Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dylan Schoenfieldová nedopatřením hodila svou drahou kabelku do fontány v nákupním středisku a k jejímu překvapení ji vytáhl filmový nadšenec Josh Rosen. Dylan však musí na oplátku souhlasit, že s ní Josh natočí dokument o popularitě. (oficiální text distributora)

Recenze (32)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Slabučké. Neherci, hlavná postava sympatická hádam len keď sa točí na stoličke. Žiadny poriadny vtip, ak sa nepočíta, že hlavný ´geeksky´ hrdina ešte nezvláda chôdzu po schodoch. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Disney přešel od muzikálů k filmu o filmu a vyplatilo se.. Tenhle počin je podle mě úplně jinde a mnohem výš než ostatní nové Disneyho filmečky.. Hlavní hrdinové byli sympatičtí a přesně takhle si mimochodem představuji typickou "královnu".. Mělo to něco do sebe a ten dokument byl nakonec vážně super!!! Děj sice trošku předvídatelný a plný klišé, ale to mi tentokrát vůbec nepřekáželo. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ach bože. Ten dabing byl strašný a silně pochybuju, že originál byl lepší. Ale víte co? Učila jsem se na státnice a tohle byl přesně ten pitomý oddechový film k obědu, abych se neuučila k smrti, čili svůj účel splnil... A i trochu toho vtipu tam bylo. Ovšem to sako mu neslušelo, ta bunda už jo aneb "je fajn, když se mnou holky mluví, i když nechtějí pomoct s úkolem z matiky." ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Obohratá romantická komédia s presladeným scenárom, ktorá mi však padla celkom vhod pri prepínaní programov v nedeľu doobeda. Hlavná hrdinka ma očarila a fajn sa mi na ňu dívalo,aj napriek tomu nechutnému slovenskému dabingu a jej pubertálno-blondínkovským manierom. ()

carly 

všechny recenze uživatele

zaobišla by som sa bez inšpiratívnej reči na záver, ale inak to bol veľmi príjemný filmík. vytvorili čiernobiely svet a potom do neho vliali dávku farby. celé to stálo hlavne na obsadení hlavnej dvojice a to im vyšlo na jednotku. Sarah aj Matt boli presvedčiví vo všetkých polohách ich rôl a aj supporting cast bol dobre vybraní. hlavne rodičia, Usher a Amy. dej bol predvídateľný, ale film nenudil a pobavil. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film, o ktorom si myslím, že by Sarah Hylandová mohla natočiť v spánku, taká je rutinná povaha postavy, ktorú tu hrá. Je to veľmi predvídateľná romanca. 2/10 ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Iba pre mladšiu teenagerskú generáciu!!!!! ( tam sa nemožno čudovať väčšiemu počtu hviezdičiek). Zámerne prehrávané, detsky naivné a umelé.....malo to však zmysel pre ponaučenie, a niekoľko sekundovú dobrú pasáž (Projekt popularita). ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Další várka plastikových, bezpohlavních, a jako vejce vejci si podobných postaviček ze stáje Disney. Podobné komedie mi celkem nevadí, s jistou mírou shovívavosti je zkouknu, ale tato je vyjímečně nezábavně, nenápaditě a nelogicky natočená. Neutkvělo mi v hlavě nic, a hlavní hrdinka vypadá na 13 let, je ale údajně na střední....nesympatičtí herci...prostě nic. I takové klišé se dá natočit lépe proboha. ()

kikka20 

všechny recenze uživatele

Tradiční, ale přitom netradiční děj. Tradiční jelikož je to opět teenagerovská komedie s klasickým dějem a netradiční, protože.. ani nevím, prostě to mělo šmrnc. To snad stačí, ne? ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale Disney filmy se mi vždy tak nějak líbily. Snad to bude tím, že je vždy v hlavní roli nějaká roztomilá, slaďounká holčička, která se s filmovým společníkem vytasí příběhem o mladé lásce. Sarah Hyland mě naprosto okouzlila, byla krásná a milá a takové typy mám prostě rád. Strašně moc mi připomínala mlaďoučkou Alyson Hannigan. Začátek filmu byl dost rozpačitý a nezábavný, nicméně o dalších pár minut později, když se začala ukazovat pravá stránka téhle roztomilé tvářičky, jsem se do filmu zažral a skvěle jsem se bavil. Přispěla k tomu také Sasha Pieterse, kvůli které jsem vlastně o film zavadil. Znovu se ukázala v roli okouzlující a všemi milující blondýnky a znovu dokázala odzbrojit nejednoho diváka. Zato herci z podobných filmů na mě dojem nikdy neudělali. Matt Prokop byl snesitelnější, než kdokoliv jiný. Ale je třeba zdůraznit, že tyto typy herců zrovna do světa filmu moc neprorazí. Ovšem nebudu na film zbytečně házet negativitu, té je tady až přebytečně moc. Vyzdvihnu raději ty krásné okamžiky, které se ve filmu podařilo uskutečnit. Některé sice naprosto průhledné a očekávané, ale s nádechem novoty a krásy. Proměna Dylan na mě zapůsobila, hlavní herečka ukázala, že na působení ve filmu rozhodně má. A s tímhle úsměvem se dostane daleko. Celé "Pako mých snů" beru jako slušnou komedii, převážně pro mladé diváky. Ale ani někdo jako já si nenechá podobnou věc ujít. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu nešlo o to, kdo je tady pako a kdo nána, šlo o přátelství a objevení toho, co běžně nevidíme, ona měla zaslepené oči a později zjistila, že pravda je docela jinde, to se mi na tomhle filmu líbilo, ta změna, kdy se z populární holky stane někdo, kdo je vlastně úplně normální, na tomhle filmu bych vytkla, že se některé scény moc táhly, ale takhle to je skoro u každého filmu, jinak nic. Šlo o to pochopit, kým vlastně hlavní hrdinka je a ukázat to celé škole, možná i celému světu. Nemá cenu tenhle film doporučovat, protože ten, kdo se na něj dívat nechce se na něj prostě dívat nebude, takže mé doporučení zní, kdo chcete, podívejte se, ta chvilka vás přeci nezabije. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Klasická "romantická komedie" pro teenagery. Nebylo to špatné, ale v tomto žánru určitě vznikly i lepší filmy. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celovečerný „neanimovaný“ film od Disney. Otázka je jednoduchá: pre akú vekovú skupinu? Pretože príbeh je celkom obecný: je daná veľmi pekná (možno príliš mladá) a namyslená baba, ktorá je bohatá a má v podstate všetko (myslí si, že on je centrom Sveta). Len jednu vec nie: ozajstnú lásku a šťastie v živote. Ako to už býva, jeden chlap zmení všetko. Podľa mňa tento film, s výnimkou niekoľko momentov, je veľmi priemerný. Chyba asi nastala v rukách režiséra a v tom, že tento film fakt patrí len pre mladé tínedžeri, ktorí ešte snívajú. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

americká klasika střední školy s různými skupinami studentů od hvězd po paka. Výsledkem je sblížení hvězdy s pakem a nabourání tohodle schématu. První půlka je o šíleně nafoukané krásce, která ráda používá francouzštinu. Ale pak se z ní stává normální citlivý človék. Není to tak špatný jak se na první pohled zdá :-) ()

gombarix

všechny recenze uživatele

- - - Klasická dějová linka s namyšlenou třídní hvězdou, která je okolnostmi donucena přijít do školy v brýlích a totálně se tak znemožnit, okořeněná výjimečně a chvályhodně tím, že jsou to brýle skutečné (dost možná Hylandové vlastní) a levé sklo mají slušně plusové. Takže jistě, celkově pakárna, ale vskutku charming! ()

007. odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní postava: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ spadla mi kabelka. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....ÁÁÁÁÁÁ..... A POZOR!!! Když není všechno podle Dylan, stane se z ní DĚSNÁ TH = TOTÁLNÍ HYSTERKA. 30 minut stačilo. 5% ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Americké pozlátko s lehkým ponaučením (opravdu velmi velmi lehkým)... ale je to tak roztomilý, žemusím přiznat, že shlédnutí nelituji... Nevém jestli je to dokonalou tvářičkou sarah nebo tím, že spolu hlavní představitelé randí, ale kouká se na to jako na pohádku... :) ()

Reklama

Reklama