Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Václav Postránecký se tentokrát ve svém pořadu, věnovanému tomu nejlepšímu z televizního humoru, rozhodl splnit přání televizních diváků. Na základě divácké ankety vybral deset nejoblíbenějších scének, které diváky oslovují dodnes. Jsou to i vaše nejoblíbenější scénky? Možná některé znáte a bude pro vás příjemným zážitkem si je připomenout. A pokud je neznáte, můžete si být jisti, že vás nepochybně pobaví. Zvláště když ve vybraných scénkách vystupují takoví mistři televizní zábavy, jako je Vladimír Dvořák s Jiřinou Bohdalovou, Miroslav Donutil, Bolek Polívka, Ivan Mládek a celá řada dalších. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Pořad nabízí logicky ty nejookoukanější scénky, ty jsou ale (asi ve třech případech) tak geniální, že pobaví i po stý. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tentokrát je další ze střihových pořadů kormidlovaných zakulacujícím se strejdou Václavem Postráneckým koncipován jako jakési diváckou anketou vybrané „TOP TEN“ scének natočených Českou televizí. A i když o některých kouscích by se dalo minimálně úspěšně polemizovat, oslovení nominovaly vskutku reprezentační výběr domácí zábavy. Wimmerova Ostrava, Hodina dějepisu pánů Kaisera a Lábuse, osazenstvo pořadu Možná přijde i kouzelník parodující hit Heleny Vondráčkové „A ty se ptáš co já“ nebo tehdy začínající „Šarádníci“ Šíp s Uhlířem na fleku skládající nový dětský popěvek, do výběrového pořadu stoprocentně patří, zatím co Mládkův rozhovor s německou fanynkou by šel nahradit nějakou z jeho legendárních pohádek, Kachna dua Bohdalová Dvořák posíleného o Jiřího Větrovce jinou scénkou z Televarieté, Důchodci na poště Kluková, Krampol a Šimek nějakou ze spoluprácí posledně jmenovaného s Jiřím Grossmannem nebo Luďkem Sobotou (např. Nad dopisy diváků), Techtle mechtle Jiřího Líra a Laďky Kozderková Dejdarovým Mrazíkem a Bohdalčina Učitelka Lídlová třeba jejím a Menšíkovým Tonda má ženskou. Ano, nějaké kosmetické úpravy by zajisté byli možné, ale důležité je, že se do nejlepší desítky dostaly právě tyto jména, protože to jsou oni a ne sourozenci Gondíkovy nebo Háma s Wehrenbergem, kdo nás desítky let královsky bavily, baví a bavit budou. A vítěz? Mohlo to snad dopadnout jinak? Felix Holzmann, Iva Janžurová a Včera dnes a zítra :D :D :D :D :D ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Václav Postránecký uvádí deset nejoblíbenějších scének podle diváckého průzkumu. Do výběru se samozřejmě nedostalo spousta podařených scének (třeba legendární Mrazík v podání Martina Dejdara nebo vozembouch Kaisera a Lábuse), ale z těch deseti minimálně polovina je opravdu geniálních (Bohdalová, Dvořák, Větrovec a kachnička / pajšl zastupují takové ty tradičnější scénky, Wimmer se svou Ostravou / Otravou zase spíše ty v dobrém smyslu ujeté), nad nimiž ale ční geniálně postavená a ne tolik známá scénka Jiřího Líra jako sexuologa a Laďky Kozderkové jako nesmělé ženy, která jako vdaná prožila v lázních techtle s přítelem, který teď po ní chce mechtle, přičemž ji její manžel je schopen rozsekat na cimp, naštěstí ne na campr. Polovina scének je spíše jen úsměvná, ale i tak celý pořad vyčaruje na hodinu veselý úsměv na tváři. Takových pořadů jen víc. PS: proč se tento pořad vysílá v hlavním vysílacím čase na silvestra 2015??? ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Vybrané scénky jsou prý ty, které vybrali diváci. Možná by na tom mohlo být i něco pravdy. Protože se i u těch archivních jedná většinou o ty novější. Na druhé straně mě překvapilo, že zde nenajdeme jedinou scénku s Vladimírem Menšíkem... Ale asi je otázkou kde a jak anketa probíhala a kolik se do ní zapojilo lidí. Vybrané scénky jsou většinou skvělé a najdou se mezi nimi skutečné nezapomenutelné perly. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama