Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Václav Postránecký se tentokrát ve svém pořadu, věnovanému tomu nejlepšímu z televizního humoru, rozhodl splnit přání televizních diváků. Na základě divácké ankety vybral deset nejoblíbenějších scének, které diváky oslovují dodnes. Jsou to i vaše nejoblíbenější scénky? Možná některé znáte a bude pro vás příjemným zážitkem si je připomenout. A pokud je neznáte, můžete si být jisti, že vás nepochybně pobaví. Zvláště když ve vybraných scénkách vystupují takoví mistři televizní zábavy, jako je Vladimír Dvořák s Jiřinou Bohdalovou, Miroslav Donutil, Bolek Polívka, Ivan Mládek a celá řada dalších. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele

Václav Postránecký uvádí deset nejoblíbenějších scének podle diváckého průzkumu. Do výběru se samozřejmě nedostalo spousta podařených scének (třeba legendární Mrazík v podání Martina Dejdara nebo vozembouch Kaisera a Lábuse), ale z těch deseti minimálně polovina je opravdu geniálních (Bohdalová, Dvořák, Větrovec a kachnička / pajšl zastupují takové ty tradičnější scénky, Wimmer se svou Ostravou / Otravou zase spíše ty v dobrém smyslu ujeté), nad nimiž ale ční geniálně postavená a ne tolik známá scénka Jiřího Líra jako sexuologa a Laďky Kozderkové jako nesmělé ženy, která jako vdaná prožila v lázních techtle s přítelem, který teď po ní chce mechtle, přičemž ji její manžel je schopen rozsekat na cimp, naštěstí ne na campr. Polovina scének je spíše jen úsměvná, ale i tak celý pořad vyčaruje na hodinu veselý úsměv na tváři. Takových pořadů jen víc. PS: proč se tento pořad vysílá v hlavním vysílacím čase na silvestra 2015??? ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Vybrané scénky jsou prý ty, které vybrali diváci. Možná by na tom mohlo být i něco pravdy. Protože se i u těch archivních jedná většinou o ty novější. Na druhé straně mě překvapilo, že zde nenajdeme jedinou scénku s Vladimírem Menšíkem... Ale asi je otázkou kde a jak anketa probíhala a kolik se do ní zapojilo lidí. Vybrané scénky jsou většinou skvělé a najdou se mezi nimi skutečné nezapomenutelné perly. ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Pořad nabízí logicky ty nejookoukanější scénky, ty jsou ale (asi ve třech případech) tak geniální, že pobaví i po stý. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tentokrát je další ze střihových pořadů kormidlovaných zakulacujícím se strejdou Václavem Postráneckým koncipován jako jakési diváckou anketou vybrané „TOP TEN“ scének natočených Českou televizí. A i když o některých kouscích by se dalo minimálně úspěšně polemizovat, oslovení nominovaly vskutku reprezentační výběr domácí zábavy. Wimmerova Ostrava, Hodina dějepisu pánů Kaisera a Lábuse, osazenstvo pořadu Možná přijde i kouzelník parodující hit Heleny Vondráčkové „A ty se ptáš co já“ nebo tehdy začínající „Šarádníci“ Šíp s Uhlířem na fleku skládající nový dětský popěvek, do výběrového pořadu stoprocentně patří, zatím co Mládkův rozhovor s německou fanynkou by šel nahradit nějakou z jeho legendárních pohádek, Kachna dua Bohdalová Dvořák posíleného o Jiřího Větrovce jinou scénkou z Televarieté, Důchodci na poště Kluková, Krampol a Šimek nějakou ze spoluprácí posledně jmenovaného s Jiřím Grossmannem nebo Luďkem Sobotou (např. Nad dopisy diváků), Techtle mechtle Jiřího Líra a Laďky Kozderková Dejdarovým Mrazíkem a Bohdalčina Učitelka Lídlová třeba jejím a Menšíkovým Tonda má ženskou. Ano, nějaké kosmetické úpravy by zajisté byli možné, ale důležité je, že se do nejlepší desítky dostaly právě tyto jména, protože to jsou oni a ne sourozenci Gondíkovy nebo Háma s Wehrenbergem, kdo nás desítky let královsky bavily, baví a bavit budou. A vítěz? Mohlo to snad dopadnout jinak? Felix Holzmann, Iva Janžurová a Včera dnes a zítra :D :D :D :D :D ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama