Reklama

Reklama

Recenze (13)

silentname 

všechny recenze uživatele

Budem asi trošku oponovať komentárom k tomuto filmu, ktoré tu niektorí už udelili, no ja som bol so sledovaním tohto filmu veľmi spokojný. Možno to nebol najlepší film, ktorý som videl, no jednoznačne by som ho zaradil medzi najzaujímavejšie filmy tohto roku s veľmi dobrou atmosférou, zaujímavo spracovaným a prekvapivo solídne napísaným príbehom a nápadmi, za ktoré by som sa ako scenárista nehanbil. Myslím si, že technická stránka filmu je to kde trošku zlyháva. Povedzme si pravdu, že sme v roku 2024 a nevidíme nič, čo by sme nevideli v dnešnej dobe. Rok 2044 si zase nejako moc neužijeme a herecké výkony sú v rozmedzí od nie moc dobrých až po okey... nie je tam nikto, koho by som mohol výrazne pochváliť. Ale skutočne som bol nadšený z nápadov, ideológie a scenáru, ktorý to skutočne ťahá hore. Myslím si, že ak Justin Trefgarne spracuje nový film, určite sa na to pozriem. Minimálne verím, že scenár bude opätovne stáť za to. Hodnotenie: B ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Sice si říkám, že špatná sci-fi je lepší než žádná sci-fi, a že lepší špatná nekomerční sci-fi než špatná komerční sci-fi, ale zároveň si taky říkám, k čemu že je vlastně dobrý film, který je tak neobratně napsaný, krkolomně zamotaný a divácky "unfriendly", že ho člověk jakž takž pochopí až v samotném závěru. Možná to bylo jen těmi krkolomnými českými amatérskými titulky, ale nemyslím. K tomu navíc ještě děsivá ruční kamera, takže přes dvě fakt nemůžu, i když bych rád. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Dobře, tady si někdo hrál na nového Blade Runnera, ale moc se mu to nepovedlo. Jen škoda toho zajímavého námětu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Téměř amatérské sci-fi, které chce ukázat, že na to má. Nemyslím v rovině trikové, protože zde v podstatě triky nejsou, ale v rovině příběhové. Tohle je jeden z těch filmů, které se snaží říct, že mají co říct. A sem tam se to i trochu daří, jen kdyby to nepadalo do klasických sci-fi klišé. Ten originální nápad se z toho vytrácí. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Pre mna osobne bola myslienka filmu, totiz time travel, velmi atraktivna. Zial po stranke pribehu je tento miestami dost deravy. Nie vsak nezuajimavy. Skoda, ze to nedotiahli, mohol to by slusny film. Takto len slabsie tri. Chapem tunajsie rozporuplne hodnotenia. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Upřímně, asi jsem čekala moc a tudíž jsem zklamaná. Myšlenka dobrá, ale herecké výkony a scénář dost pokulhávaly. Nebylo to úplně marné, ale potenciál který tento námět má zůstal nenaplněn. velmi slabých 50%. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Šancu tomu treba dať aj napriek väčším prekážkam ako slabá atmosféra a príliš zmätená réžia, slabo vysvetlená budúcnosť. Aj ten nízky čas sa vlečie. No námet a jeho smer je solídny. Alebo inou rečou. Zobrať drogu zabudnutia a urobiť nanovo s taktovkou Dannyho Boyla. (videné 05.01.2016,BDrip) ()

Flekster 

všechny recenze uživatele

Pribeh sa mi velmi pacil. Je to neobvikle sci fi ktore ma nieco do seba. Sice atmosfera je velmi ponura a miestami je to chaoticke. Pacil sa mi pohlad na upadnuty svet kde su drogy legalne. Odporucam pozriet si. ()

Reklama

Reklama