Reklama

Reklama

Vlastní zbraň podmínkou

  • USA Safety Not Guaranteed (více)
Trailer 1

Neobvyklý inzerát zaujme tři cynické zaměstance magazínu natolik, že začnou pátrat po tom, co za ním stojí. Objeví mysteriózního excentrika Kennetha, milého, ale paranoidního pokladního, který věří, že rozluštil tajemství cestování časem... Darius je mladý stážista v jednom Seattleském magazínu, jenž se chopí šance vypátrat autora neobvyklého inzerátu, který hledá partnera pro cestování časem. Společně s kolegy Jeffem a Arnauem se vydají na cestu do pobřežního městečka. Zatímco Jeff pátrá po své lásce ze střední školy a Arnau zase spíš sbírá zážitky, Darius tráví čas s Kennethem, mužem, který tvrdí, že vynalezl stroj na cestování časem. Čím více se ti dva sbližují a začínají si rozumět, tím méně je jasné, zda je Kenneth pouhý blázen či zda opravdu může cestovat časem. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Som jediný kto tento film nepochopil ? Čo malo byť jeho pointou ? Vysvetľujte, spoilerujte, rád sa nechám poučiť. :-)

erased

erased (hodnocení, recenze)

Radkův(99) komentář mě na dostal, podle něj to vypadá jako filmový spin-off Doctora Who... už jenom to z něj pro mě předběžně dělá minimálně indie film roku

Roland Sands

Roland Sands (hodnocení, recenze)

 

Rozhovor s Aubrey Plaza u Conana O’Briena.

Aubrey je totiž velice zvláštní komičkou. Málokdy se totiž usměje, neustále mluví monotónním a skoro znuděným hlasem a nikdy u ní nevíte, jestli si vymýšlí, nebo jsou její podivné historky pravdivé. I samotného Conana velice zaskočila, když přišla pohovořit o svých začátcích v šoubyznysu, radách od Sharon Stone, církevních basketbalových zápasech nebo strachu z poštovních zásilek.

http://www.videacesky.cz/talk-show-rozhovory/aubrey-plaza-u-conana-obriena

Galdwin

Galdwin (hodnocení, recenze)

Trošku něco jiného než jsem čekal z traileru, ale ne špatné. Postavy se nechovají tak jak byste čekali, zvlášť u amerického filmu, ale to není špatně. Není to žádný masterpiece, ale mě se to líbilo. Celkově prostě atypický film se zajímavým koncem.

 (hodnocení, recenze)

vzhledem k tomu že Little Miss Sunshine je jeden z mých nejoblíbenějších filmů se hodně těším!

Miagy

Miagy (hodnocení, recenze)

Trailer ma nejak nezaujal, Vyzera to na film plny kecu a nie na komediu...

Forkie

Forkie (hodnocení, recenze)

F/Allenn: Přesně tak, taky jsem ji tam ani jednou nezahlídl. Hlavně že je vypsaná jako první..

AlennGK

AlennGK (hodnocení, recenze)

jj taky, 2 známí herci na Aubrey se těšim, jen tu kristen sem tam nikde zatim neviděl :D

Související novinky

Kdo natočí Ostrov lebek?

Kdo natočí Ostrov lebek?

17.09.2014

Přidělování monstrózních blockbusterů režisérům malých nezávislých filmů pokračuje. Gareth Edwards se po Monstrech dostal ke Godzille. Colina Trevorrowa po Vlastní zbraň podmínkou čekal Jurský svět.… (více)

Jurský svět fasuje záporáka

Jurský svět fasuje záporáka

05.03.2014

Když Steven Spielberg v roce 1993 oživil Crichtonův Jurský park, těžko očekával, že nastartuje velkou dinosauří mánii. Trikově přelomový blockbuster se posléze dočkal dvou pokračování, dlouho… (více)

Kdo podnikne výpravu do Jurského světa?

Kdo podnikne výpravu do Jurského světa?

20.10.2013

O čem přesně bude dlouho připravovaný Jurassic World, to studio Universal, producent Steven Spielberg a režisér Colin Trevorrow prozatím úspěšně tají. Po odkladu, který si vynutilo dolaďování scénáře… (více)

Jurský park 4 našel režiséra

Jurský park 4 našel režiséra

16.03.2013

Ještě předevčírem některé filmové weby spekulovaly, že veleještěry požene zpátky na plátna kin sám Steven Spielberg – poté, co byla sci-fi Robocalypse odložena na neurčito, má teď trochu volno.… (více)

Reklama

Reklama