Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Davidu Wozniakovi (Patrick Huard) je přes čtyřicet, ale jakoby ještě nedospěl. Zlom přijde ve chvíli, kdy mu přítelkyně oznámí své těhotenství a zároveň se dozví, že se proti němu chystá hromadná žaloba 142 lidí, jejichž matky uměle oplodnil… Vtipný a hluboce lidský příběh o hledání lásky, odpovědnosti a sebe sama, který se pyšní šesti mezinárodními cenami. (Dny Kanady)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (21)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Někdo dozraje tak nějak sám, jiný se holt musí postrčit... a že David Wozniak dostal pořádný žduchanec, neboť zamlada rozséval ve velkém ve spermabance a výsledkem je 533 ujmutých semínek, z nichž 142 má vážný zájem se se svým stvořitelem osobně poznat. A jelikož se David cítí být poněkud dlužen, začne na své potomstvo inkognito a víceméně zpovzdálí tak trochu dohlížet. Případ lehkomyslného dobráka, co neváhá pro správnou věc udělat i dost šílené věci a ony ho později, jak to tak bývá, dostihnou... Problém komedií často vězí v nápadech, které se vyplýtvají hned na začátku a dál se luhují jako jeden a tentýž pytlík čaje, ale zde se lze konzistentně probavit celou stopáží, včetně lehce dojímavého konce a i přes poněkud nereálné pasáže a nějaké to klišátko má Starbuck sympaťáka hrdinu a navíc něco, čemu se říká lidský rozměr. Viděno během Challenge Tour 2015: 30 dní se světovou kinematografií ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Starbuck je takmer doslova identický s jeho americkým remakom - Pozdrav zo spermobanky (2013). Odlišujú sa hlavne réžiou. Kým Pozdrav zo spermobanky je ladený viac humorne, u Starbacku je to taký smiech cez slzy, vlastne sa človeku ani moc smiať nechce. Snímok je omnoho vážnejší a emotívnejšie ladený, skrátka dramatická stránka jasne prevažuje. Je na divákovi čo preferuje, mne sa zdal lepší Starbuck. 80/100 ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Ještě nejsem schopen ze sebe vysoukat nějaký sofistikovaný komentář, takže jen pár vět a později to možná celé přepíšu. Absolutní pohodovka o tom, že seriózním a vnímavým otcem se můžete stát i v trošku pozdějším věku. Jen nesmíte prodávat svoje sémě, jako náš hlavní hrdina. Potom se klidně může stát, že těch potomků bude přeci jen "maličko" víc. Na druhou stranu, o to bude Vaše překvapení příjemnější, protože počít tolik dětí se jen tak někomu nepoštěstí a nad nějakou žalobou člověk mávne rukou, stejně jako v tomle milém, úsměvném filmu, s naprosto úžasným soundtrackem. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

A sakra, já čekal jednoduchou komedii na pohodu a vůbec ne film, u kterého se mně nakonec bude svírat hrdlo dojetím. Vtipné momenty se střídají s krásně lidskými no a co si budu nalhávat, hlavní hrdina mně někoho silně připomínal. Někoho, na koho občas po ránu v zrcadle není zrovna pěkný pohled, ale......a nevím moc co víc napsat, přiznávám, že dojmy a vjemy z tohoto filmu jsou tak intenzivní, že je stále rozdejchávám. Smál jsem se, přemýšlel, slzy zatláčel....výborný film! ()

Fujara777 

všechny recenze uživatele

ÁNO: Vo svojej podstate milý ale aj tak nezodpovedný chlapík tu roztáča koleso zábavy. To pozostáva z vydarených fórikov založených najmä na dialógoch. V tom všetkom hravo absurdná zápletka pôsobí vtipne. NIE: Prvý film, v ktorom vidím Patricka Huarda a vôbec teda neoslnil. A takých tu bolo viac. Oproti verzii č. 2 v podobe The Delivery Man je to očividné. V porovnaní s USA version je Starbuck v celku akýsi nudnejší, alebo ponurejší. Nevyniknú tak niektoré vzťahy (ako napríklad so zdravotne postihnutým chlapcom). ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama