Reklama

Reklama

Epizody(7)

Recenze (7)

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Dávno běželo na Slovensku (2013) a v roce 2021 na ČT. Tohle je hodně překvapivý seriál, spíše pro ženské publikum, ale slušný pohled na ostrovní zdravotní péči. Seriál, získal různá televizní ocenění, včetně prestižní ceny BAFTA- ()

ibeh 

všechny recenze uživatele

Zatím příjemné seriálové překvapení s originálním retro námětem z Anglie r. 1957. A občas se objeví i suchý anglický humor. Mám radost, že opět po čase vidím Mirandu :) ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá a pre mňa ako diváka nevšedná téma. Aj preto som k seriálu pristupoval opatrne, ale nebanoval som Bieda a utrpenie  hrozné sociálne podmienky v Anglicku päťdesiatych rokov to bolo  to čo ma zaujalo. Košický Luník, bol proti tamojšej štvrti v Londýne Manhatansky park. Práca sestričiek rehoľných aj nerehoľných ... no skrátka zaujímavý britský seriál. Nechýbali ani drobné zrnká anglického humoru , ktoré boli ak práškový cukor na starom vyschnutom koláči.  Na svoje si prídu - predpokladám najmä diváčky. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál, na který se nekouká zrovna lehce. Většinou z toho dost mrazí. Občas by člověk řekl, že to pochází z mnohem dřívější doby. Jako sonda dobrý. Nicméně na další řadu zatím nemám náladu. ()

aliki78 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál se mi moc líbí. Oddechovka na odpoledne akorát škoda, že je to v tak blbý čas :)  Momentálně sleduji již 8-mou serii a docela mě mrzí, že Česká televize nekoupila i ke každé ukončené serii vánoční speciály. Neboť v těch se udávají velmi zásadní příběhy. ()

Reklama

Reklama