Reklama

Reklama

VOD (1)

Překrásná Serena si vezme za muže velmi úspěšného podnikatele. Štastný pár společně vládne lesnímu průmyslu a zdá se, že nikdo a nic nemůže narušit jejich manželství plné něžností a lásky. Tajemství z minulosti a žárlivost bude však velmi těžká zkouška i pro ně. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (100)

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Budu upřímná, na tohle se fakt moc nedalo koukat. Jak moc jsem si říkala, že se aspoň vydržím dívat na Bradleyho ostře řezanou čelist, tak to se prostě nedalo, a od půlky do konce jsem film rychlým proklikláváním dokoukala asi za 4 minuty. Což mi asi některý důležitý části utekly, ale ten film je tak naprosto nesmyslně protahovenj a většina herců působí strašně strojeně, že na moje nervy to bylo fakt už moc. Jestli jste masochista, prosím, užijte si to. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Po filme Svadba medzi citrónmi som sa zľakla, že Susanne Bier zabudla točiť filmy. Našťastie to bol len prešľap a konečne som sa od nej dočkala aj kvalitnej drámy, ako sa na režisérku jej mena patrí. Surový a realistický, typicky severský príbeh, ktorý napriek pomalému rozjazdu v závere takmer vyráža dych. Zamrzelo v ňom len to, že kvalitný Dánky herec typu Kima Bodniu si v ňom zahral cca 5 sekúnd, ešteže David Dencik dostal podstatne viac priestoru, ktorý navyše aj skvele využil! ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Bradley Cooper a Jennifer Lawrence spolu evidentně hrají rádi a vždy je z toho zajímavý a kvalitní počin. Susanne Bier nezapře svoji dánskou náturu, kdybych měl hádat, jaké národnosti byl režisér tohoto snímku, dánská by byla mezi hlavními favority. Drsný příběh, napínavý děj, pěkné lokace, čeští herci jako stafáž, mně se Serena moc líbila. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nemohu začít můj komentář jinak než ,že film byl opravdu nuda a to jsem schopný zkouknout ledacco a dávám z podstaty mé povahy šanci všemu,ale tohle se opravdu už nedalo akor po tom co jsem pár dní předtím viděl výkon Bradleyho Coopera v American Sniper.Co se týče příběhu tak se to odehrává na jednom plácku ve 20. letech kde se těží dřevo a a do toho se vmíchá vztah Bradleyho a Jennifer jinak nic víc nečekejte.Sice trochu dramatu se nám tvůrci snaží přinést zápletkou s dítětem ,ale to je opravdu málo na to,aby mě to ztrhlo k většímu zaujetí.Jinak co se týče výkonu Jennifer Lawrence tak nevím ,ale mě už začíná být protivná a přijde mi,že docela přehrává a to opakující se spojení s Bradleym Cooperem (už jejich třetí spolupráce a chystá se čtvrtá) na mě působí vyjma Terapie láskou jako otec a dcera.Ona mi spíš sedí do těch filmů pro dospívající (Hunger Games -i když už i tam to stojí za starou belu).Za mě tedy celkově 40 % a dvě hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se snímku bál a mám pocit, že to bylo oprávněné. První záběry na nádhernou krajinu mě dostaly, to zase ne že ne. Carolina je prostě božská a lesy jsou úchvatné. Jenže příběh, ač je jak chce dramatický, mi přišel křečovitý a nudný, se zaměřením pouze na herce a jejich výkony, které doslova křičí, že někdo chce Oscara. Ne, děkuji. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo i ve filmových ateliérech na Barrandově. (Lipi4)
  • Když spolu Jennifer Lawrence a Bradley Cooper pracovali na filmu Terapie láskou (2012), často říkali, že by spolu chtěli pracovat i v budoucnosti. Když si tak Jennifer přečetla scénář, poslala kopii i Bradleymu s otázkou, jestli by do toho šel s ní. (Weasley)
  • Natáčení probíhalo i v České republice, především v exteriérových lokacích mimo Prahu, na kterých vyrostly například dekorace dřevorubeckého tábora, amerického městečka a nádraží. Konkrétně se štáb podíval například do Nižboru na Berounsku. [Zdroj: iDNES.cz] (smeejay)

Reklama

Reklama