Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

Spiizy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jestli by nebyl lépe vypovídající název "Survivor: Russell's game". Jedna z nejpovedenějších řad a pokud produkce nehmatala a děj nemanipulovala, tak vůbec nejlepší z těch, které jsem zatím shlédnul. Ale holým faktem zůstává, že málokdy vyhrává hráč, který tahá za nitky hry a celou dobu opravdu hraje. Bohužel i zde vítězí šedá myš, která téměř nic za celou hru nepředvede, ale může poděkovat porotě, kterou řadím mezi nejvíce zapšklé v dějinách Survivora. Už jenom kvůli Russellovi doporučuju ostatním, takovou "one man show" jsem ještě neviděl... 9,5/10 ()

RedAK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem s tímto supr čupr pořadem začal od dvacáté řady, nyní jsem dokoukal řadu devatenáctou a věřte nevěřte, teď se chystám na osmnáctou. Ano, moje debilita by se dala přepočítávat na celé zdegenerované národy, neboť spoilery z pozdějších řad se mi pochopitelně promítnou do řad předchozích, ale blbečky nepředěláte. I kdybyste se mi to snažili názorně vysvětlit s pedagogickým asistentem na barevných obrázcích, já jen spolku čerstvě vydolovanou šušeň a pojedu dál pozpátku. Nicméně, Russel měl nyní možnost zazářit ještě o krapítko víc, neboť byl vhozen mezi bandu jednobuněčných kriploidních retardů, kteří dokáží reagovat na světlo a s trochou péče a píle by se i dokázali naučit, že po sraní se prdel vytírá papírem, ne rukou. Myslím, že já bych mezi ně krásně zapadl. Jen by mi asi dělal problémy pohyb, protože už tak mám deprese, když s kilem párků v pařátech musím ujít půlmetrovou cestu od ledničky k mikrovlnce. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor na pár spoilerů. Ať pak nejste nasraní. Asi doposud nejlepší série, kterou zkazila pouze vítězka. Russell byl nejlepší hráč všech dob a netajil se tím. V soutěži neudělal špatné rozhodnutí. Hrálo se zcela podle jeho pravidel. Z naprosto bezvýchodné situace, která byla v soutěži mnohokrát on s bravurou a troškou štěstíčka vymanévroval. Vítězem se nestal pouze proto, že porota byla téměř plná hrdých a závistivých kokotů, kteří byli příliš blbí na to, aby se dokázali přenést přes to, že nebyli pouze přehráni, ale že byli absolutně potupeni. Popravdě to nebyl jediný důvod, Russellovi moc nepomáhala ani jeho arogance, kterou nijak neskrýval. Navíc byl Russell velmi vtipný a bavit se musel i divák, který přál vítězství nějakému kokotovi. V prvním díle, kdy uzavíral spojenectví s hloupýma blondýnkama, jak je nazval, jsem si uchcával smíchem. Když jednu noc vylil všechnu vodu a spálil negříkovi ponožky, tak kdybych byl o 70 let starší, tak už se asi počůrám. Vážně se zatím jedná o nejlepší sérii s nejlepším hráčem, který nevyhrál. Překonat ji může jedině série následující. Lepší 4*. ()

Simpoch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden veliký spoiler. Jsem si téměř jistý, že kdyby se tohle podařilo Russovi o deset řad později, porota by mu dala 90% hlasů. Přesto jsem s vítězem a celou touhle sérií velice spokjený. Natce se musí přiznat, že Erika vlastně dostala ona a pak už to dle Russových slov bylo jen domino. Palec hore. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bacha bude Spoiler....Russel je prostě frajer a pokud do vývoje hry opravdu produkce nezasahovala, tak je to až neuvěřitelně dějově nabušená řada:vždy se stane ta nejméně pravděpodobná věc, vždy je to napínavé až do poslední sekundy..... Vítěz téhle série je jasný jako facka, nehledě na to co si odhlasovala zatrpklá porota, která prostě nebyla schopna uznat dokonalost Russelova nekompromisního tahu na bránu. Jejich vítěz je směšný a absurdní symbol přizdisráčství(i když mi jako hráč vlastně nevadila, vítěz to být nemůže) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • V této sérii byl poprvé objeven skrytý symbol imunity bez jediné nápovědy, a to hned opakovaně. (LucasAbelle)
  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)
  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)

Reklama

Reklama