Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Červenec, Montreal, Kanada. Sophie Malaterre, pětadvacetiletá módní ilustrátorka se připravuje na osamělé léto ve městě. Nemá žádné plány, blízké přátele ani přítele… ale pak se dozví o webové stránce switch.com, pomocí které si lidé vyměňují byty. Sophie potřebuje změnu jako sůl a rozhodne se to vyzkoušet. Konec konců, nemá přece co ztratit! Náhoda tomu chtěla a Sophie najde v nabídce krásný pařížský duplex s výhledem na Eifelovku. První den v novém bytě je absolutně idylický... Jenže další ráno ji čeká kruté probuzení: policie vylomí dveře bytu a nebohá žena se dozví, že sdílí byt s bezhlavou mrtvolou. Není nijak schopná dokázat, že není Bénédicte Serteaux, majitelka bytu. Sophiiny otisky jsou na vražedné zbrani… V Bénédictině pasu je Sophiina fotka. Sophie, zdá se, si nevyměnila jen byt, ale také identitu… (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

POMO 

všechny recenze uživatele

V poslednej tretine už zbytočne prekombinované. A krivo obvinená na úteku a hlavný polda nie sú tak hviezdni a charizmatickí, ako sme zvyknutí pri top francúzskych žánrovkách. Preto, a tiež pre miestami horšie uveriteľné situácie, film nemôže byť rovnocenný súperom najlepším americkým thrillerom. Ako výplň voľného času ale pobaví. Záhadu okolo záporáčky drží v tajnosti dostatočne dlho a minimálne jednu scénu si zapamätáte (naháňačka po svojich vo vilovej štvrti). ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Další blábol vytrysklý z představivosti spisovatele a scenáristy Jeana- Christophe Grangého (díky zručné realizaci a ústřední herecké dvojce byly snesitelné jen Purpurové řeky a díky vizuálu Fantom Paříže). Ještěže se hlavní hrdinka v podání Karine Vanasseové na útěku před policií tak ráda a často koupe... ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

francouzi tenhle styl umí a i Switch je tou pravou klasickou francouzskou detektivkou,která sice recykluje už kolikrát použitý nápad ukradené identity,ale ve výsledku to vůbec nevadí.Trošku škoda,že hlavní hrdinka se v určitých momentech nechová zrovna logicky,stejně jako škoda,že v závěru tvůrci až zbytečně moc kombinují.Eric Cantona každopádně nezklamal a narozdíl třebas od Nevinné tehle kousek spolehlivě zabaví...65% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice ohrané téma o záměně identit, ale mě se to líbilo. Jednak byla hlavní představitelka, Karine Vanasse, neskutečně sympatickou osobou a druhak jsem byl chvilkami na vážkách, jestli vůbec o nějakou změnu identity jde. Závěr se pak sice mohl zdát poněkud překombinovaný, ale mě do zvoleného rámce docela zapadal. A hlavně vyšetřujícím policistou byl Eric Cantona, geniální fotbalista a nyní i solidní herec. Celkově spokojenost. 75% ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct, že by mne to vyloženě nebavilo, to ne, jisté kouzlo film měl, i když jsem občas měla pocit, že to vše tvůrci postavili na známém fotbalistovi. Líbilo se mi, jak vše bylo promyšlené do posledního detailu, co se mi ale nelíbilo - celé zpracování. Můžu znát teoreticky celou kámasůtru, ale když budu dřevo, na nikoho to dojem neudělá. A to je kámen úrazu. Ten nápad byl originální, vše dobře promyšleno, ale herci nesympatičtí, nepřesvědčiví a Fréderic je prostě dřevo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Celý film bol natočený len za 35 dní. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama