Reklama

Reklama

Miloš Forman

  • Francie Milos Forman (více)

Obsahy(1)

Miloš Forman režíroval před emigrací do Hollywoodu v roce 1968 v totalitním československém režimu nezávislé a buřičské filmy. Filmový režisér vzpomíná na 60. léta a odkrývá nám svůj archiv. Svými postřehy dokument zpestřují i dva Formanovi blízcí spolupracovníci Ivan Passer a Jean-Claude Carrière. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pán „Miloš Forman“ je a zrejme aj navždy zostane v mojich očiach najlepším českým režisérom. Svoju tvorbu dotiahol do najvyššieho levelu. Vždy bol a dozaista aj naďalej bude v rebríčku mojich najobľúbenejších režisérov. Pri sledovaní jeho filmov pokaždé zas a znova cítim to príjemné mrazenie na chrbáte. Práve tento pocit považujem za filmové umenie. Miloš Forman je veľký umelec. Má môj plný rešpekt. Preto som si s radosťou pozrel tento zaujímavý dokumentárny snímok, ktorý mapuje jeho život a karieru. **** ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Dokument o Formanovi pro mne bude zajímavý VŽDY....je to nejlepší český režisér všech dob a těžko to v nejbližším půlstoletí bude jinak. ()

Karp 

všechny recenze uživatele

Nakonec to byl celkem zajímavý dokument, protože se narozdíl od všech ostatních zaměřil především na filmy, které Miloš Forman natočil ještě v Československu. Také bylo poměrně zajímavé sledovat, jak Francouzi vnímají události okolo r. 1968 v ČSSR. ()

nemkatuli 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem tento zajímavý dokument zahlédla v TV a už jsem se od něj nemohla odtrhnout. Miloš Forman je a bude vždy pojem. To co ve svém životě zažil a s kým vším se ze známých osobností potkal zákonitě nemůže být nezajímavé. ()

Reklama

Reklama