Reklama

Reklama

Komplicové

(seriál)
TV spot

Epizody(4)

Obsahy(1)

Zorganizovali největší loupež hotovosti v britských dějinách. Čtyřdílná minisérie z produkce BBC se detailně zabývá fiktivní, historicky největší loupeží hotovosti v Británii. Kromě samotné loupeže se soustředí především na trojici protagonistů, zaměstnanců úložiště cenin v Bristolu, jejichž charaktery procházejí během půlročních příprav nečekaným a dramatickým vývojem. Chronologicky roztříštěné vyprávění sleduje samotný průběh loupeže i události před a po ní. Výborně napsaný scénář plný zvratů udržuje diváka v napětí a nejistotě do poslední minuty. Ústřední trojici hrdinů ztvárnili populární britští herci Steven Mackintosh (Luther), Warren Brown (Luther, Dead Set) a Ashley Walters (Podfukáři). (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (29)

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Další důkaz, že co se televizní detektivní práce týče, nemá BBC konkurenci. Luther mě překvapil, nadchnul a přesvědčil. Takže Inside men sem si doopravdy "jen" užíval. Není to žádná detektivní revoluce ale to ani nemusí být. Chirurgicky přesně vedení, uvěřitelné chování postav a zajímavé prolínání dějů. A hlavně skvělý Steven Mackintosh. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemůžu jinak. BBC umí ty nejlepší miniserie vůbec. Nikdo to nedělá tak dobře jako oni a příjde mi dost nefér, že je BBC pořád ve stínu Showtime a HBO, protože v posledních letech tvoří lepší seriály než ostatní produkce. Warren Brown se stává mým oblíbeným hercem. Je dobře že ho teď dost prosazujou v různých seriálech. Ale co je nejlepší je výkon Stevena Mackintoshe. To co on předvádí jsem už dlouho neviděl. Takový vývoj postavy a to jak to Steven předvádí to je něco neuvěřitelnýho. K tomu se přidává zajímavý podání příběhu, kdy se nejdřív ukáže něco z krádeže a pak zase něco z minulosti a časem se to pořád přibližuje a přibližuje. Nejdřív jsem se v tom moc nevyznal ale časem si na to zvyknete. BBC jde se svými minisériemi na vrchol a zaslouženě. Nejlepší výkon jednoznačně předvádí Steven a to ve druhé epizodě, tam mění svoje výrazy a mluvu z minuty na minutu a to tak luxusně, že by mu každý sežral úplně všechno co by řekl. Naprostý top jako každá minisérie od BBC. Můžu jedině doporučit. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Největší peněžní (bankovní není úplně správný výraz) loupež v Británii podle diktátu současné televizní špičky kriminálního žánru, BBC One. Není to žádná originální pecka, ale ta chirurgická přesnost při přípravě plánu, funkční postavy, včetně změn jejich uvažování, a šoupání mezi dvěma časovými rovinami (příprava / provedení) funguje na jedničku. Především díky tomu, že i banality dokáže prodat jako zásadní napínáky divákovy pozornosti. Sestřih posledních záběrů čtvrtého dílu spustil slintání v očekávání druhé řady na maximum. 4 a ½. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

13 .1 opět dobrý seriál který - nepostrádá vtip a napětí.Dobře vymyšlené situace.Žádné stokrát omleté honičky aut a střílečky.Něco úplně nového. 19.i závěr seriálu.Vymakaný konec,který překvapí.Vadil mi černoch s jakoby čínskýma očima.Ten fakt byl neslaný nemastný.Myslím že tomu ubíral šťávu.Celkově ale dobrá práce filmařů.Steven hrál jak o život. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Inside Men sice nepatří k tomu úplně nejlepšímu, co kdy u BBC natočili, ale i tak se dá označit visačkou high quality. Předně se nejedná o klasickou bankovní loupež, ale o vybrání zařízení, kde se peníze skladují. Ne že by v tom byl zase takový velký rozdíl, ale přesto to oproti bankám působí neokoukanějším dojmem. Druhým pozitivem je smysl pro detail. Jak plánování, tak samotná loupež jsou podávány do nejmenších podrobností, což bývá dost často otravné, ale tady tomu tak nebylo. A třetím a asi největším kladem jsou výborně napsané postavy, které se na relativně malém prostoru vyvíjejí a jejichž chování a jednání je důvěryhodné. To by samozřejmě nešlo bez herců, jimž jednoznačně vládne Steven Mackintosh. Tenhle chlap by si už konečně zasloužil nějakou pořádnou roli. 80% ()

Galerie (73)

Reklama

Reklama