Reklama

Reklama

Jeden den navíc

  • Itálie One Day More (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý sukničkář se zakouká do krásky, kterou každý den vidí v tramvaji, a neváhá se za ní pak přestěhovat až do Ameriky. (Netflix)

Recenze (11)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Volo dokázal predať knihu až na milión kusov a tak prečo to nepretaviť do filmu? Žiadny bestseller to v tomto prípade nebol, hlavne keď Volo hrá svoj vymyslený príbeh sám a má byť niečo ako Don Juanom, po ktorom ide všetky, hlavne tie vydaté, avšak pôsobí v určitých smeroch skôr ako Don Chujan a na taký magnet na ženy by mal mať inú vizáž. Slabšie tri hviezdy s pár dobrými pasážami, no vzhľadom na obsah dosť dlhý. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Taliansku Kinematografiu sledujem od filmov Spencera a Hilla. Tento film pojednava o sympatickej laske medzi zenou a muzom a ich vzajomnom suziti/laske/porozumeni. Sympaticka vec, ale na DVD by som film nechcem. Stacila mi telka. 69 % ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné romantické prekvapenie z Talianska. Takto ladené filmy aktívne nevyhľadávam a dá sa povedať že aj k tomuto som sa skôr "doprepínal", ale vôbec mi to nevadilo a film mi sadol. 75% ()

Rada 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný snímek o lásce, která nejprve byla fantazií a i v dnešním uspěchaném světě se stala skutečností. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Nečakane pekný film aj keď ten záver bol až príliš nereálny. V mnohých chvíľach však tento film prekoná množstvo ospevovaných romantických filmov s vysokým hodnotením. Herci sú presvedčivý až nadmieru. Talianská produkcia si ťažko razí cestu k lepším hviezdičkám, ale tento kus je skutočne veľmi vydarený. Len viac takých filmov ... ()

hn253 

všechny recenze uživatele

Celkem nezáživná skororomance, kde hlavní hrdina není žádný frajer a fešák a všechny herečky vypadají skoro stejně. Příběh je trochu přitažený za vlasy. Upřímně, nechápu tak vysoká procenta, měla jsem problém film shlédnout až do konce, je to jedna velká nuda. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Podle mě docela realistické a kvalitně provedené. Asi to není to film, který by vás nabil a zlepšil vám náladu. ()

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Zahodiť všetky malichernosti začínajúceho vzťahu za hlavu a užívať si iba tie radostné chvíle behom desiatich dní, to je snom oboch hlavných hrdinov, ktorý sa im splní. V skutku a na moje prekvapenie naozaj vydarený filmový kúsok. ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Jednoduše hezký film, v němž jsem nanasla víc než milostný příběh o pošetilosti lidské marné lásky snahy. ()

Reklama

Reklama