Reklama

Reklama

Bella a Sebastian: Dobrodružství pokračuje

  • Francie Belle et Sébastien, l'aventure continue (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Je září 1945 a všichni obyvatelé horské vesničky v srdci úchvatných savojských Alp oslavují konec války. Sebastián vyrostl a stal se z něj desetiletý chlapec. Společně s divokou psí kamarádkou Bellou netrpělivě čeká, až se vrátí Angelina, která pro něj vždy byla jako druhá matka. Jenže místo ní dorazí do Saint Martin strašlivá zpráva: Letadlo, kterým cestovala, se zřítilo a Angelina se ztratila v hlubokém lese. Celá vesnice truchlí. Lépe řečeno, celá vesnice kromě Césara... Sebastiánův ošlehaný dědeček totiž ví o někom, kdo by jemu a Sebastiánovi mohl pomoci Angelinu najít. Chlapec a jeho velký horský pes budou muset překonat řadu patálií a několik těžkých zkoušek a čelit tajemství, které navždy změní Sebastiánův život. Velké dobrodružství Belly a Sebastiána pokračuje. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (34)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Za mě určitě pěti hvězdičková záležitost. Není to sice tak perfektní jako první díl, avšak stále má toto pokračování co nabídnout a to jak po vizuální stránce, tak i obsahové. Nechybí tu jistá dávka napětí, byť happy end se očekává, poodhalení Sebastiánova původu, nějaká ta vylomenina a zběsilá akcička, úžasná příroda, fajn hudba... Skvělý odpočinkový snímek. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $15,827,000▐ Občas troška zbytočne pritiahnuté za vlasy, hlavne havária lietadla. /40%/ ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Sivý odlesk jednotky, ktorá sama osebe už jemne za hranou dobrodružného príbehu tiahla k vykonštruovanej selanke. Tu, napriek zdanlivejšej väčšej akčnosti a dobrodružnému presúvaniu sa lesmi za obeťami leteckého nešťastia ohrozenými požiarom, sa vankúšikmi obrastená plyšová príhoda prehupla do nasilu načančaného gýča. Škoda, lebo príroda tam je pekná. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol veľmi vydarený, pes tam dostal väčší priestor a spolu s roztomilým chlapcom vytvorili úžasne sympatickú dvojicu. Nejde nespomenúť úžasný soundtrack i nádhernú pieseň k filmu. V tomto o dosť slabšom , ale stále pozerateľnom pokračovaní zaznie známy hudobný motív z prvého filmu len veľmi jemne, maskovane a spozná ho len ten, koho očaril tak ako mňa. Pokračovanie je dosť predvídateľné, mierne nainé a určené výlučne deťom. Pekná príroda, pes i dobré obsadenie mi nedovolia ísť pod 3 hviezdy, ale sklamanie priznať musím. Neskutočne som čakal na moment, keď Angelina vysvetlí ako sa dostala do jaskyne bez zranenia! , ale nedočkal som sa. Divák si to má asi domyslieť sám. 60%. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Kvalitatívne to ide o niekoľko tried nižšie oproti prvému filmu. Kým tam sme mali veľmi jednoduchý príbeh s dobrými postavami a putom medi Bellou a Sebastiánom, ktorý ho ťahal, tu máme relatívne komplikovaný príbeh s postavami, ktoré veľmi zaujímavé nie sú. Pretože sa točíme v množstve klišé, ktoré sme videli veľakrát a filmu podľa mňa moc nepridávajú. Postavy sme videli miliónkrát, vieme čím si prejdú, vieme ako to nakoniec dopadne, plus miestami film nepôsobí ani veľmi uveriteľne. Nebudem zachádzať do spoilerov, no rozhodne mám pocit, že v reálnom živote, by niektoré scénky vyzerali úplne inak. Ale nakoľko tu máme rodinný film, touto cestou určite nepôjdeme. Mňa to mrzí, lebo prvý film je podľa mňa príjemný, silný a má výborné momentky. Kým tento film pôsobí veľmi mdlo a nezaujímavo. A neustále mám pocit, že sú to veci, ktoré sme videli. Napríklad vzťah Pierra a Sebastiana nie je zaujímavý. Vzťah Sebastiana a Gabriely tiež nie je zaujímavý. Pierrov príbeh o Sebastianovej matke nie je veľmi zaujímavý. To sú všetko veci, ktoré sú staré a už nemajú čo ponúknuť. A ak to chcete mať v príbehu Bella a Sebastian, tak si tento film užijete. Pre mňa okrem peknej prírody, Belly a pár vtipných momentov tento film moc neponúka. Hodnotenie: C- ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě to není tak povedené jako jednička, ale na zbytečné pokračování to nedopadlo špatně. Dobrodružství kluka a psa během lesního požáru je sice daleko za hranou logiky, psychologie i pravděpodobnosti, ale děti bez problémů zabaví a není tak hloupé, aby jim ublížilo. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Hezké záběry na alpskou přírodu, přesvědčivý Félix Boussuet a velmi dobrá práce s vedením psích "herců". Scénář a zpracování devalvují původní předlohu. Nereálné. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pokračováni nese celkem slušnou podívanou a dobré dobrodružstvi ale to asi vše. Opět nedosáhlo uspokojení nebo spíše dokonalosti filmu a příběhu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu mě tohle bavilo o poznání víc, a to asi proto, že je to akčnější, je to celkově propracovanější a scény v lese, ať už s medvědem, nebo s ohněm, jsou prostě skvělé, napínavé. Takhle bych si klidně představoval snímek pro děti, trochu starší tedy, který ale končí dobře, jak se očekává. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Na jednotku sa to nechytalo po žiadnom smere, ani výpravou, ani príbehom, ničím. Dokázalo to zaujať, "súboj" s medveďom bol "zaujímavý" ale jednotka bola jednotka. Snáď to trojkou skutočne skončí. 3 z 5 ()

Indy 

všechny recenze uživatele

Keď vidím, že ešte nikto nenapísal komentár, neodolám :) Kúzlo prvého filmu je bohužiaľ preč, príbeh je veľmi jednoduchý a predvídateľný ... ale aj keď sú alpské scenérie krásne, postavy sympatické a pre filmy so psom mám slabosť, tretiu hviezdičku nedám. 5/10 ()

klúčik 

všechny recenze uživatele

Som celkom sklamaný. Prvý film bol lepší, napínavejší .... Na tomto filme ma zaujala asi len krásna príroda na začiatku filmu. Dávam 50%. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Prvnímu dílu jsem dal 4 protože se mi moc líbil, ale druhý díl byl lepší, zábavnější a Bella dělala takový skvělý ksichty a čumáky, že jsem je musel ohodnotit ještě jednou hvězdou navíc. Bello byla jsi skvělá. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nádherný film - původně jsem ani nechtěl nic psát, ale když vidím ty nízká hodnocení, tak mi to nedá. Copak byl snad zcela katastrofální Mad Max přes svých 100 oscarů lepší? Nebo před týdnem viděný průměrný Kapitán Amerika (sice vidělá miliardu raz dva, ale je to poosmé totéž. Tento film je naopak takřka dokonalýá, má děj, nápad, dobrodružství, smutek i radost, snad jen Bella si nezahrála tolik ,co v prvním díle...viděno v kině...98% ()

Amper01 

všechny recenze uživatele

Příběh se zcela jednoduchou a přímou zápletkou, po celou dobu sledující jen jeden cíl - Sebastian chce za každou cenu najít Angelinu, která byla v letadle, jenž se zřítilo. Autor ale naprosto zbytečně přepísknul závěrečnou gradaci s požárem. To bylo fakt zbytečně za hranou. A to, když našli jednu z pasažérek letadla, jenž pár dní živořila v lese, spadla cca 15m ze skály a pak s nimi odkráčela bylo minimálně... dost zarážející! Škoda jen, že film dostal zcela jiný směr. Původní příroda s lehkým příběhem mi opravdu vyhovovala víc. ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

Už je to takový film udělaný jen proto, že se první povedl. Přesto to nebyla úplně špatná podívaná, hezká krajina ani hrdinové nezklamali, jen příběh a dějové prvky chvílemi vázly. ()

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Pekne, treba to kukat ale po nemecky ;-). Detsky jednoduche, krasna priroda, pekne herecky, happy-end: mozeme ist v pohode spat :-D! 4* za pekny nenarocny zazitok; jednotka sa mi pacila viac ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Velmi pekne a vydarene pokracovanie o malom chlapcovi Sebastianovi a uzasnom psikovi menom Bella,ktori zazivaju dalsie dobrodruzstva v nadhernej alpskej prirode,dodam uz len to,ze kvalitou vobec nezaostava za prvym dielom,prave naopak,pribeh bol opat tak skvely,ze cloveka chyti za srdce...:-) ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Akčnejšie a tým pádom pre mňa pozerateľnejšie ako prvý diel. Keď sa na tento snímok pozerám optikou televíznych filmov, tak je to solídny nadpriemer, pri porovnaní z áčkovou produkciou ale naivne natočený súboj s medveďom neobstojí. Klady v podobe krásnej prírody a sympatických postáv ale platia aj naďalej. 6-/10 ()

Reklama

Reklama