Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na film Sedm statečných o sedmi revizorech dopravních podniků, kteří se statečně utkávají s partou černých pasažérů. (sator)

Recenze (7)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Je to víc jak dvacet let, co jsem to viděl (a myslel jsem, že to dělal Jan Svěrák), ale pamatuju, že to byla celkem prča. Prokládání reality velkými slovy, Dejdarovo závěrečné "to vám tahle linka stála za to" a vůbec. Snad si to v paměti moc neidealizuju. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Studentský film jako revizorská parodie na Sedm statečných? Proč ne. Co by mě na tom zajímalo víc než film samotný (Který považuji spíš za špatný.), je to, jak vznikal, a jak se tu sešlo tolik známých herců, kteří se v 90. letech vypracovali v hvězdy. Nejlepší je zde jednoznačně Dejdar. Fakt hustej týpek. Bart Simpson s Travoltou v jednom. No a Vašut? To je furt stejná guma jako tenkrát. ()

fořtajs 

všechny recenze uživatele

Sice je tomu už drahně let a člověk si minulost idealizuje, ale dle útržkovitých vzpomínek to byla bomba - matně si vzpomínám, když Tofi s Vaculíkem přišli pro Čenskýho, aby jim šel pomoct se syčákem Dejdarem, drsně procedil: "Jdu, tady stejně chcíp pes!!!"; a vedle otáčeli čokla nad ohněm... a možná to byl Vašut (ne, ten nad ohněm) ()

Reklama

Reklama