Reklama

Reklama

Hledači pokladů na aukcích

(pořad)
  • Česko Mistři aukcí (více)

Dvojice rázných chlápků obráží napříč USA veřejné aukce, ve kterých se často draží velmi hodnotné předměty. Cestou k úspěchu není jen aukci vyhrát, ale především mít ten správný nos na dražené položky. Mnohdy totiž není zprvu patrné, co všechno se v kontejnerech skrývá... (TV Nova)

Recenze (62)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Ano, skutečné zábavný pořad, který má ale jeden drobný a u tvorby Discovery skutečně "nečekaný" háček. Je to předem připravené a sehrané divadlo pro debilní diváky této americké kabelovky. Tito dva "mistři aukcí" (herci) zkrátka jezdí po celých Státech a v každém díle a městě nakoupí sklady, ve kterých se nachází naprosté skvosty, které jsou jak na náhodu zahrabané v naprosto neviditelné bedně nebo skřínce, kterou i přesto tito dva "odborníci" nějakým záhadným způsobem předem vždy vycítí v hromadě odpadků (ještě se nestalo, aby koupili tři sklady s čínskými ošuntělými koberci). Následně o dané vzácné věci, která se dá vždy označit za raritu, řeknou naprosto vše (jakoby to snad měli obsažené ve svém dialogovém scénáři) a jak na náhodu se v okolí 5km vždy najde vzácný sběratel, který přesně tu jejich věc chce. Jdou jí tedy nechat zhodnotit a pokaždé skončí u toho, že "pokud je ta věc funkční, koupím jí od vás za pohádkové prachy" a funkční pochopitelně pokaždé je, bez ohledu na její stáří a stav, aby se mohla demonstrativně ukázat na obrazovce. Dodávat, že tito mistři aukcí skončí vždy v plusu o tisíce dolarů snad ani nemusím... Je mi naprosto u prdele, která část procesu tohoto scénáře, který se nemění ani v jednom díle, je předem připravená, ale snižuje to kvalitu celého pořadu o 50%. Je to pohádka o snadném výdělku a skvělé práci, realita je ale zkurvená a s tímhle brakem, který má za cíl přilákat k televizi burany, kteří ucítí prachy ve svém zděděném levném porcelánu po babičce, nemá nic společného. Popcornový seriál se scénářem, nikoliv dokument s výpovědní hodnotou. 50% ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Totálna nuda. Absolútna chujovina. Dvaja americkí, nevzdelaní kreténi, akýsi Allen Lee Haff a jeho evidentne mentálne zaostalý (homosexuálny) partner Clinton "Ton" Jones, kupujú na buranských aukciách starú veteš a potom sa ju snažia speňažiť. Neviem, čo má byť na tom zaujímavé. Navyše mi je ten nevkusne potetovaný, debilný tučniak Jones tak protivný, že by som mu najradšej rozmlátil tú jeho prasiaču hlavu roxorovou tyčou a potom mu ešte pre uspokojenie poskákal po tom vypasenom bachore. Nemienim sa viac pozerať na týchto nesympatických trotlov, čo sa s radosťou hrabú v odpade. Pretože tento ich úbohý televízny projekt je tiež odpad! ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Je to sice hodně na oko dělané, ale nesmírně povedené. A hlavní postavy tomu dávají šmrnc. Taková moderní americká pohádka o super skladech. ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Angláni mají svou Antiques Roadshow, Amíci zase různé války skladů a podobné zábavnosti, obojí má dost podobného, obojí má něco do sebe, tady je konkrétně jednoduše zábavné pozorovat dva sympaťáky (kteří zároveň vypadají trošku jako prznitelé plyšáků v životní velikosti, přičemž mají na hlavě nasazeny igelitové pytlíky růžové barvy), kterak objevují, cože to vlastně koupili a kterak se to snaži prodat. Nic víc, nic míň. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V časoch, kedy som bol maniak do TV-programov na kanáli Discovery Channel, som ulietaval aj na tomto kúsku. Hlavní protagonisti sú v skutku sympatickí (teda čo sa týka ich správania, nie výzoru). Rozhodne každý pozorný divák jasne vidí, že toto je jeden z programov, ktoré sú dopredu predpripravené, ale komu to vadí? Baví to a to je hlavné. Niekedy sa človek smeje, čo vytiahnu za starožitnosť, po ktorej predaji by ste už nikdy nemuseli pracovať. Často krát je zisk aj viac ako 5.000 dolárov. Ja len verím, že nik v Amerike nenaletel a nezačal utrácať reálne peniaze za nejaké sklady a veci, čo si myslí, že sú vzácne. Rozhodne sa jedná o jeden z tých zábavnejších TV-programov. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to americky velkohubé a namyšlené, ale zase je poměrně napínavé objevovat v krámech ležících léta ve skladech pravé podklady. A navíc tam dávají zajímavosti z historie. I když ve srovnání s anglickými pořady o starožitnostech je to nepříjemně založené hlavně na penězích a chybí tomu uměřenost a kultivovanost, protože ty dva chlápci jsou strašný burani. /10. 2. 14./ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vcelku snesitelná podívaná. Podobné tipy „show“ sice moc často nevyhledávám, ale občas potřebuju „vypnout“ a tak nepohrdnu ani tímto. Moc sympatičtí mi pánové teda nejsou, ale jak vidno mají sakra štěstí a čuch na prachy a staré cenné haraburdí, nebo je to jen velký podvod. Nicméně díl kde našli staré malby pouličního malíře a sprejera a nakonec to plátno střelili za 60 000 dolarů, nebo projížďka na velbloudech – považuji za jedny z nejlepších…Klasický průměr. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejný koncept, jako Storage Wars, které miluji. Jen s tím rozdílem, že zde jsou (říkejme jim třeba hlavní hrdinové) Ton a Allen. Tudíž pouze jedna banda, kolem které se vše točí. Zaměřujeme se pouze na jejich ne/úspěchy. Bohužel nad Storage Wars to lehce pokulhává, jelikož při stejné stopáži zvládneme zkontrolovat pouze po jednom, max dvou zajímavých kusech z každého kontejneru za celý díl. Což je celkem málo v porovnání se Storage Wars - proto o jednu hvězdu méně. Líbí se mi tam přidání prvku z Pawn Stars - tedy negociace ceny při prodeji nalezené relikvie. EDIT: Přidávám poslední pátou hvězdu, a beru zpět fakt, že AH pokulhává nad SW. Díl od dílu se mi to líbí víc a víc a chlapci Ton a Allen začínají pomalu ale jistě předbíhat partičku ze Storage Wars. Sice vždy vyhrají jen jedno nebo dvě úložná místa, ale koncept je takový, že do seriálu jsou vybrány pouze ty skladovací prostory, kde najdou něco drahého nebo zajímavého, tudíž máte vždy každý díl o zábavu a natěšení postaráno. Také se mi velice líbí koncepce, že si vždy stanoví cenu, za kterou je výhodné adekvátní skladovací prostor vydražit, aby dosáhli profitu a této částky se striktně drží. WELL DONE, chlapci! ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Ze všech aukčních seriálů považuju právě Auction Hunters za ten nejlepší. Nejzábavnější, nejzajímavější a nejkoukatelnější i díky ústřední dvojici. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Je mi jedno, že to celé je jen nahrané divadlo, že oba hlavní hledači jsou vlastně regulérní herci a baviči, že nic na co koukáme vlastně není skutečné...Je mi to fakt jedno, protože se bavím a to mi vlastně stačí :-) Pánové z toho vytřískali celkem slušnou popularitu viz. jejich fcb profili, ale to je vlastně aspoň podle mne taky v pořádku. A takový "Ton" Jones, je spokojený dvakrát, ten má navrch ještě novou Slovenskou přítelkyni :-) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

O trochu lepšie ako Králové aukcí, akurát že tam tých oborníkov na rôzne veci striedajú a o každom hovoria, že je najlepší vo svojom obore. 65% ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Čo ma trochu dosť dráždi, podobne ako pri konkurenčných STORAGE WARS je ako ostentatívne sa tu vyzdvihuje čiste finančná hodnota často zaujímavých predmetov, ako veľmi sme zarobili... - pravdaže, môžu tratiť rovnako ako získať, ale dosť pochybujem, že by boli celkovo v mínusoch, keď to ešte vysielajú pre telku. Proste o nič iné nejde, než o ich zábavu a hlavne PRACHY, hoci plusom týchto dvoch rovnako nie najsympatickejších chlapíkov je, že tie veci aspoň aj často vyskúšajú... ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

No nevím, jestli jsou amíci opravdu tak dementní aby vyhazovali takové cenné starožitnosti !?!? Přehnaně nafouklá pohádka... 35% ()

honza7 

všechny recenze uživatele

Uznávám, zajímavý seriál, zajímavé předměty. Ale může mi někdo vysvětlit, proč ukazují jen aukce, kde jsou za vodou? Jaké jsou náklady na dojezd a vyřizování? Ty jsou tu nulové. Dále jestli jsou fakt tak dobří, koupí garáž za 10 dolarů a vytěží z toho 20 000 dolarů, proč chodí jak dva trhani? Buď je vše krásně nastrojené, nebo já nevím. Garáž plná haraburdí a hle, vzadu v rohu je stará pirátská loď! To je paráda! Tu prodáme za miinimálně 5 000 doláčů, a když bude plavat, tak za 90 000 dolarů! A takhle bych mohl psát do aleluja... ()

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Je to sice všechno dopředu připravené a sehrané. Všechny ty tajné otvory, překvapené výrazy, smlouvání o ceně a jiné zajímavosti, ale ten nápad, že ve staré krysami prožrané veteši najdete opravdový poklad je super! Možná i proto že já osobně už sem pár těch starých sklepů a skadišť prohledal (a našel pár zajímavých kousku) dávám 4 * ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Sám jsem sběratel, tak mám k tomuto pořadu vztah. Ale vesměs člověka fascinuje kolik stojí kdejaká stará zaprášená věc než že bych sbíral zrovna dané věci. Na víc než 3z5 to ani být nemůže. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale dost rychle jsem si tento pořad oblíbil. Zajímavé věci i vyjednávání, vždy se těším co zajímavého najdou. Rozhodně nic co by uráželo, pohodový pořad. S odpady jděte jinam. :) ()

Reklama

Reklama