Reklama

Reklama

Celeste (Rashida Jones) a Jesse (Andy Samberg) spolu chodili už na střední škole. Brzy poté se vzali a nyní, na prahu třicítky, stojí na křižovatce. Zatímco Celeste zažívá úspěchy v podnikání, Jesse je nezaměstnaný, bez chuti do života. Celeste má pocit, že pokud by se rozvedli nyní, mohli by zůstat přáteli. Jesse, přestože Celeste stále miluje, její rozhodnutí pasivně přijímá. Celestiny představy se ale od reality liší. Zatímco si zvyká na nový život, pomalu a bolestivě si uvědomuje, jaké chyby v manželství udělala. K nápravě si ale vůbec nezvolila vhodnou chvíli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Komedia, ktore sa snazi vkusne poprepletat priatelstvo s laskou, ale nadari sa to ani ustrednej hereckej dvojici, ani reziserovi Toland Kriegerovi. Po asi 20- 25 minutach som sa zacal nehorazne nudit. Takehoto priemeru je tolko, zeby sa dal lopatami prehadzovat, tak preco sa sakra toci furt novy a novy priemer? Cirych 50 % ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Predpokladám, že nie som jediný komu štýl a atmosféra tohto filmu pripomínalo (500) Days of Summer. Ako udržať pri živote priateľstvo aj po rozchode / rozvode? A je to vôbec možné? Však Láska predsa len tak rýchlo nezmizne a už vôbec nie u oboch ľudí súčasne, takže asi v takom priateľstve zostane aj naďalej nejaká neutíchajúca nádej (minimálne u jedného určite, možno aj u u oboch nezávisle). Ale teraz k filmu. Ten príbeh nebol vôbec zlý, dokonca by som povedal, že nadpriemerný. Veľké výhrady mám však k spracovaniu. Vôbec to nevyvolávalo ten dojem aký by bol za potreby. Namiesto tvorivej irónie boli situácie odľahčované skôr trápnymi monológmi, a to mi prišlo dosť nežiadúce. Ale ako pointa príbehu a vlastne aj väčšina deju bola naozaj znamenitá. No nie je to prvý, a asi ani posledný film zameraný na tému Lásky neláskavej, takže toto je v tomto ohľade taký ľahký nadpriemer - hlavne vďaka tomu, že sa to vyhlo klasickým americkým klišé. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Úprimný a sviežo melancholický film, ktorý je zameraný na svoje úmysly a nápady a je statočne oddaný emocionálnym ťažkostiam svojho ústredného vzťahu. 8/10 ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Toto je ten typ filmu, který si pustíte, půl hodiny ho sledujete a neustále si říkáte "Co to sakra ten vořech mele?, Co to plácá, vo čem to jako má bejt?". Naprosto, ale naprosto mimo. Oni si prostě mysleli, že když se tam bude hodně mluvit, že to bude inteligentní. A nemá to ani hlavu ani patu. Vůbec mne nezajímalo, jak to dopadne. 20% ()

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Film se mi líbil a spíše bych řekla, že se jedná o hořko-sladkou komedii. Myslím, že pěkný příběh ze života a upřímně mě také někdy Celeste štvala, i když jsem jí vlastně i rozuměla, co jí vadí, ale prostě nikdo není dokonalý, a to ona zjistila, až když už není cesta zpět. Film ze života a ten konec mě zamrzel, pořád jsem doufala, že to dopadne nějak lépe :) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Také nič. Ani dráma, ani komédia. Týmto si prejde každý po rozchode, načo o tom točiť film?? Jones sympatická, Samberga zakopať. 2 z 5 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Realita, která je často velmi krutá... Ale takhle to v životě chodí. Zcela chápu situaci, která je ve filmu vytvořena. Někdy je prostě těžké se od toho člověka, který ve Vašem životě tvoří tu největší část, opustit. Je tam jeden skvělý moment, kdy Celeste stojí v dálce od stanu,kde se baví plno lidí ze svatby a zpomaleným záběrem je pohled upřený na ni. Tam jsem viděla silnou a výraznou část filmu, kdy si lze uvědomit, co daná postava prožívá...Andy Samberg mě sice nezaujal, ale Rashida Jones je vynikající. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tohle fakt není film, který Vám zvedne náladu. Osobně bych film popsal jako slabší verzi Blue Valentine. A i když, jsem neměl zrovna na takovýhle film neměl náladu, tak se mi dost líbil. Líbilo se mi jak to je přirozený. Jsou tam klišé, přesto jsem tam cítil, že scénáristé a herci v jedné osobě moc dobře vědí o čem píšou. Režie je v pohodě, taková ničím nepřekvapují a neurážející. Rashida Jones je dobrá herečka, kterou jsem si zamiloval v Parks and Recreation a tady jsem si její herecký koncert užil. Andy Samberg je zde dost utlumený a pro mě bylo opravdu zajímavé vidět ho v této poloze. Mile potěšil Elijah Wood, Emma Roberts nebo Chriss Messina. Celeste a Jesse navždy je fajn snímek, na který je dobré mít tu správnou melancholickou náladu, protože teprve tehdy, Vás dokáže dost silně zasáhnout. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Velmi netradiční a svěží vztahovka, která má celkem tradiční výchozí příběhovou pozici, ale následný postup, kterým se vydá už tak klasický není a dokáže v mnohém příjemně překvapit. Snímek funguje dobře ve všech rovinách a dokáže rozesmát i dojmout a to velmi civilním dojmem. Tvůrci se totiž nesnaží uvrtávat postavy do přehnaných a nerálných situací a naopak se pokouší vytvořit co nejrealističtější dojem připomínající opravdový život. Film se tak povětšinou celkem úspěšně vyhýbá tradičním filmovým kliše a když už na ně dojde, působí díky přirozenosti jednotlivých situací uvěřitelněji a méně nuceně, než u konkurence. Celeste a Jesse navždy je opravdu povedenou romantickou komedií, která ve vás zanechá hřejivý pocit. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Další indie vztahová sonda, která tentokrát míří někam mezi přátelství a lásku, a snaží se tyto pojmy představit v nejednoznačném propletenci, v němž jsou hranice citů velmi těžko rozlišitelné. Právě určitá míra podivnosti, netradičnosti a obtížné zaškatulkovatelnosti činí z Celeste and Jesse Forever nadprůměrnou podívanou, která je sice chvílemi utahanější než by bylo zdrávo, ale pořád se dostatečně vyvíjí natolik, aby udržela divákův zájem. Celé herecké obsazení je navíc velice sympatické, takže si tahle vztahovka rozhodně pozornost zaslouží. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Hezky zahrané ale postavy nesympatická, ani jeden neví co vlastně chce, obzvláště Celeste mi lezla na nervy. Film docela příjemně plynul a rychle skončil ale vůbec nic mi nedal. Bylo to, jako bych ho vůbec neviděla, nic ve mě nezanechal a nemyslím si, že bych se k němu v budoucnu chtěla vrátit. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Netradiční vztahovka aneb jak se v klidu rozvést. Spíš drama než komedie, ale i zásluhou fain herců (megasympatická Rashida Jones) je tohle hodně koukatelná záležitost. Navíc mi to po skončení jen tak z hlavy nevyprchalo. 7/10 ()

valasek.m 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný film. Sice filmů o vztazích je straašně moc, ale mě vždycky dokážou něčím zaujmout. Musím pochváli náš hlavní pár, zahráli to skvěle. Takový realný romantický filmeček. ()

janeke 

všechny recenze uživatele

film o ľuďoch a ich vzťahoch, ktorého jediná devíza by bola v jeho pravdivosti a uveriteľnosti. ale títo dvaja ani nemali skutočné trable a ono sa to celé len snažilo vyzerať úprimne, keďže do dialógov začlenili slová cock a ass a podobne. chyba lávky, emočne sa tento film nedotkne ani jednobunkovca. v tejto kategórii sú omnoho lepšie The Last Kiss a Last Night - vrátane lepšieho castingu. ()

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Ne příliš zábavný, ale chvilkami dojemný a poměrně realistický snímek - co se pojmutí a vyjádření vztahů týká. Určitě palec nahou, škoda nízkého hodnocení diváků. 7,5/10 ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Veľmi nerozhodný film...ale tá chémia medzi nimi fungovala a veril som im .... žiaľ to bolo všetko naťahované mimo únosnú mieru. ()

studo 

všechny recenze uživatele

Keďže som fanúšik SNL, bol som rád, keď som sa dozvedel, že Andy bude mať konečne hlavnú úlohu v nejakom filme. Celkom som sa tešil no z jeho výkonu som skôr sklamaný. Nebol úplne najhorší, ale hlavne v dramatických pasážach mi strašne vadilo jeho "hranie". Rashida a zbytok osadenstva boli OK. Príbeh takisto začína svižne ale po úvodných 20 minútach skĺzava do čisto priemerných vôd, kde jedna scéna strieda druhú, nevyznáte sa koľko času ubehlo ( čo občas dosť prekážalo) a situácie, ktoré by mali byť komické moc vtipné nie sú. Ku koncu to našťastie nespadá medzi otrepané klišé a story sa zakončuje obstojne. ()

Filec 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe som na filmy veľmi dobrý asi to bude tou láskou a radosťou ktorá ma sprevádzala celým filmom a síce mám dievča ale do Rashidy som sa zamiloval :) ale psssst!!! ()

Reklama

Reklama