Reklama

Reklama

Lokomotiva Tomáš: Diesel má slavný den

  • Česko Tomáš a přátelé: Diesel má slavný den (více)

Obsahy(1)

Tomáš a jeho nejlepší kamarád Percy se snaži se střídavým úspěchem pomáhat hasit obrovský požár, ale nakonec se objeví Belle a celý den zachrání. K úspěšné záchraně je zapotřebí spousta vody, a tak Belle přijde o všechny zásoby, přesto se však díky pomoci Tomáše a Percyho dostane na nádraží. Revizor zasype Belle gratulacemi za odvahu a neúnavnou práci a nabídne hrdinskému vláčku, aby zůstal na ostrově, protože hasicích vlaků není nikdy dost. Belle pro tento úkol navrhuje Flynna a slíbí, že mu pomůže dostat se z pevniny na ostrov. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

endrix 

všechny recenze uživatele

Další důkaz, že na Sodoru není něco v pořádku :-) Mašinky, kteří musí stále pracovat, nebo se cítí méněcenné, diktátorský Tlustý přednosta, který rozdává jednotky užitečnosti a v tomhle filmu dokonce deklasovaná vrstva mašinek - diesely. Nahlédněte pod barvotiskový povrch a uvidíte drsné drama. A taky je to slušná zábava. Jen závěrečná píseň je naprostý hudební masakr. ()

Matrix44 

všechny recenze uživatele

môj 3a1/2-ročný syn to ohodnotil na 5 hviezdičiek. Vraj sa mu to páčilo viac ako Thomas & Friends: Misty Island Rescue .) ()

Reklama

Reklama