Reklama

Reklama

Newyorská romance

  • Česko Love Song (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Gretta (Keira Knightley) a její přítel Dave (Adam Levine) jsou spolu již od vysoké školy a společně skládají hudbu. Když Dave podepíše smlouvu s jednou z největších nahrávacích společností, odstěhují se spolu do New Yorku, aby zde začali život, o kterém vždycky snili. Dave však rychle nabytou slávu neustojí a brzy Grettu opustí. Všechno se však změní, když Gretta potká během svého vystoupení v zapadlém baru v East Village bývalého hudebního producenta Dana (Mark Ruffalo). Ten na tom taky není zrovna nejlíp a svoje zkrachovalé manželství a nedávný vyhazov z práce utápí v alkoholu. Když ji pak uvidí vystupovat, rozhodne se vsadit všechno na její talent a nahrát netradiční album přímo v ulicích New Yorku. Z náhodného setkání dvou zklamaných lidí se tak začne rodit hudba, která možná nedobije svět, ale rozhodně si získá srdce všech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (423)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Nadšení, naivity a čistoty předešlého režisérova počinu Once to sice nedosahuje, ale jak chcete kritizovat něco, kde se na vás skoro po celou dobu kouzelně usmívá to éterické stvoření, co si říká Keira Knightley, do toho hrají moc příjemné pésničky, to vše navíc v ulicích třetího nejkrásnějšího města na světě. O to spíš, když nad světem muzikantů slintáte blahem a užíváte si tak každou scénu, kde se hudba tvoří, nahrává, anebo kde se o hudbě jen povídá. Navíc správně vztyčený prostředníček všem těm nahrávacím a vydavatelským korporacím, které fenomén internet víceméně položil. Zkrátka film pro všechny, kdo poslouchají hudbu srdcem, anebo si to aspoň myslí. (Těším se na Prague Album :-). ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nad mé očekávání příjemný film, který má jednoduchý, leč poutavý děj, sympatické herce v hlavních rolích a příjemnou hudbu. Prostředí, v němž se odehrává, je také atraktivní. Co mě však zamrzelo, je, že jsem očekával, že během nahrávání písně bude opravdu natočen i klip, který pak ve filmu uvidím. To se ovšem nestalo a tak mi přišlo ono střídání lokací poměrně bezvýznamné, neboť pár závěrečných fotek nenahradí to, co mohlo nabídnout video. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $16,170,632Tržby Celosvetovo $63,464,861Tržby za predaj Blu-ray v USA $374,764 //počet predaných kusov 19,101Tržby za predaj DVD v USA $1,756,980 //počet predaných kusov 74,009║ taký jednoduchý skromní filmík a opäť to náramne vyšlo režisérovi John-ovi Carney-mu, aj keď tento krát už zo zvučnejším obsadením ale krásne tu zafungovala chémia a tak tu máme ďalší pohodičkoví pesničkoví hraví film /75%/ ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějakou typickou romantiku,ale film ve mně zanechal dobrý dojem hlavně tím,že vám na tváři hned vykouzlí úsměv a je vhodný například když se nedaří atd.Je to snímek hlavně o hudbě.Zahraje si tu i frontman Maroon 5 .Co se týče dalších hereckých výkonu tak jsou naprosto přirozené a myslím,že vám pomohou si film o to víc vychutnat a říct si že život je někdy hodně fajn.Takže celkově pokud máte rádi hudbu hlavně starší pop a k tomu jednoho z hlavních představitelů tak určitě nešáhnete vedle.Za mě 75 % a čtyři hvězdy. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Půvabná panenka pěkné písničky píše, pacholkem podvedena posmutněle pláče, plánuje prchnout. Propuštěný producent popíjí, panenku potkává, pečlivě poslouchá, představy promítá. Přemlouvá panenku, prosí. Poté po partě pátrají, přiberou parťáky, parádní projekt pohromadě produkují a pozornost přitáhnou. Posledním počinem překvápko pro publikum připraví. Pozitivní pocitovka plná pohody. Potlesk. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Původně byla do role Grety obsazena Scarlett Johansson, která tak mohla předvést svůj pěvecký talent. Johansson totiž již vydala dvě alba. V roce 2008 zrealizovala projekt „Anywhere I Lay My Head“ a později spolupracovala s Petem Yornem na albu Break Up. Taktéž přispěla na několik filmových soundtracků, ale v jejich filmech jsme ji mohli slyšet zpívat jen zřídka. V roli byla však později nahrazena. (ČSFD)
  • Keira Knightley sa pre rolu musela naučiť hrať na gitaru a jej manžel, hudobník James Righton, jej ponúkol pomoc. Avšak podľa samotnej Knightley boli jeho lekcie nesmierne zlé pre ich vzťah a takmer viedli k "rozvodu a vražde". (TheRoller)
  • Název filmu byl změněn z „Can a Song Save Your Life?“ na „Love song“, protože název se špatně pamatoval. (griph)

Související novinky

Oscary 2015 - výsledky

Oscary 2015 - výsledky

23.02.2015

Oscarová plichta. Víceméně. Americká akademie umění a věd vybrala nejlepší film minulého roku a je jím Birdman mexického režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu. Birdman získal celkem čtyři sošky,… (více)

Oscarové nominace 2015

Oscarové nominace 2015

15.01.2015

Oscarové nominace jsou na světě. Letošní 87. ročník bude především duelem Grandhotelu Budapešť a Birdmana, jež čeká zápolení o devět sošek. Osm si jich může odnést Kód Enigmy, šest Chlapectví nebo… (více)

Reklama

Reklama