Reklama

Reklama

The Other Dream Team

  • Litva Kita svajonių komanda
všechny plakáty
Trailer

Recenze (3)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Američanům došel patos na domácí půdě, tak se museli porozhlédnout jinde (o hlavní roli se ale nepřipravili). No, jistě, tento tým musel být bronzem z OH jistě nadšen, musela být nadšená i celá Litva z nově získané nezávislosti, jen to zkrátka asi nedokážu patřičně ocenit, jelikož přesně tohle zažíval celý východní blok, ze kterého pocházím i já, takže můžu Litevce litovat maximálně za to, že museli reprezentovat SSSR, ale tam veškeré rozdílnosti končí. A vzhledem k tomu, že v roce 68 nám sem vtrhli "udělat pořádek" taky a basket mě nudí, navíc jsem neznal jediného hráče, který tam mluvil, tak tento dokument asi nebyl tak nějak pro mě. 60% ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Dokument, který musí být nám Čechům blízký - však i my jsme byli uzurpování těmi "ošklivými Sověty". Litevci se v dokumentu vykřičí a Američané (a nejenom oni), kteří neví kde nějaká "Lithuania" leží, si pobrečí. Přehlédneme-li evropské reálie, je to vlastně klasická underdog story, ne tak kvalitní a srdcetahající pochoutka jako ESPN dokumenty ze série 30 for 30, ale stále nadstandardní. 65 % ()

u.mojitko 

všechny recenze uživatele

Dobré úmysly sovětských bratří poznala na vlastní kůži i Litva, a obdobně jako my v hokeji, oni vyjadřovali vzdor basketbalem. Pěkná, hořko-sladká podívaná. ()

Reklama

Reklama