Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (165)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Fuckt netuším, co se to se mnou děje! Člověk si chvilinku zakojí a už je jeho vkus definitivně v prdeli.....Jeden Komenský z kraje corridy a čutálistů nemá hlavu zcela v pořádku. Jedna šiditelka ústavu, situovaného tamtéž, má kromě bobrochvění také problém s disciplínou chovanců. Především těch po léta zaslouženě hnijících. Jeden psychiatr ví, jak nasměrovat klienta ku vlastnímu rektu. Duchařinou bych to nenazval, vlastně je docela schwer komentovanou blbůstku směřovat do nějaké konkrétnější kategorie, než je komedie. Ať žijí duchové po španělsku, jenom Leontýnka má tentokrát černou rtěnku a docela i kozy. Proč tři hvězdy? Netuším. Jsem zkrátka rozněžnělý chlapec. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Malinko mi to připomnělo animovaný film "Norman a duchové". Akorát tentokrát v roli učitele, který vidí duchy. Pointa filmu je slušná a příběh sem tam sice trochu pokulhává, ale splňuje očekávání. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

O zábavu bylo postaráno, když jsem se díval na tuto komedii. Líbilo se mi zachycení atmosféry i zpracování. Posílám velikou pochvalu do Španělska. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak tímhle počinem se Javier Ruiz Caldera stává mým oblíbeným španělským režisérem a už se těším na další jeho film. Duchové ve filmu, ať už to je komedie, nebo horor mám hrozně rád. Tohle nemělo jedinou chybičku. Perfektně natočený, vtipný a hřejivý. Konečně mám zase ten pocit, který ve mě vyvolá pouze film, který za něco stál. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Další ,,simply escort misson" u které jsem se tentokráte kupodivu nenudil. A to jsem málem odešel po prvním strašení kostlivce než jsem zjistil jak to s tím strašením vlastně je. On je film v podstatě takový návrat do budoucnosti obráceně. Patrička studentíků co zemřela před dvaceti lety nemůže po své smrti odejít z tohoto světa a straší na jedné střední, kde uhořela. Komunikovat s nimi může jen nový učitel, který se od mládí léčí u psychiatra, protože má dojem, že vidí duchy... Až zde zjistí, že je úplně normální a že duchové skutečně existují. Každý z duchů zůstává ve světě živých uvězněn z nějakého důvodu, je tedy třeba zjistit, proč zde uvízla tato partička studentů. Je tím osvobozením nedodělaná maturita nebo něco jiného ?  --- Tohle byla vcelku milá komedie pro odrostlejší děti u níž ani dospělák neutrží újmu. Herci byli fajn, paní ředitelka školy fešná a sympatická! Bavili mne ti studentíci v módě a účesech co byla před dvaceti lety i se svými hudebními hvězdami z nich dnes jich je již většina mrtvá...  Jako bych viděl sám sebe tenkrát...  .-) . Dávám za 3 poletující učebnice. * * * ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Zábavná capinka, které v zábavnosti překonává ty americké rádoby teenage komedie, kde stříkají tělní tekutiny všemi směry. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dlho som to odkladal, ale nebol dôvod. Celkom príjemná komédia, na ktorú sa dobre pozerá. Samozrejme, nie je to žiadne zábavné terno, ale postavičky tu boli sympatické a celý príbeh dával hlavu i pätu, pričom nenudil. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

...(ťuk ťuk)... Elsa: Obsazeno. Studentka 1: Elso dělej, si tam přes hodinu! Studentka 2: Pusť nás tam! Snědla sem celý kiwi, musí to ven! Studentka 1: No tak, jen se vyzvracíme a půjdem. Elsa: Nemůžu, píchám si. Studentka 2: Ty si fakt jetá! Studentka 1: A heroin už neni v móde! Elsa: Mam už tyhle školy dost... ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krásná komediální "duchařina" ze španělské dílničky, sympatičtí herci, poutavý děj a pěkný happy-end doladěný dobrou hudbou. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Teraz už viem, že Španieli okrem krotenia býkov v aréne vedia raz za čas natočiť aj celkom dobrú komédiu. Jednoduchou podstatou nič nepokazili a pridaním retro imidžu doladili tento romantický príbeh do slušnej formy. Mejdanom sa to všetko začalo a mejdanom sa to všetko aj skončilo a trojnásobné použitie skladby od Bonnie Tyler - Total Eclipse of Heart mi vôbec nevadilo, pretože vždy vyznela perfektne a stála sa hymnou pre tento film. Bolo to bláznivé aj keď to nebolo americké a celkom som sa pobavil úvodným tancom, keď mladý pár si navzájom daroval úsmev so strojčekom, ťahákom na maturite napísaným na bruchu či prevtelením duchov do živých osôb, ktoré potom produkovali fakt divoké činnosti. 50% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo je to celkem slušná španělská duchařská komedie. Pár dobrých momentů se tu najde, příběh taky není špatný, navíc tu hraje i několik pěkných hereček a ani jsem se u toho nenudil. Pětice mrtvých studentů a jejich záhrobní vtípky – některá děvčata a hlavně učitelé z nich byli na nervy, mělo to i pár dramatických chvilek, prostě taková odpolední oddechovka. Bavil jsem se, takže lepší průměrné ohodnocení je tu určitě na místě!60% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Michaela Jacksona jsem zbožňoval. Jako malý jsem chtěl strávit jednu noc na jeho ranči." Ty vole, to retro na začátku, hned mě to hodilo do puberty... Duchové puberťáků, zvracející duch a masturbující sekretářka. Jo, příjemná záležitost. 3,5* ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Solidní Teen akce která mě pobavily hodně, skvělý herci skvělý příběh a dobře se kouká na takoví filmy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Salvy smíchu se nekonaly, hlášky jsem nezaznamenal a gagů bylo pomálu, ale ani si nemyslím, že nějaká ztřeštěná komedie byla záměrem. Tenhle film totiž na začátku naladí úsměv a ten pak až do konce nezmizí a to se cení. Vedle pohodové režie k celkově dobrému pocitu přispěli i parádně vybraní herci, z nichž jsem sice ani jednoho neznal, ale o to víc potěšili. Pro mě víc než příjemné překvapení. 80% ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie. Koukala jsem na ni bez nějákého očekávání a byla jsem mile překvapená, jak mě hrozně moc zaujala. Výběr herců mě dostal. Dějově to byla pecka. Všechno fungovalo, tak jak ve filmu fungovat má. Necelých 90 minut mi uteklo jak voda. 80% bez váhání. Tenhle film jsem určitě neviděla naposledy a moc ráda se k němu někdy vrátím. Dokonce i s dabingem se na to dalo koukat. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho se mi to vnucovalo na YouTube v tom pravým sloupci, až jsem se na to musel podívat. Čekal jsem průser a místo toho se dostavilo příjemný překvapení. Velká švanda to není, ale má to švih, dobrý nápady a sympatický ksichty. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je třeba pojmenovat problém. Jít k věci......... Hlavní hrdina Modesta, prostě vídává duchy. A ikdyž mu jeho psychiatr tvrdí, že neexistují, existuje však jedna ředitelka jedné "prokleté" školy, která Modestovi prostě věří. Ne, není to horor, je to spíše taková rodinná teenagerovská oddychovka. Někdy divná, někdy trapná, ale kdo chce, ten se bude bavit. CITÁT - Já jsem to říkala! Vidí nás......... Špatné neni zemřít, špatné je jen žít. A dost, teď tahle škola pozná peklo!!!!! V 66 minutě si vychutnejte kamerové záběry, kdy se kamera točí okolo rozmlouvající dvojice - paráda. Tyhle záběry (už se opakuju?) mám rád. Příjemná, romantická duchařská komedie. CITÁT - Ty vole, nevíš co to hulíme?.......... Kamera - Arnou Valls Colomer. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Místy fakt vtipná a lehce nekorektní komedie se skvělým obsazením a parádním výběrem hudby. Sice dost průhledná a podle šablony typické pro americké filmy, ale přesto lehce odlišná tak, jak to u evropských filmů bývá. Kvůli absenci titulků jsem musel na film mrknout s dabingem a řeknu k tomu jen to, že se to celkem dalo a nahláškované to je opravdu solidně, byť bych si to přeci jen radši pustil v originále. Snad někdy příště. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějakou strašnou kravinu a nedočkal se, protože Maturita duchů je zábavnou duchařskou komedií se sympatickými postavami a sympatickými duchy a jedním nesympatickým rodičem :-) ()

Reklama

Reklama