Reklama

Reklama

Hrůzná minulost

  • USA The Pact (více)
Trailer

Jejich matka zemřela a sestry Nicole a Annie se neochotně vracejí do domu svého dětství, aby uctily její památku. Během noci sestry vycítí přítomnost nadpřirozena: podivné zvuky, pohybující se předměty, obraz neznámé ženy padlý vedle fotografie jejich matky. Annie navíc prožije sérii velmi intenzivních a značně znepokojivých nočních můr - jsou to jakési vize, které ji vedou k odhalení matčiny minulosti, ta se však nakonec odhalí sama... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná duchařina,s nesympatickou hlavní hrdinkou,kterou sráží minimum dialogů,které jsou vesměs nudné a hloupé,děj nemá pořádné tempo a Kašpar Van Dick se ve filmu vohřeje dohromady asi deset minut.Pointa málo rozvedená a nevyužitá.I přes pár solidních lekaček a občasnou husí kůži mi film nezůstane v palici dýl jak 5 minut po jeho skončení,což se nedá říct např. o Insidious Jamese Wana,ze kterého jsem 14 dní nespal.Po takovém hororu tyhle věci spíš prozívete,Verbalův primitivní filmový vkus lze považovat za druhé největší WTF hned po jeho počtu bodů :) 50%. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Další z tisíce strašidelných domů, kterých je snad plná amerika. Pár zajímavých momentů se zde objeví, ale po stránce duchařské, až na závěrečný úhybný manévr, nenabízí nic překvapujícího. Nepříliš sympatická hlavní hrdinka a několik nelogičností strhávají jinak slušně napínavý The Pact do průměru. Pro neagnličtináře jedna výhoda, je tu tak 30 vět! :-) 60% ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

No, atmosféru to mělo hodně hutnou, film dokáže člověka napnout a děj je navíc dost nejasný, což přináší mnohé otázky a očekávání. Myslím si, že se jedná o nadprůměrný horor, pro mě je to někde mezi 3 a 4 hvězdičkama. Nakonec jsem se přiklonil k nižšímu hodnocení, protože ten příběh mi přišel vzhledem k závěrečnýmu vyústěný mírně jetý a takový až moc překombinovaný (přeplácaný). Propojení jednotlivých hororových subžánrů asi není úplně to pravé ořechové, na můj vkus teda určitě ne. 65% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

V rámci žánrů se nejedná o nijak vyčnívající kousek. Je zde vše, co se dá najít všude jinde. Za největší plus považuji ve filmu atmosféru, která je temná, zlomyslná a pěkné roztahaná do celé stopáže. Jednou jsem se sebou i cuknul. Vše ostatní zapadá do klasického standartu, jako příběh či pointa. Škoda finále, které mohlo být malinko lepší, ale jinak se jedna o průměrný kousek, který Vám určitě neuškodí. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Podle prvních pár minut jsem čekal, že to bude prostě navíc další "haunted house", ale pak se to rozjelo trochu jiným směrem a já si po celou dobu říkal, že takovýhle horor jsem už hodně dlouho neviděl. Skvělá atmosféra, skvělý nápad se zakomponování sériové vraha, prostě paráda. Navíc v hlavní roli Caity Lotz aka Sara Lance z Arrow a Legends of Tomorrow, což byl příjemný bonus. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Když poprvé mluví policista Creek (Casper Van Dien) s Annie (Caity Lotz), podá jí zabalenou zmrzlinu. Po střihu a záběru z opačné strany - za zády Annie je vidět, že Annie již jí zmrzlinu, aniž by ji otevřela a rozbalila si dřevěnou lžičku. (dandislav1991)
  • Annie (Caity Lotz) byla zraněna na levé straně hrudi, ale když potom píše do zápisníku, má zranění přelepeno na pravé straně. Hned v další záběru je opět na straně levé. (in4mator)
  • Caity Lotz sa musela kvôli filmu naučiť jazdiť na motorke. (ČSFD)

Reklama

Reklama