Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Min Tae Yeona kdosi pokouše a on se stane upírem. Cestu upíra však odmítá, a aby přežil, saje jen krev mrtvých. Své nové schopnosti používá ve své práci hájení práva jako prokurátor. Když se objeví záhadný případ, zjišťuje, že není jediným upírem. (Zíza)

Recenze (9)

Hanassi 

všechny recenze uživatele

Seriál, který má netradiční námět. Hodnotím i po shlédnutí druhé série. Nápad super, obsazení fajn a vlastně celkově se to velmi povedlo. Jednotlivé díly jsou detektivními případy a přitom na pozadí se odehrává daleko hlubší příběh s tajemstvím, které se týká hlavního hrdiny. Doufám, že bude třetí série, protože každý díl jsem hltala. Jo a poznámka, není to tradiční sladkobolné k-drama. Naopak, kdo má rád třeba Oldboy, nemusel by být zklamán. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Krimi seriál, navíc s lehce upíří tématikou, je v Koreji docela ojedinělá záležitost. Ale poprali se s tím moc hezky a já bych se určitě nezlobila, kdyby si s tímhle žánrem pohrávali dál. Za začátku se v každé epizodě řeší jeden případ. Většina z nich je podle mě docela povedená a myslím, že by nemusela urazit ani mlsnější milovníky krimi žánru. Ke konci se seriál začíná věnovat hlavní zápletce, která se průběžně (a hodně pomalu) odhalovala. Ale po finále můžu říct, že to dlouhé napínání stálo za to. 4* ()

Reklama

Krysap 

všechny recenze uživatele

Co se mi líbí - že státní zástupce prostě je upír, žádný velký vysvětlování, prostě to tak je a tečka. Taky se mi líbily některý případy, který byly docela nápaditý (reality show, parta bojovníků apod.). Že to trpí klasickými úlety většiny krimi seriálů typu nesrážející se krev nebo policajti (státní zástupci), kteří dělají všechno od papírování přes profi práci s PC technikou a laboratorní práce až k honění vrahů, to už jsem tak nějak čekala. Ale co mi lehce lezlo na nervy byla neuvěřitelnost té mladé slečny, která v "drsných" scénách byla asi tak uvěřitelná, jako když Lucka Vondráčková hraje sexuální dračici.. Navíc bytostně nesnášim, když dvacetikilová holčička chodí sama zatýkat sadistický vrahy nebo prohledává místa, kde se ukrývá vrah (samozřejmě v noci!). Závěrečná akce byla docela dobrá, až na to, jaký hovada udělali z chudáků příslušníků SWAT. Celkově to ale šlo a dokonce dám šanci i druhý sérii. Hlavní představitel má totiž charisma jak prase a představitele jeho policejního parťáka můžu kdykoliv. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přeloženo. (Ten upíří chlapík mi byl neuvěřitelně sympatický, na něj koukat to je jedna báseň. Není to špatné, taková pěkná krimoška s nadpřirozeným prvkem, ale bohužel tak nějak bez špetky překvapení nebo alespoň pocit „no tedy, to jsem nečekala“. Proto to bude 3*. Sympaťák není vše, i když teda pořádnej.) ()

springtime 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vampírský prokurátor s velkým charisma. Bohužel mi vadilo, že kriminální příběhy nebyly více promyšlené. Např. podezřelý z vraždy - dle provedení řekli, že musí být levák A klidně přitom v dalším napaden, které naplno ukázali, bodal pravou rukou. A prokurátorku zásadně posílali všude samotnou. Co na tom, že váží 20 kilo aj s botama. Nebýt těchto nelogičností dala bych i více. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama