Reklama

Reklama

Sladký útěk

Trailer 2

Obsahy(1)

Michel, padesátiletý muž, grafický návrhář, se rozhodl změnit městský životní styl a pokračovat v dobrodružství. Fascinovaný leteckou poštou sní o Jean Mermose, když je na skútru. Jednoho dne Michel vidí obrázek kajaku. (Film Europe)

Recenze (9)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

jenoduchý děj,Ale s dobrými scénami které vás dojmou i rozesmějí.Nic nebrat vážně.Dobrá kamera ,dobří herci a velice dobrý výběr exteriérů ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Bylo to docela milé, jemný humor. Michel se vydává na plavbu po řece, ale nějak se zadrhává a třikrát se ocitá na stejném místě u jakéhosi hotýlku nebo kempu. Sympatická mladá dívka, která želí rozchodu s mladým hudebníkem. Majitelka trošku erotomanského střihu, dva momentálně zaostalí... Neobvyklá skupinka a řada příhod. A přestože je stále na místě, hlásí domů mobilem, jak jeho cesta pokračuje, netuše, že je možné polohu mobilu sledovat z jiných zařízení... Dobře jsem se pobavil. ()

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Pohlazení na duši jemným humorem. Protiváha depkoidní temné vlně. Příjemná pohádka, trochu pro dospělé, nejen pro muže v krizi středního věku. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Francuzska príjemná oddychovka.  Chlapik objavi na nete kajak, ktorý si objedna a začne na ňom pluť. Medzitym spozna nových ľudí 3* ()

iz67 

všechny recenze uživatele

Neskutecna sracka. Pokus o road movie, o film o uteku z vsedni nekonecne blbarny, ale vznikla z toho mudrlantska pitomina o nicem. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie režiséra Bruna Podalydése, který si ve filmu zahrál hlavní roli Michela. Celou dobu sledování filmu jsem Michelovi záviděl jeho nadšení, nejprve pro letadla a pak pro kajak. Zábavné chvíle sestavování lodě, trénink pádlování na suchu, pečlivá příprava na velkou cestu. Nejlepší část příběhu je putování po řece a opakované návraty do malé letní restaurace. Příjemní lidé, dovolenková pohoda a Michelův nadhled. Pobavily mě scénky se stanem, orální   milování s Laetitií, pádlování zarostlou   škarpou až k parkovišti hotelu, Pierre Arditi v mini roli nevrlého rybáře a další. Film mi zvednul náladu o sto procent. ()

mirko123 

všechny recenze uživatele

Tento film som si už pozrel viac krát, neskutočná atmosféra, pohoda z neho až tak srší. Proste túžite vziať kajak a vyraziť. ()

Reklama

Reklama