Reklama

Reklama

I Touch a Red Button

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Krátky animovaný film s tajuplným nádychom ukazuje škeriaceho sa človeka, vyzerajúceho ako obluda, ktorý stláča červený gombík. Dej dopĺňa hudba. (Marek1991)

Recenze (47)

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Sledovat 6 minut jeden jediný, neustále se opakující záběr, podkreslený nezajímavou, unylou kytarovkou? Proč proboha?! Jediné, co mohu hodnotit pozitivně je to, jak skvěle spolu korespondují muzika a obraz - obojí je nudné, vleklé a zbytečné. ()

H.Gordon odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozně mě mrzí, že musím dát dalšímu krátkometrážnímu filmu od Lynche špatné hodnocení. Podle mě naprosto špatně zvolená hudba, naprosto odlišná od těch, co doposud David používal. A není to jenom hudbou, ale celým filmem. Tuším, že by mě nebavil s žádnou pro Lynche typickou hudbou. Čím jsou videa novější, tím méně se mi líbí. Doufám, že je to jenom náhoda. Protože mu už nechci dávat špatné hodnocení. ()

Terzeus 

všechny recenze uživatele

Aj toho najväčšieho Lynchovho fanúšika skrátka nemôže I Touch a Red Button uspokojiť. A teraz nenarážam na typický lynchovský štýl filmu. Nie, tento animák a jeho pozerateľnosť je založená len a len na piesni "Lights" od Interpolu. Zároveň je v tom skrytá štipka geniality, ktorú mám u Lyncha rád. Mužíček bez prestania stláča červené tlačidlo a výborná pieseň spieva to, čo psychologicky daný panáčik cíti. Každopádne, necelých 6 minút v kuse je to zvládnuteľné len kvôli pesničke a to je zásadná chyba. 40% ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Lynch si dělá, co chce. To není žádná novinka. Zde například přetváří vize Hieronyma Bosche v dětinské kresbičky. A spolupracuje s kapelou Interpol. Ani jedno není originální. Ale působivost tomuto hravě halucinogennímu dílku nelze upřít. Klidně se podívám znovu. A znovu. A znovu. Tři silné hvězdy pro potrhlého jogína pitvajícího kachny. A podvědomí. Dobře. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Hypnóza, transcendetálna meditácia a filmový experiment v jednom.Všetko v obale, na ktorý sme už od Davida zvyklý. Bohužiaľ, ale atmosféra a účinok sa v jeho tvorbe už postupne vytráca a vytvára dojem vyčpelosti jeho nápadov. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

.......... no? Pěknej pomalej rozjezd, který postupně přídává na rychlosti, až se z toho stane vcelku příjemná kytarová muzika, doplňená Lynchovo videoklipem. Divným videoklipem. Ona jak jinak.. Celkově vzato průměr. ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Pokud chce někdo ve věcech od Davida hledat něco hlubšího sám si to najde. Kdo nechce a přesto hledá, je akorát znechucený a neví co si o tom má myslet. Lynch bude vždy ten jediný, kdo bude vědět, jaký PŘESNÝ význam to má mít. Nicméně k tomuhle se dá říct, že je to celkem výstižný klip k danému songu. Nic víc bych v tom nehledal. Výstižný a dobrý koment : Terzeus ()

canucks333

všechny recenze uživatele

Ja tomu chápem tak, že ten panák či čo to bolo začal stláčať to tlačidlo a už to nemohol zastaviť, že si vybudoval závislosť... toto sa nedá hodnotiť ()

Faila 

všechny recenze uživatele

6 zvracejících mužů - animace mnohem víc nápaditá, ale koho ji bavilo sledovat 6x? Málokoho ... Ano, dávám 4 hvězdičky i proto, že je to od Lynche, ale je to nejspíš tím, že u tohoto člověka cítím za jeho dílem, byť takhle jednoduchým a na první pohled skoro "o ničem", něco víc. A tohle se mi líbilo a líbilo se mi to moc, i když pořádně nevím proč. Stejně jako 6 zvracejících mužů a jiné nepochopitelnosti od D. L. ()

Vojife 

všechny recenze uživatele

Typický Lynch... Mimochodem, dal bych k žánrům ještě "Hudební", vzhledem k tomu, že je to pro doprovod skladby Lights od skupiny Interpol. ()

.killer. odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu. Nechápu Lynche, nechápu zdejší obhajoby... a v podstatě nechápu ani tu hudbu. V tomhle opravdu umění neshledávám a lituji těch, kteří tak činí. ()

Pajotka 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být dobré. Mohlo to být snad i dost dobré jen k tomu zvolit úplně jinou hudbu. Typickou, tajemnou jaká byla například v Rabbits. Potom by tento "klip" dostal úplně jiný rozměr, ale v současném provedení za sebe říkám velké NE. ()

Azrael 

všechny recenze uživatele

Nevím proč to Lynch udělal.Nevím jak ho to napadlo.Nevím jaký to má smysl.Nevím o čem to bylo.Nevím proč sem se na to díval…a už vůbec nevím proč tomu dávám 3*. ()

Reklama

Reklama