Reklama

Reklama

Tere Naal Love Ho Gaya

  • Indie तेरे नाल लव हो गया (více)

Obsahy(1)

Mini (Genelia D'Souza) žije se svým bohatým otcem, který ji nutí do manželství. To však ona odmítá. Využije tedy situace, kdy jeden z otcových zaměstnanců za ním v opilosti přijde vymáhat peníze, o které ho měl připravit, a nechá se unést. (IQ Tiqe)

Recenze (6)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Úžasně naivní, úžasně jednoduché a přitom i zábavné a vtipné. Oceňuji zejména postavu ctihodného profesionálního únosce a vůbec motiv únosů, ať už vážně či nevážně míněných, které se prolínají celým filmem. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Klasická jednoduchá a čitelná indická romantiská komedie. On jezdí s rikšou a vlivem okolností unese dceru Mini svého zaměstnavatele, resp. ona ho k únosu přiměje. A zbytek už si každý domyslí. Otravná hudební intermezza jsem přeskakoval a užíval si, co bylo vtipné - jiskření mezi hlavní dvojicí, Miniin temperament a její veselá kukadla (palec nahoru za Genelii D'Souza). # [viděno: monitor, sluchátka] # příběh 5 | hudba 5 | humor 4 | akce 2 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Milé, jednoduché, pekná hudba, tanec, príbeh lásky s dobrým koncom. Hlavný hrdinovia sa k sebe hodili bolo na čo pozerať, komediálna zápletka predstavujúca "mafiánsku" rodinku a o zábavu je postarané. ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Genelia je moje zlatíčko. Od čias Aladina mám menšiu/väčšiu slabosť pre Ritesha. V skutočnom živote odolávali nevôli jeho rodičov a po 8 rokoch im konečne k svadbe pritakali. Zhodou (šťastných okolností) to bolo práve po natočení Tere Naal Love Ho Gaya :)) Vzhľadom pre moju slabosť pre hlavných predstaviteľov (a ich skutočnému príbehu lásky) som sa na film pozerala so zaujatými očami. Ako povedala Gaja Gamini, chybička sem, chybička tam. Našťastie bola Mini správna žena, Viren bol zásadový chlapík a ich príbeh bol roztomilý od začiatku až po sladký koniec. Tanečky ale v žiadnom prípade nepretáčať!! Najmä Pee Paa a záverečnú itemovku (ta má úplne viviedla z miery, neočakávala som ju. Genelia a jej nemotorný tanec zase zažiarili :)). Odo mňa solídne 4 hviezdičky. S P O I L E R: pre mňa boli asi najväčšou chybičkou Virenove tričká a rozopnuté košele :p ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Byla jsem nadšená! Neměla jsem valná očekávání, a to se rozhodně vyplatilo. Filmík je sladký, roztomilý a nesmírně zábavný, i když chybka sem, chybka tam se prostě stane (myslím, že se mohli trošku víc věnovat vysvětlení, kde se ve Virenovi bere takový odpor k tatínkově povolání, a ten konec mohl být trochu napínavější). Dokonce jsem si to užila víc než mnohem úspěšnější Ek Mein Aur Ekk Tu. Genelia je krásné děvče s úžasnými výrazy tváře, upřímně po tomhle filmu a vážnější roli ve Force musím říct, že mi připadá lepší herečka než všechny Katriny, Deepiky, Anushky, Asin a tak dále..... Moc bych ji chtěla ve filmu s Ranbirem! Riteish byl dobrý, ale asi se všichni shodneme, že to není prostě materiál na hlavní role. Om Puri a Tinnu Anand jsou moje zlatíčka. ()

Reklama

Reklama