Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná galeristka Katharina (Nadeshda Brennicke) miluje svého manžela Christophera (Mark Waschke) a jejich dceru (Asia Luna Mohmand). Pak ale ve vlaku, při cestě do práce, kávou poleje kabát pohlednému cizinci Alexandrovi (Mehdi Nebbou)... a vše se rázem změní. Katharina jej nemůže vyhnat z hlavy a když ho následující den ve vlaku nepotká, je zklamána. Jenže osudný vlak jede v 8:28 a tak se opět setkají a začíná vášnivý milostný vztah, který Katharina přestává mít pod kontrolou... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (4)

Richie24 

všechny recenze uživatele

Z Tajemného cizince mohlo být slušné psychologické drama. Jenže příliš mnoho "hluchých míst", nevysvětlených otázek a absentující dějová gradace tento film bohužel poslala do šedi průměru. Nadeshda Brennicke zde zaujala. Na 3 *** to s odřenýma ušima ještě je. ()

mischa 

všechny recenze uživatele

Hlavní představitelka filmu má velice zvláštní způsob chůze, mluvy, pohybu, prostě něco ze sebe vyzařuje a přitahuje. Film má jednoduchou zápletku a právě proto se i moc líbí, že je to příběh ze současnosti, který se může stát každému. Film mne vůbec nenudil a vím zcela jistě, že si ho zase pustím, až na mne dolehne nějaká tíseň. To pozvání na oběd nemá chybu :-) ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Typicky produkt nemeckej kinematografie, nudna ukecana ale rezisersky zrucne natocena rutina. Po rokoch nic vinimocne, ne, ne : 47 % ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama