Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dylan Schoenfieldová nedopatřením hodila svou drahou kabelku do fontány v nákupním středisku a k jejímu překvapení ji vytáhl filmový nadšenec Josh Rosen. Dylan však musí na oplátku souhlasit, že s ní Josh natočí dokument o popularitě. (oficiální text distributora)

Recenze (32)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Další várka plastikových, bezpohlavních, a jako vejce vejci si podobných postaviček ze stáje Disney. Podobné komedie mi celkem nevadí, s jistou mírou shovívavosti je zkouknu, ale tato je vyjímečně nezábavně, nenápaditě a nelogicky natočená. Neutkvělo mi v hlavě nic, a hlavní hrdinka vypadá na 13 let, je ale údajně na střední....nesympatičtí herci...prostě nic. I takové klišé se dá natočit lépe proboha. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ach bože. Ten dabing byl strašný a silně pochybuju, že originál byl lepší. Ale víte co? Učila jsem se na státnice a tohle byl přesně ten pitomý oddechový film k obědu, abych se neuučila k smrti, čili svůj účel splnil... A i trochu toho vtipu tam bylo. Ovšem to sako mu neslušelo, ta bunda už jo aneb "je fajn, když se mnou holky mluví, i když nechtějí pomoct s úkolem z matiky." ()

Reklama

gombarix

všechny recenze uživatele

- - - Klasická dějová linka s namyšlenou třídní hvězdou, která je okolnostmi donucena přijít do školy v brýlích a totálně se tak znemožnit, okořeněná výjimečně a chvályhodně tím, že jsou to brýle skutečné (dost možná Hylandové vlastní) a levé sklo mají slušně plusové. Takže jistě, celkově pakárna, ale vskutku charming! ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale Disney filmy se mi vždy tak nějak líbily. Snad to bude tím, že je vždy v hlavní roli nějaká roztomilá, slaďounká holčička, která se s filmovým společníkem vytasí příběhem o mladé lásce. Sarah Hyland mě naprosto okouzlila, byla krásná a milá a takové typy mám prostě rád. Strašně moc mi připomínala mlaďoučkou Alyson Hannigan. Začátek filmu byl dost rozpačitý a nezábavný, nicméně o dalších pár minut později, když se začala ukazovat pravá stránka téhle roztomilé tvářičky, jsem se do filmu zažral a skvěle jsem se bavil. Přispěla k tomu také Sasha Pieterse, kvůli které jsem vlastně o film zavadil. Znovu se ukázala v roli okouzlující a všemi milující blondýnky a znovu dokázala odzbrojit nejednoho diváka. Zato herci z podobných filmů na mě dojem nikdy neudělali. Matt Prokop byl snesitelnější, než kdokoliv jiný. Ale je třeba zdůraznit, že tyto typy herců zrovna do světa filmu moc neprorazí. Ovšem nebudu na film zbytečně házet negativitu, té je tady až přebytečně moc. Vyzdvihnu raději ty krásné okamžiky, které se ve filmu podařilo uskutečnit. Některé sice naprosto průhledné a očekávané, ale s nádechem novoty a krásy. Proměna Dylan na mě zapůsobila, hlavní herečka ukázala, že na působení ve filmu rozhodně má. A s tímhle úsměvem se dostane daleko. Celé "Pako mých snů" beru jako slušnou komedii, převážně pro mladé diváky. Ale ani někdo jako já si nenechá podobnou věc ujít. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

americká klasika střední školy s různými skupinami studentů od hvězd po paka. Výsledkem je sblížení hvězdy s pakem a nabourání tohodle schématu. První půlka je o šíleně nafoukané krásce, která ráda používá francouzštinu. Ale pak se z ní stává normální citlivý človék. Není to tak špatný jak se na první pohled zdá :-) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama