Reklama

Reklama

VOD (1)

Joseph Corso je kráľom zločinu v Londýne a už roky je pre zákon prakticky nedotknuteľný. Detektív Parker a jeho tím sú odhodlaní to zmeniť, a aby to dokázali, najprv chytia Corsovho drogovo závislého syna. Využijú ho ako páku a prinútia Corsa uskutočniť odvážnu lúpež a vykradnúť trezor veľkej korporácie. Vtedy do hry vstupuje najdôležitejší muž - geniálny trezorový lupič Riley. Keď si však Riley uvedomí, že sa ocitol uprestred vojny mocného bossa podsvetia a skorumpovanej polície, a zrejme ho napokon obidve strany obetujú, rozhodne sa konať trochu inak a pôvodný plán sa zvrtne. (TV JOJ)

(více)

Recenze (7)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Najlepšie je si pred flmom prečítať verbalov komentár, pretože osvetlí i trochu toho hovna, ktoré budete z filmu i tak vedieť po jeho projekcii. Ja len dodám, že najlepšia z postáv bola dvojica undercover detektívov, ktorá celý čas sedela v prázdnom pube a len dva razy otvorili hubu. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Moc hezky natočená a slušně obsazená britská krimi, jejíž scénář psal patrně čichač toluenu a režírovala to klapka, která jej v rámci zachování duševní rovnováhy snad ani nečetla. Nedá mi to, a musím kapku zabrousit do konzistence děje, proto bude tento zvratek plný brojlerů, jež vám ale ve finále vykokrhají stejně úplné hovno, jakož i film samotný. Ale třeba mi to pak nějaký hloubavý chytrolín vysvětlí. Na začátku chlap koupí puftole a očumuje v garáži diamanty. Na to se někde na ulici objeví tři zkorumpovaní policajti, zatknou nějakého Arabáše, co je syn jakéhosi vataře. Vatař, policajti a ještě pár nevysvětlitelných postav chtějí něco šlohnout a je to bůh ví co. Potřebují k tomu kódy. Ještě předtím chtějí, aby vatař najmul na tu čorku toho chlapa, co prvně očumoval ty diamanty. Kdo ví, proč. Nakonec tedy kódy získají a něco někde šlohnou, vypadá to jako banda fialově potištěných áčtyřek a je toho prý víc, než čekali. Pak najednou gorila toho vataře chce zabít toho očumovače diamantů a jeden ze zkorumpovaných policajtů chce zabít dalšího, toho, co seděl celý film na zadním sedadle a blbě čuměl. Nepovede se ani jedno, a tak se sejdou v nějakém sklepě, kde se navzájem postřílejí. Tedy až na toho korupčníka, co seděl na tom zadním sedadle a blbě čuměl. Toho nakonec ta partička nevysvětlitelných postav podrbe za uchem. Nic víc, nic míň. Velmi dada! Okamžitě bych vyhlásil zákaz jakýchkoliv drog ve filmovém průmyslu, protože něco takového může donutit i abstinujícího diváka začít fetovat, jen aby získal nějaké odpovědi a dopídil se toho, o čem to vlastně bylo. Asi si to nechám patentovat i jako obsah, protože jsem to shrnul stručně, výstižně a nic jsem nevynechal. Po smaženici z lysohlávek si to pustím znovu a jsem moc zvědav, dopídím li se sysla. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Byrne, Gregory, Maskell, Sewell, Frain - vesměs jména, od kterých jsem čekal hodně a z herců jsem nakonec zklamán nebyl.Ale to bylo taky to jediné. Příběh sám se totiž autoři snažili podat natolik promyšleně, až působil nepřehledně. A přitom se jednalo v zásadě o jednoduchou pointu o zkorumpovaných policajtech vydírajících mafiánského bosse. Ta zmatečnost mě bohužel totálně otrávila a nedokázali to zachránit ani již zmínění herci, ani povedená londýnská atmosféra. 40% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

verbal to skutečně dokonale vystihl. Dění ve filmu nedává smysl. Asi jako když uděláte ani ne jeden a půl hodinový film z cca 12 dílů mini seriálu. Postavy se tu objevují, mizí, beze smyslu, pak se ve finále objeví, aby umřely a ty z nich, co přežijí, zmizí a vlastně nikdo neví proč tu byly. ~ SPOILER! > Jediné, co je jasné navíc je, že Rufus dluží 5 milionů, sehnal jenom 4,1 a snaží se zmizet . SPOILER ~ Proč ale dlužil, za co, komu, proč je tam "arabský" syn, jakýsi nájemný vrah, co přeprodává diamanty, a ta mladá manželka někoho mrtvého, to jsou ty dějové drobnosti, které ve filmu chybí a díky krátkosti filmu se nedovysvětlí. Přesto, na to že to má 84 minut, je to místy dost nudné a celkově dost nepřehledné. Katastrofální zklamání, kdy se autoři snažili vymyslet propletený zamotanec osudů a příběhů z podsvětí, ale rejža vůbec nevěděl, co dělá, možná i scénář na tom nebyl o moc líp a chudák střihač, ve snaze dát tomu formu, vyházel asi spoustu materiálu a pak to vzdal, páč by to musel vyházet celé. Zůstala tak naprostá pitomost a vám tak doporučuju neztrácet s tím absolutně žádný čas, vůbec. A to mám ty britské syrové kriminálky celkem rád. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek někdy uváděný také jako "The Deadly Game". Tahle britská vlna drsných detektivek/thrillerů z londýnských a jiných britských ulic, mě nijak závratně nenadchla. Je jich celkem dost a člověk má pocit, že je jedna jako druhá, jen ty obličeje jsou trochu jiné. Problém tohohle filmu je v tom, že vlastně ani není moc drsný, není ani moc chytrý a už vůbec není zábavný. Je sice hezké, že se každý nesnaží napodobovat Ritchieho, ale když ani příběh za nic nestojí, tak to je potom prostě nuda. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Dordz Isaac chcel asi natocit drsnu britsku kriminalku, ale holt, nepovedlo se. Verbal ma s tym hovnom obavam sa zase pravdu, chlap tu vo filme cumi na diamanty, ti traja policajti sa zjavili ani neviem odkial, a to som sa dozvedel hned z fleku ze su skorumpovani, priekupnik drog je zadrzany, ale sa do toho sere zas nejaka biela socka, pardon, na volnej nohe pracujuci zlodej /Toby Stephens/ ... mno, tieto britske kriminalky chcu byt strasne drsne, ale ostava len pri snahe. Drsne to nie je, vcelku som hovno pochopil, o co tam ide. Takze reziu to nemalo, dej asi tiez nie a komparz tvorcovia najali z nablizsieho pracaku. Tu boli britske xichty klasicky britsky prevarene, sklesle a jakesi zdeformovane ... idem najst nejaku britsku krimosku s vyrehotanymi xichtami, mam ich dost napokon : 20 % ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Anglické filmy mají své kouzlo. Zvláště pak kriminálky. Tahle rozhodně není špatná, i když je trochu zbytečně překombinovaná. Tvůrce moc netrápilo, že vlastně vykradli Training Day a to ve velkém stylu a půjčili si i něco z L.A. Confidential. I tak to ještě pořád jde a je to fajn pokoukání. ()

Reklama

Reklama