Reklama

Reklama

VOD (1)

Tim (Domhnall Gleeson) je naprosto obyčejný nesmělý jednadvacetiletý Brit, který má starostlivou matku, potrhlou sestru, úžasného otce (Bill Nighy) a žádnou holku. To se má brzy změnit, jelikož Tim právě dozrál do věku, kdy mu tatínek prozradí rodové tajemství. Všichni mužští členové tohoto rodu totiž mohou tak trochu cestovat v čase. „Tak trochu" v tomto případě znamená, že se můžou vracet jen do minulosti, k událostem, které oni sami prožili. Stačí zajít do nějakého tmavého koutu, zavřít oči, sevřít pěsti a jste tam, kde jste si přáli být. Tim se okamžitě rozhodne využít téhle dovednosti k tomu nejdůležitějšímu, co člověk jeho věku potřebuje. Tedy k holce, pokud možno hezké, chytré, hodné a lačné po sexu. Ta Timova se jmenuje Mary (Rachel McAdams) a jejich vztah je dokonalý, protože všechny nedokonalosti Tim pokaždé napraví. Ovšem ani s takovou schopností nemůžete život obehrávat donekonečna, zvlášť když je to prevít, který vám připravuje jedno nelehké dilema za druhým. S každým návratem totiž přijdete o všechno, co jste do té doby prožili. A to někdy hodně mrzí. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 314)

Milwa 

všechny recenze uživatele

Kapesníky s sebou, tohle je doják! Ano!!! my víme....prostě klasický Curtis jak jsme se na něj těšili. Škoda jen, že život není takový ve skutečnosti, ale nenechte se mýlit, to není výtka. Tohle není film o skutečnosti, ale o touze a hledání...díky ()

MAJkLSON 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny filmu jsou vynikající a je tam přesně to, co čekáte od ramntické komedie. Hledání te pravé, pak vytváření vztahu a nakonec jeho "dokonání" manželstvím a dětmi. To vše se stane po dvou třetinách filmu. S čím už jsem měl trochu problém byla poslední třetina, kde se řeší rodina hlavního hrdiny (jeho sestra a otec) a romantika je fuč, vlastně i komedie. Místo toho je to sentimentální tápání směrem k (ne)jistému morálnímu vyznění. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Britské filmy na pomezí komedie a dramatu miluju, takže je jasné, že ani tenhle mě namohl minout. Emotivní, vtipný a zajímavý příběh. Lásku nebeskou sice rozhodně nenahradí, ale nevadí. Jedna hvězdička dolů ale musí jít z důvodu na mě až příliš ubrečeného konce. To si mohli tvlrci odpustit, nebo alespoň zkrátit. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Môcť sa teraz zavrieť na tmavé miesto, zatnúť ruky v päsť ..... pozrel by som si túto perlu znovu a znovu....film ktorý verne kombinuje lásku, smiech, plač a ešte aj pohladí na srdci....krásny mix ktorý vie správne namixovať jedine Curtis. Hláška filmu: Za Škótsko si kalhotky nevyzlečiem :))) ()

spoonman 

všechny recenze uživatele

Všimli jste si, že filmy, které se otírají o cestování v čase to velice zřídka nedotáhnou alespoň na 70%? Čím to je? bojí se lidi říct, že to je blbost, protože by je někdo osočil, že to nepochopili? Stranou paradoxy, About time se veze na vlně toho "milého anglického humoru, který nás všechny tak okouzlil v roce 1993". Ale to je 20 let. Nejen, že se to moc nedaří (oh, wait, drama), 70% filmu je především ukrutná nuda. ()

jandula00 

všechny recenze uživatele

Britové jsou v tvorbě romanťáren prostě nejlepší. Kam se na ně hrabou Amíci s přeslazenými příběhy plnými silikonových krásek. About Time má nejen skvělou zápletku, která působí uvěřitelně i neuvěřitelně zároveň, ale také výborně vybraný soundtrack, parádní herecké obsazení i výkony a prostě suprovou atmosféru. Celkově velmi milé překvapení a jistota stálého umístění na mém HDD! ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Nevstoupíš dvakrát do...však víte jak je to dál. Curtis před pár lety napsal bezesporu jednu z nejlepších romantických komedií vůbec (a několik velmi povedených) a neměl se snažit ji překonat, protože bylo jasné, že se mu to nepovede. Lásky čas má povedené momenty, ale místy už se Curtis vykrádá. Třeba, když se hrdina nemůže vyžvejknout při hovoru s dívkou, je to velká kopírka jeho filmů s Hugh Grantem. I na mě je to příliš přeslazené, a to mám dobré romantické komedie rád. ()

Dr.Manhattan 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to hodnotenie som čakal oveľa viac. Do polky som sa strašne nudil a jedine čo to neskôr zachránilo bola Rachel McAdams, kvôli ktorej som to aj pozeral. Nemôžem si pomôcť, ale celý čas som čakal že sa nakoniec rozídu, pretože mi to prišlo ako keby sa k sebe vôbec nehodili a hlavný hrdina to zachraňuje len tým cestovaním v čase. A potom pochopí, že láska sa teda nedá oklamať ako to bolo už pri prvej podobnej skúsenosti. Druhá polka sa mi docela ľúbila, keď to chytilo ten dramatický nádych (problém so sestrou a smrť otca). A samotne cestovanie v čase „stačí nájsť tmavý kút, zavrieť oči, zovrieť päste a ste tam, kde ste si priali byť“ ??? ...cele zle. Romantiku môžem, ale toto mi nejak nešmakovalo. Možno som nemal náladu na niečo takéto. Skúsim v budúcnu pozrieť ešte raz. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Pro mě nebyla hlavní hvězda Rachel McAdams ani Domhnall Gleeson. Celý film pro sebe si ukradl Bill Nighy. Neskutečně sympatická role, která zvedá mé hodnocení o hvězdu výše. The Time Traveler's Wife na mě zapůsobila mnohem silněji i z toho důvodu, že tam nebylo vše tak dokonalé a krásné. ()

frolish 

všechny recenze uživatele

Curtis to vie. Mile, plne emocii, s peknou myslienkou... akurat je to presny opak toho, co by som nazval "film zo zivota". Zasneni idealisti a romantici si pridu na svoje. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Film jako takový mě moc nezaujal, to spíš konkrétnější malé myšlenky ať naplno řečené, či jen vyplývající z děje. "Prožij každý den ještě jednou, a podruhé si ho pořádně užij." ()

Ctitel 

všechny recenze uživatele

Milý film se spoustou "trapných" scének (naštěstí opravených :]) Dokonalý, zábavný Bill Nighy a neskutečně nudná Rachel McAdams. Konec filmu opravdu dojme, a alespoň na chvíli si uvědomíte, jak hezky se dá prožít i naprosto obyčejný den. ()

Mona-Lisa 

všechny recenze uživatele

Sympatický nápad, ještě sympatičtější herci a TADÁ! nejsympatičtější nejvyšší hodnocení se dává samo. Stejně jako Láska nebeská se neomrzí ani po x-tém zhlédnutí. Nejvíc sice zapadá do škatule- přeslazené s hřejivým pocitem k tomu, kdy se člověk cítí, jako po požití kbelíku horké čokolády. Ale proč se bránit a sem tam si nedopřát pauzu od oscarových těžkých gurmánských zážitků, že? ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Nelituju toho rozhodnutí vydat se do letního kina. Přes dvě hodiny jsem mrzla, ale stálo to za to. Moc příjemná romantická komedie. ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Richard Curtis se po ohlédnutí za rock'n'rollem vrací zpět k žánru, který ho tolik proslavil a předkládá nám romantickou komedii s prvky sci-fi alá Na hromnice o den více. A nezklamal ani režisérky ani scénáristicky. Humorný, chytrý a komplexní děj, nepatetický, příjemný a občas i dojemný. Díky modelu cestování čase má děj celou dobu co říct, zaručuje spoustu skvělých situací. Ústřední dvojice je sympatická až to bolí, stejně jako zbytek obsazení. Ani vypravěčské vychytávky nemohou chybět, při scéně z kavárny potmě nebo urychlení děje ve stanici metra srdíčko zaplesalo nad genialitou nápadu. Snímek, který i když má k šestihvězdičkové Lásce nebeské daleko, byl pro mě velkým zážitkem. ()

Související novinky

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Láska nadčasová se Zooey Deschanel

Láska nadčasová se Zooey Deschanel

01.04.2012

Richard Curtis, tvůrce nejlepšího romantického filmu všech dob (na protesty ve vzkazníku nereaguji ;)), si od režírování odpočinul scenáristickou prací na Válečném koni a epizodě Vincent and the… (více)

Reklama

Reklama