Reklama

Reklama

VOD (1)

Překrásná Serena si vezme za muže velmi úspěšného podnikatele. Štastný pár společně vládne lesnímu průmyslu a zdá se, že nikdo a nic nemůže narušit jejich manželství plné něžností a lásky. Tajemství z minulosti a žárlivost bude však velmi těžká zkouška i pro ně. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (100)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka filmu ako takého, musím uznať, že tak do polovice sa film trochu vliekol, ale druhá polovica mi to vynahradila a ten koniec bol vážne skvelý. Očakával som, že to bude bomba, pretože Serenu natáčala Oscarová režisérka Susanne Bier, ale hlavne tiež preto, že hlavnej úlohy sa zhostili skvelí Bradley Cooper a Jennifer Lawrence. Väčšina deja sa odohráva v tvárach jednotlivých postáv. Vôbec si nemyslím, že je to chladné a bez emócií, naopak. Je to o rozklade citových väzieb následkom rodinného nešťastia. Je to všetko len a len o emóciách. V takmer westernovom prostredí. Odohráva sa síce počas Veľkej krízy tridsiatych rokov, avšak v malom mestečku kdesi v lesoch, ktoré tie klasické westerny silne pripomína. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná a velmi špatně zahraná - ústřední duo je na odstřel - trapárna, která se tváří jako super drama, ale je to akorát voser. Kouknul jsem se na to, protože v komparzu dřevorubců hrál můj otec. Kdyby ho ti kokoti dali do pořádnýho záběru, udělali by líp. Na Jennifer a Bradleyho se koukat nedalo. Brr! ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nejdřív je všechno jako z růžového snu, pak se všechno šeredným způsobem začne kazit. Jennifer Lawrence mě nepřesvědčila, že by dokázala bravurně pokácet strom sekerou. Bradley Cooper má taky do drsného majitele pily dost daleko. Překvapivě se v odlehlých horách uprostřed ničeho začne odehrávat velmi niterné drama hlavního páru, jehož námět je pořád velice aktuální. Ale to řešení! Ach jo. Z filmu knižní předloha přímo trčí a způsob, jak se vypořádat s neštěstím je zcela na hlavu padlý i v rámci dřevorubeckého tábora. Leda by tam bylo šílenství nakažlivé. A vůbec to drama je takové odtažité, neprožité, nedokáže diváka zasáhnout, spíš ho otráví. SHRNUTÍ: Přemýšlíte nad kariérou dřevorubce. Nedoporučuji těhotným ženám nebo těm, které se o otěhotnění snaží. ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

Miluju kombinaci Bradleyho a Jennifer, takže moje srdce zaplesalo, že spolu natočili další film. Bohužel ta chemie, co tak fungovala v Terapii láskou, ta uvěřitelnost a opravdovost tady bohužel nefungovala vůbec a při milostnejch scénách měl člověk pocit, že je to samotným hercům trapný. Ono taky předstírat na kameru sex se svým dobrým kamarádem musí bejt fakt síla a možná už to nebude fungovat nikdy, protože se ty dva prostě moc znaj a vy víte že se znaj. Ne že by se Bradley nesnažil, jeho charisma funguje a Jennifer je sexy, oba dva jsou výborný herci, ale prostě ne. Hlavně samotnej příběh byl tak špatně podanej, některý postavy fakt zbytečný a nesympatický, rádoby drama, který ale moc napětí nevyvolává a máte pocit že vás tvůrci nutí, abyste něco cítili, ale vy fakt nechcete. Prostě celý to bylo takový chladný jako ta krásná příroda kolem nich . Abych to zase nestrhala úplně, dalo se na to koukat,ale ten závěr tomu taky moc nepomoh, ani mně to nedojalo. Slabý 3* a to fakt ze starý známosti. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Nedotažené psychologické drama odehrávající se v krásném a přitom drsném prostředí, které jakožto prostředek je jediné vyždímáno na maximum a film tak dostává i díky napínavějšímu závěru malinký westernový nádech. Scénář však pokulhává, jelikož herci nedostali dostatek prostoru předvést své charaktery, a střih byl kolikrát... no zvláštní. Jakoby se při natáčení nevědělo, co vyprávět. Bradley a Jennifer, ikdyž se jedná, v několika scénách, o jejich nejintimnější počin, už spolu natočily hezčí a lepší filmy. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • 80 procent štábu, který čítal 250 lidí, tvořili Češi. (agass)
  • Když spolu Jennifer Lawrence a Bradley Cooper pracovali na filmu Terapie láskou (2012), často říkali, že by spolu chtěli pracovat i v budoucnosti. Když si tak Jennifer přečetla scénář, poslala kopii i Bradleymu s otázkou, jestli by do toho šel s ní. (Weasley)
  • Natáčení probíhalo i v České republice, především v exteriérových lokacích mimo Prahu, na kterých vyrostly například dekorace dřevorubeckého tábora, amerického městečka a nádraží. Konkrétně se štáb podíval například do Nižboru na Berounsku. [Zdroj: iDNES.cz] (smeejay)

Reklama

Reklama