Reklama

Reklama

Hamilton: Pokud jde o vaši dceru

  • Česko Hamilton 2: Pokud jde o vaši dceru (více)
Trailer 1

Tajný agent Carl Hamilton mal kedysi svoju rodinu, zničil ju však krutý akt pomsty. Keď unesú jeho sedemročnú krstnú dcéru Natalie, dcéru policajnej riaditeľky Evy Tanguy, všetky bolestivé spomienky v ňom opäť ožijú. Najvyššie vládne kruhy nejavia veľký záujem o vyriešenie prípadu, Hamilton sa tak rozhodne pátrať na vlastnú päsť. Zistí, že Natáliu dal uniesť saudský ropný magnát, presvedčený o vlastnej nedotknuteľnosti. Nepočítal však s agentom Hamiltonom. (RTVS)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Zbytečně uspěchané, navíc po polovině to přijde o tu našlapanost, ale do té doby mi tep pumpoval šílenou rychlostí, souboje, pestrá paleta lokací, skvělej vizuál. Škoda, že bitky jsou natočeny tak příšerně, příliš mnoho střihů a kamera zapříčinila to, že jsem si užil asi dva chvaty. Nejsou téměř zde ani efektivní, okamžité eliminace, naštěstí v závěru akce v tom "hradě", připomíná Splinter cell, a však nepochopil jsem tu část s brokovnicí, kdy Hamilton na sebe zbytečně upozorní. Moc mě nebavilo ani to pátrání, a je to takové bez duše, hodně strojové a samoúčelné. Záporáci o ničem. Jednička byla tedy co se týče levelosti, úplně jinde. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola super, preto som sa tešil na dvojku. A konečne som sa dočkal. Hamilton sa radí medzi postavy, s ktorými si rád pozriem film. Tak ako jednotku, ani dvojku nemôžete porovnávať s Bondom. Hamilton si ide svoje, nerieši nejakú politiku, koho môže a koho nemôže zabiť, nie je nad ním nikto, kto by mu pozeral cez rameno. Voľná ruka a pomsta ho ženie dopredu. Asi tak do 3/4 sa mi to zdalo lepšie ako jednotka. Reálnejšie, možno trochu pútavejšie, ale .... Opakovali sa chyby ako v predchádzajúcom diele, či to bol strih osobných súbojov alebo zbytočné zamrznutie deja. Presne tá časť, kedy sa chystali na akciu. Tam, kde to malo gradovať, to nepochopiteľne zamrzlo a ubralo to filmu. Ale zase raz Švéd nakope všetkým prdel, ukáže svoje taktické schopnosti, povozí sa na krásnom Lexuse a pridá sa aj špionáž. Jednotke som dal tri, aby som mal rezervu. Dvojka si síce tie štyri nezaslúži, ale je tam pokrok a filmy s touto tématikou môžem, preto veľmi, ale veľmi slabé 4 z 5 ()

Reklama

ondrula 

všechny recenze uživatele

Příběh hodný akčních hovadin z 90. let. Úvodních 80 minut, směřujících celou dobu k závěrečné přestřelce, je tak žvaněním o hovně a natahováním stopáže. Finální fight je pak k dovršení všeho dost směšný, islámisti padají po zásahu kulkou teatrálně přes zábradlí apod. Hamiltonova nesympatická zmačkaná držka s neustále nasraným výrazem mi taky moc náladu nezvedla. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Film pro ty, kteří ještě bláhově věří, že Američané jsou strážci demokracie na Zemi. Zde je podrobný příklad toho jak jim to jde a jakými prostředky to dělají. Jsou to tradiční metody, které jsou koneckonců staré jako lidstvo samo. Dělali to Římani i Britové. A nikdo nemá rád, když mu nějaký cizinec okopává zahrádku. Amíci jako ředitelé zeměkoule neštítící se jakéhokoliv násilí? Ano! Amíci mučící člověka? Dvakrát ano! A ve švédském filmu? No to už je k popukání! Já z toho fakt nemůžu, ti Švédi jsou prostě superdrsní. Oni si už zdá se svou stranu vybrali... 80% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Těsně před pokusem o vraždu palestinského politika je možné vidět, že jeden ze strážců v garáži nosí na krku visačku s logem společnosti Dice. Dice je švédská videoherní společnost, kde režisér Tobias Falk dříve pracoval. (Kritiq)
  • Natáčanie filmu prebiehalo okrem Štokholmu a Londýna aj v španielskych mestách Almeria a Granada. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama