Reklama

Reklama

Hugo (Mario Casas) sa po niekoľkých rokoch strávených v Londýne vracia späť do Barcelony. Stretáva sa s Babi (María Valverde) a ich vzájomná náklonnosť stále pretrváva. Hugo sa rozhodne získať jej srdce späť skôr, ako sa vydá za iného muža. (TV Markíza)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (32)

runner85 

všechny recenze uživatele

Fantastické ! Ani som netušil že po tak zbabranom Tři metry nad nebem sa dočkám toho čo som hľadal. Celý film je doplnení krásnou hudbou čo v niektorých pasážach tomu dodáva krásny náboj ... Fandil som tu hlavnému hrdinovi čo sa o prvom diely povedať nedá, tam mi liezol poriadne na city :D aby všetko urovnal, ale hlavne aby odpustil hlavne sebe a našiel lásku ... ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

První film měl kouzlo, který druhý již nemá. I zde platí syndrom letního tábora. Člověk ho zažije a říká si: “To bylo to nejlepší v mém životě.” Přijde za rok, čeká, že to bude lepší a ono je to jiné. Přestože je Clara Lago kočka, je paradoxem, že se mu Maria Valverde v prvním filmu líbila víc. Přes veškerou odlišnost však oba filmy tvoří kompaktní celek, kterému dávám 4*. ()

Reklama

Kejdyna 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování byla už tak trochu telenovela, hrdinové se chovali ještě impulzivněji, Hache je pořád stejně hajzlík jako posledně, pořád stejně dobře vypadající a všechno je emocionálně vypjatější. České titulky jsem nenašla, anglické psal asi nějaký Mongol, protože osoby nehrály roli a Babi nazýval Grandmother, byl v tom dost zmatek. Ale má to studijní charakter, fráze Tengo ganas de ti je moje oblíbená, ta se ve Španělsku bude hodit :)) 4 hvězdičky za to, že když dám 3, sklouzává film do modré a mě se líbí ta moc o tom rozhodovat :) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu se to hemží neskutečně sexy španělkama, až z toho oči přecházely. Jako fakt idální film na to dostat depku a přemýšlet proč zrovna já jsem hnusnej, tlustej a nikdy nebudu mít ani jednu takovou kočku. Celkově film naprosto průměrný, uměle natahovaný, ale je se na co koukat a myslím, že i dívky si přijdou na své. 55% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Až příliš dokonalý hošan (vlhký sen dívčin a nejednoho homosexuála) se vrací do své rodné Barcelony, kde platil za velkého kápa jedné bandy a za životní lásku Maríi Valverde. Teď je zpět, starší a snad i moudřejší, začne nový vztah s dívkou, která si dělá, co chce a nikomu své kroky nevysvětluje, jenže minulost (Valverde) se záhy začne ozývat. První kus téhle španělské limonády pro mladé jsem neviděl. I tak je mi jasné, že divačky piští, ostatní si užijí formálně solidní kus s překvapivě dobrou kamerou nebo střihem. Obě skupiny však musí vidět, že jde „jen“ o přehnané vášně, velká gesta a urputnou snahu vecpat do dvou hodin všechny strasti a slasti světa. Prostě emoce napěchované za každou cenu, až jim divák horko těžko věří a chápe je. Ale dívá se na to zatraceně dobře. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Počas prvého víkendu bol film na vrchole španielskych pokladníc so skoro pol miliónovou návštevnosťou. Celosvetovo sa za prvý otvárací víkend v roku 2012 umiestnil na desiatom mieste medzi najlepšie zarábajúcimi filmami na svete s takmer 3,8 miliónmi dolárov. (Arsenal83)
  • Film vychází z knižního konceptu španělského novelisty Federica Moccia. Tomu takřka 500 stránkový titul stejného jména vydalo knižní nakladatelství Planeta v roce 2006. [Zdroj: planetadelibros.com/] (Conspi)
  • Film sa natáčal v Barcelone a Girone (Španielsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama