Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

Hismael 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

19. série Kdo přežije Samoa je do té doby jedna z těch nejnáročnějších, hlavně díky počasí. Zároveň je v ní soutěžící, který předvádí nejlepší taktickou hru, jakou kdy tato reality show zažila a všechny si tam vodí jako loutky. Souboje o imunitu, nebo odměnu, jsou stále zajímavé a napínavé, tak jak je zvykem. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bacha bude Spoiler....Russel je prostě frajer a pokud do vývoje hry opravdu produkce nezasahovala, tak je to až neuvěřitelně dějově nabušená řada:vždy se stane ta nejméně pravděpodobná věc, vždy je to napínavé až do poslední sekundy..... Vítěz téhle série je jasný jako facka, nehledě na to co si odhlasovala zatrpklá porota, která prostě nebyla schopna uznat dokonalost Russelova nekompromisního tahu na bránu. Jejich vítěz je směšný a absurdní symbol přizdisráčství(i když mi jako hráč vlastně nevadila, vítěz to být nemůže) ()

Reklama

Rooseman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně jedna z nejlepších sérii Survivora. Všechno jako kdyby začalo úžasnou verzí znělky a pokračovalo nekončícím galavečerem Russella Hantze. Názory se různí, ale pravda je jen jedna. Jde o hru, kterou je možné hrát několika různými způsoby a ten Russellův byl od prvního dne až do závěrečné rady naprosto dominantní. Je pravdou, že silní soupeři by se dali spočítat na prstech jedné ruky a všech se ještě dokázal rychle zbavit, což z něj dělá opravdovou legendu stejně jako vítězství na rozhodující soutěži o imunitu, kde si rapidně zvýšil šance na milion dolarů. Proti Brettovi by při složení tehdejší rady neměl šanci. Samoa mi připomíná staré dobré časy Survivoru. Hrálo se ještě s notnou dávkou naivity a dobří hráči prostě vyčnívali, což mě baví. Já si upřímně nemyslím, že by Russellovi bylo napomáháno produkcí. To, že byl nejčastěji v prostřizích, je úplně normální prvek každé reality show, vždyť byl jednoznačně nejzajímavějším hráčem už od začátku. Kdo by ten potenciál nevyždímal. Našel ale tři imunity, z toho dvě bez nápovědy. A znovu odmítám tvrzení, že je našel díky podstrčení produkcí, myslím, že v té době se zkrátka dalo přijít na lokaci. V retrospektivě je až neuvěřitelné, jak dynamicky a bezchybně se dostal do top trojky. Čekal jsem celou dobu alespoň nějaký malý zvrat, ale jemu vyšlo vážně úplně všechno. Obmotal si celou sérii okolo prstu a zaslouženě dominoval. Na druhou stranu mi přijde krásné i vítězství Natalie, která by v dnešních 30. + sériích absolutně neměla šanci. Ale byla jiná doba a ani Russellova galashow zkrátka na milion nestačila. Je potřeba si každopádně položit otázku: Není takový charakter ve hře přesně to, co od takové show chceme? Milionář, co prostě přijde se svou taktikou nabourat systém? Navíc ovlivnit celý princip hraní, za což nezbývá než smeknout klobouk... ()

jeandepatch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně jedna z nejlepších sérií s neuvěřitelným Russellem Hantzem. Ikdyž mám pocit, že kdyby kapitán Russell S. nezkolaboval, hra by se vyvíjela úplně jinak. Ústřední postava: Russel H. Oblíbenci: Russel H., Natalie, Russel S. Neoblíbenci: Yasmin ()

Nihlathak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak to, jak Galu prokaučovali tak jednoznačnou situaci, mě strašně naštvalo. Každej se už do půlky soutěže strašně změnil, z vůdců byli patolízalové a ufňukaní chudáčci, Shambo byla největší trojskej kůň v historii Survivora a Hantz mě ze začátku bavil, ale na konci už jsem ho nemohl vystát. Série plná neuvěřitelných událostí a zvratů, nejlepší série ze všech. Ovšem kvůli těm Galu jsem fakt naštvanej... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)
  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)
  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)

Reklama

Reklama