Reklama

Reklama

Zima mertvěcov. Metělica

  • Rusko Зима мертвецов: Метелица (více)
Trailer

Obsahy(1)

První ruský film zombie charakteru. Příběh se odehrává v Moskvě během záhadné sněžné bouře uprostřed léta, a to v nejteplejší den ruské historie. Nebude to pouze nezvyklé počasí, se kterým se hlavní hrdinové budou muset vypořádat. (Abes)

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Niekedy neviem, čo mám v takýchto kravinách komentovať, takže budem stručný. Otrasne zrežírované, nakrútené aj zahrané. Mňa osobne už tie zombie "odpaľovačky" dokážu veľmi rýchlo omrzieť, pokiaľ v nich nenájdem ani náznak talentu a zručnosti tvorcov. A tie striekance digitálnej krvi tomu tiež veľmi nepomohli. Po dlhšej dobe poriadne ruské preháňadlo. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, rejža moc dobře věděl proč tam obsadil Tatyanu Zhevnovou. Snad jen kvůli ní jsem to dokoukal až do konce. Občas tu nějaké gore je, ale prvních šedesát minut žalostně málo. Příběh, pokud jaký je, se odehrává ve dvou rovinách, což mne většinou štve, ale tady mi to bylo fuk. Navíc to bylo děláno kamerou Blarvič (Found fottage), ale nebyla tak roztřesená jako tam. Nu, trikaři se však „pochlapili“ za dvacet bodů a v poslední půlhodině to byl docela masakr, za což dostává film další dvacítku. Ta poslední je za celkový dojem, a protože je to první ruský počin se zombiemi, je třeba být shovívavý. A ještě bych dodal, že se to rozhodně neodehrává v Moskvě, což je zřejmé hned na začátku z dialogu novináře Kosti s policajty a dalších. ()

Reklama

Reklama