Reklama

Reklama

VOD (1)

Film Renee, který vznikl na motivy skutečných událostí a stál na počátku celosvětového hnutí, vypráví příběh naděje, uzdravení a spásy. Kat Dennings ("2 $ocky") se představuje v roli Renee, dívky z Floridy, která se potýká s drogovou závislostí. Zatímco se ve snímku představivost a hudba střetává s drsnou realitou, Renee objevuje hodnotu skutečného přátelství a vydává se na úmornou, ale odvážnou cestu za zotavením. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jedna Socka (či ako sa ten seriál u nás volal ) a nový Hitman chlastajú, fetujú, jebú, režú sa aby nakoniec zistili, že to nemá význam. Posolstvo, myšlienka, emócia a dobré obsadenie. Páčila sa mi tá druhá polovica, kedy sa nevedela zaradiť do života a len tak bezcielne blúdila a bola možno zraňovaná ešte viac ako dovtedy. Neni to film pre masy a isto si pri tom niekto vyšklbe kotlety, ale keď tomu dáte šancu a štipku empatie, dotiahnete to do konca. 3 z 5 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film, ktorý vznikol na základe skutočných udalostí približujúcich formáciu neziskovej organizácie TWLOHA (To Write Love on Her Arms). Za všetkým hľadaj ženu, a inak to nebolo ani v tomto prípade. Aj keď ja osobne netuším, prečo sa Renee vôbec dala na takú cestu beznádeje, kde hlavnú rolu hrali drogy, sebapoškodzovanie a depresie. Či to len preto, že jej život nebol ako z vysnívanej rozprávky? Ale tak možno mala aj iné dôvody, ktoré vo filme zostali uschované. Každopádne, posolstvo tohto príbehu je naozaj krásne a inšpiratívne. Prechovávať predsudky voči utrápeným ľuďom nie je rozhodne správne, treba im radšej podať pomocnú ruku, ktorá môže znamenať absolútny obrat na ich ceste beznádeje. Btw. Kat Dennings opäť výborná. Len škoda, že film ako taký nebol podaný viac dynamicky a celý ten potenciál tejto závažnej témy mi prišiel dosť nevyužitý. ()

Reklama

prostemartin 

všechny recenze uživatele

Mám bipolární afektivní poruchu a na protidrogové odvykačce jsem byl taky, takže téma filmu je mi hodně blízké. Nicméně realita, teda aspoň ta česká (a moje) je někde úplně jinde. Postřehy: Nebyl jsem obklopen partou věčně usměvavých kamarádů s dvojpodlažním bytem a autem za dva miliony, kteří by se roztrhli jen proto, aby Mě udrželi dál od drog. (takové chápající prostředí jsem nezažil nikdy a od nikoho, spíš naopak). Detox po kokainu není zas takový extrém, v porovnání třeba s detoxem na pervitinu. Jednání s lékařem, který přijímal Renee na léčení je taky dost vtipný, takhle se chovat u nás, v našich PLkách, tak zavolají ochranku, napíchají Tě včeličkami a jdeš na uzavřené.... No prostě pohádka tenhle film, a ještě k tomu s dobrým koncem. Ale za podívání to stálo. Na René se dobře dívá a hudba je občas taky zajímavá. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Holka se dostala do pořádného maléru a měla problém se z něj vyhrabat. Ještě, že měla oddané kamarády, kteří ji zas a znovu pomáhali, dokud se sama nezvedla. _____ Předobrazu hlavní hrdinky držím palce, vytrpěla si své a ukázala velkou sílu, ale film jako takový by se dal doporučit hlavně těm, kteří jsou v podobně těžké životní situaci a potřebují povzbudit. Je to motivační video, jaké by se hodilo nejlíp k promítání na středních školách. P. S. KOUSEK DĚJE: Ale moc dobře, že konec je reálný, nikoliv jednoznačně šťastný. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vidí svět po svém a její fantasie se obrátila proti ní............ Zatím co jsi René v dětství vysnila svou Rajskou zahradu, kde ani Slunce nesvítí pořád, zjistila, že život není Ráj, ale Peklo, Peklo, které si ze života udělala úplně sama. A ačkoliv si o sobě myslí, že je Anděl, svět kolem ní na ní sere. CITÁT - Nejsi moje máma, tak si polib........ Teda, vo čem to vůbec je, Kurva, zfetovaná, brečí nad zkaženým životem, který si mimochodem zkazila sama, bez špetky nějaké situace, kvůli které by ji divák, alespoň na chvilku nějak litoval, z hnusným hudebním doprovodem a nic neříkajícím scénářem. CITÁT - Kokáájn!!!!!!......... Mě to teda moc nebavilo. A konec, CITÁT - Ne každý konec je šťastný.............. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Renee Yohe, o které je tento film, byla poradcem při natáčení. (Terva)
  • Natáčelo se v Orlandu na Floridě. (Terva)

Reklama

Reklama