Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh o skorých začiatkoch dvoch 18-ročných amatérskych boxerov, ktorí si rýchlo vybojovali svoju cestu k rešpektu a statusu najobávanejsích zločincov v celom Londýne. Rozpráva ho blízky priateľ oboch, ktorý ich prežil. Prostredníctvom jeho vkladu sa diváčky a diváci stávajú svedkami ich vzostupu plného ohavností, pri ktorom nechýbajú drogy, sex a ani vraždy. (xzajox)

(více)

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale na mě tohle působilo jako parodie na kmotra po anglicku. Bratři, kteří se chtějí stát obávanými mafiány v anglickém podsvětí, hrají si na frajery a chtějí nás ohromit jednou dvěma drsnými scénami, které bych si osobně dovedl představit horší, ale na což očividně neměli tvůrci odvahu. Slabé, nudné a neoriginální. ()

Michalsafr 

všechny recenze uživatele

Koukám na to a říkám si - ono by to bylo dobré, ale něco mi tam nesedí. A pak jeden z herců nasadí další grimasu jak z první lekce kurzů herectví a je mi hned jasné, co. Režisér se o něco snaží, kamera se o něco málo snaží, ale jednoduše nelze dostat z herců-amatérů nic, co by jim člověk jen trošku věřil. Navíc z toho filmu nedýchá žádná atmosféra - hudba téměř absentuje (hudba je u kriminálky základ, viz např. L.A. Přísně tajné) a i celkové vyznění je takové nijaké, necítím z toho vůbec nic. Jen partu amatérů, kteří se rádi dívali na Kmotra, Tenkrát v Americe, Goodfellas a další klasiky a chtěli si natočit svůj film. Tak tahle část se povedla. Teď už to jen do příště nějak dotvořit. ()

Reklama

Reklama