Reklama

Reklama

Bestie

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Bruno miluje svou ženu Maxine, ale jeho láska i tělo pozvolna procházejí proměnou. Něco se v něm začíná probouzet a neexistuje způsob, jak by to mohl zastavit. Jakmile se jednou totiž začnete vrtat v temné straně lásky, abyste našli moc, agresi a nenávist, není cesty zpátky. Poslední film dánského režiséra Christoffera Boea je důkazem jeho citu pro obrazy, které vás nadchnou, slabosti pro milostné příběhy a lásky k jeho drahým hercům. (Fresh Film Fest)

(více)

Recenze (5)

chezush 

všechny recenze uživatele

Když se z lásky stane posedlost, není to nic neobvyklého. Ale tahle posedlost, je tak trochu jiná.. Bruno, hlavní hrdina, jehož stále trvající, ale destruktivní láska k jeho ženě Marine, ho změní na krvežíznivou bestii, která pociťuje jak psychické tak i fyzické změny, netouží po ničem jiném, než aby jeho žena byla v něm.. doslova. Film měl velký potenciál, ale bohužel toho nedokázal využít, už od začátku si nezískal mou pozornost a tak jsem se těšila aspoň na konec, který mě bohužel také zklamal. Jediné, co mohu pochválit jsou herecké výkony, obzvláště Bruna, ze kterého jsem měla husí kůži a vizuální styl, který se mi opravdu líbil. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Nepekný film o nepekných vzťahových problémoch, riešených nesympatickými postavami skrze škaredé dialógy. Citovo odmerané, vizuálne nezaujímavé. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Výborné, hororovými prvky okořeněné, rodinné konverzační drama ze severu. Velmi kvalitně natočené, napsané i zahrané - nevybavuju si, kdy naposledy jsem takto chápal (ale nemyslím jen čistě rozumově, ale opravdu hluboce emocionálně) jednání všech hlavních postav, které jdou v podstatě proti sobě. Každopádně to svým pomalejším tempem není pro každého, naštěstí. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Silne funkčná cannibal psycho dráma , ktorá zapôsobí miernym úvodom a postupne sa stretne so záverečnou tragédiou. Absencia čriev a iných blbiniek fiilmu pomohla. O pôsobivom severskom spracovaní sa hádam nemusím ani zmieňovať. Aj central hero pôsobil funkčne a bol herecky doladený do celkového filmového zážitku. Ja som ho teda mala. Napriek mini " finančnej pumpe )" THX ULRICH ! ()

Reklama

Reklama