Reklama

Reklama

Komplicové

(seriál)
TV spot

Epizody(4)

Obsahy(1)

Zorganizovali největší loupež hotovosti v britských dějinách. Čtyřdílná minisérie z produkce BBC se detailně zabývá fiktivní, historicky největší loupeží hotovosti v Británii. Kromě samotné loupeže se soustředí především na trojici protagonistů, zaměstnanců úložiště cenin v Bristolu, jejichž charaktery procházejí během půlročních příprav nečekaným a dramatickým vývojem. Chronologicky roztříštěné vyprávění sleduje samotný průběh loupeže i události před a po ní. Výborně napsaný scénář plný zvratů udržuje diváka v napětí a nejistotě do poslední minuty. Ústřední trojici hrdinů ztvárnili populární britští herci Steven Mackintosh (Luther), Warren Brown (Luther, Dead Set) a Ashley Walters (Podfukáři). (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (29)

yvona 

všechny recenze uživatele

Nesouhlasím s Isherwoodem. Žádnou chirurgickou přesnost v plánování jsem tam neviděla. Naopak, všechno bylo scénáristicky odfláknuté a debilní konec tomu dal korunu. A nejen to, bylo tam spoustu nedokončených akcí a nejasností. A pokud celý příběh měl stát na tom, jak ze sebe udělat tvrďáka,tak ani to moc nefunguje. Béčkové drama, nic víc. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Další krimi minisérie z Británie a opět velká spokojenost. Chválím za výběr tří hlavních herců a za skvělé vykreslení jejich rozdílných charakterů. Drama, kde ani tak nešlo o loupež samotnou, jako právě o postupné odkrývání povahy každého z této trojice, kde k tomu výborně napomohlo i prolínání časových rovin před a po loupeži. Za lepší považuju třetí a čtvrtou část, ale přece jen ten poslední puntík nebyl až tak podle mých představ a možná bych uvítala klidně i pokračování. Steven Mackintosh v roli Johna hrál svou proměnu velmi dobře, svého svým způsobem citlivého Chrise zahrál Ashley Walters taky bezvadně, ale stejně mně byl nejsympatičtější pár Marcus v podání mého oblíbence Warrena Browna s Ginou. Seriál, který rozhodně stojí za vidění. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemůžu jinak. BBC umí ty nejlepší miniserie vůbec. Nikdo to nedělá tak dobře jako oni a příjde mi dost nefér, že je BBC pořád ve stínu Showtime a HBO, protože v posledních letech tvoří lepší seriály než ostatní produkce. Warren Brown se stává mým oblíbeným hercem. Je dobře že ho teď dost prosazujou v různých seriálech. Ale co je nejlepší je výkon Stevena Mackintoshe. To co on předvádí jsem už dlouho neviděl. Takový vývoj postavy a to jak to Steven předvádí to je něco neuvěřitelnýho. K tomu se přidává zajímavý podání příběhu, kdy se nejdřív ukáže něco z krádeže a pak zase něco z minulosti a časem se to pořád přibližuje a přibližuje. Nejdřív jsem se v tom moc nevyznal ale časem si na to zvyknete. BBC jde se svými minisériemi na vrchol a zaslouženě. Nejlepší výkon jednoznačně předvádí Steven a to ve druhé epizodě, tam mění svoje výrazy a mluvu z minuty na minutu a to tak luxusně, že by mu každý sežral úplně všechno co by řekl. Naprostý top jako každá minisérie od BBC. Můžu jedině doporučit. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Treba uznat, ze tento britsky mini-serial je natoceny zrucne. Pocas vsetkych styroch casti strieda dve casove linie, takze sa divak postupne dozveda, co viedlo hlavne postavy k lupezi a jej priprave. Pribeh masivne taha vynikajuci Steven Mackintosh, ktoreho premena z kancelarskeho tutka na nekompromisneho a chladnokrvneho zmrda je paradna a ako mame moznost vidiet v poslednom dieli, aj uveritelna. Problemom ale je, ze tak ako hlavna postava, aj samotny serial je prilis chladny a neposkytuje nikoho, s kym by sa dalo stotoznit, alebo mu fandit. Moj zazitok zo sledovania bol preto do znacnej miery ambivalentny. Mozno keby sme sa dockali druhej serie, dalo by sa pozerat na tieto styri diely ako na vydareny vstup do niecoho vacsieho. Kedze vsak BBC One v marci 2012 rozhodla, ze druha seria nebude a ze od zaciatku pokladali Inside Men len za miniseriu, ostava konecny vysledok niekde na polceste. 7/10 ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

13 .1 opět dobrý seriál který - nepostrádá vtip a napětí.Dobře vymyšlené situace.Žádné stokrát omleté honičky aut a střílečky.Něco úplně nového. 19.i závěr seriálu.Vymakaný konec,který překvapí.Vadil mi černoch s jakoby čínskýma očima.Ten fakt byl neslaný nemastný.Myslím že tomu ubíral šťávu.Celkově ale dobrá práce filmařů.Steven hrál jak o život. ()

Galerie (73)

Reklama

Reklama