Reklama

Reklama

VOD (1)

Tim (Domhnall Gleeson) je naprosto obyčejný nesmělý jednadvacetiletý Brit, který má starostlivou matku, potrhlou sestru, úžasného otce (Bill Nighy) a žádnou holku. To se má brzy změnit, jelikož Tim právě dozrál do věku, kdy mu tatínek prozradí rodové tajemství. Všichni mužští členové tohoto rodu totiž mohou tak trochu cestovat v čase. „Tak trochu" v tomto případě znamená, že se můžou vracet jen do minulosti, k událostem, které oni sami prožili. Stačí zajít do nějakého tmavého koutu, zavřít oči, sevřít pěsti a jste tam, kde jste si přáli být. Tim se okamžitě rozhodne využít téhle dovednosti k tomu nejdůležitějšímu, co člověk jeho věku potřebuje. Tedy k holce, pokud možno hezké, chytré, hodné a lačné po sexu. Ta Timova se jmenuje Mary (Rachel McAdams) a jejich vztah je dokonalý, protože všechny nedokonalosti Tim pokaždé napraví. Ovšem ani s takovou schopností nemůžete život obehrávat donekonečna, zvlášť když je to prevít, který vám připravuje jedno nelehké dilema za druhým. S každým návratem totiž přijdete o všechno, co jste do té doby prožili. A to někdy hodně mrzí. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 314)

Mate0 

všechny recenze uživatele

"Každá rodina má někoho kdo padá,neprozpívá,zakopává,kdo nezvládá život.Třeba já jsem ten smolař v naší rodině".Film který se mi velmi líbil i když téma bylo nemastne neslané,ale kdo by nechtěl mít tuhle schopnost?Krásny oddechový film... ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ale kupodivu takový "nijaký" film. Na začátku dobrý, ale za čas se to tak nějak rozplizne. A přitom já cestování v čase rád. Možná jsem měl dát jen 2 hvězdičky... ()

Spots 

všechny recenze uživatele

Film, který se nad ostatní počiny tohoto žánru (romantika s cestováním v čase) vyzdvihuje především přirozeností a uvěřitelností postav. Prvoplánový útok na kapesníky diváků funguje a chcete-li si odpočinout u opravdu hezkého filmu, tak nezbývá než doporučit. A chyby v logice cestování v čase? O to tady přeci vůbec nejde. ()

nemkatuli 

všechny recenze uživatele

Krásný příběh ve kterém nechyběly komické situace ani smutné a krásné momenty, co člověka nutí zamyslet se aspoň na chvilku nad tím, že žít v tak báječném rodinném klanu a mít se rádi je to opravdové štěstí. ()

Regeindy 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že bych vůbec nepoznal, že to natočil sám pan král romantických komedii Richard Curtis a čekal jsem něco trošku jiného. Bylo tam pár hluchých scén a dialogů a britského humoru jsem taky čekal víc, ale na rozdíl od ostatních romanťáků vám tento film, v dnešní uspěchané době, má co dát a myšlenka celého filmu je tak silná, že se z toho vyklubal další krásný filmový zážitek. ()

ErummeldeK 

všechny recenze uživatele

Pokud jednoduše a bez přemýšlení přijmete fakt, že když změníte v minulosti jednu věc, ovlivníte jen jednu jedinou situaci – účel vaší cesty do minulosti – a nespustíte tím butterfly efekt, je to celkem pohodová romantická komedie, ze které budete mít ještě dlouho po shlédnutí příjemnou náladu. 4. hvězdu ubírám za to, že je všechno až moc idylické, což romantickému filmu na romantice bohužel trochu ubírá. ()

rebel2009 

všechny recenze uživatele

Milý a příjemný film s britským humorem, škoda, že hrdinův super dar nefunguje i ve skutečnosti. Mnoha mužům by usnadnil vztahy včetně mě....,-) ()

filimoni 

všechny recenze uživatele

Když jsem zkouknul tento film, tak si někdy říkám, že zalezu do temného kouta nebo do skříně, zavřu oči a vrátím čas. ()

KOLMI 

všechny recenze uživatele

Asi tak milionkrát ohraný scénář návratů v čase v tomto filmu patří spíš k těm méně vydařeným. Hlavní hrdina se navíc tak křečovitě směje, že jestli to bylo záměrem, měl by dostat oskara. Nemůžu se však zbavit pocitu, že tomu tak ovšem není a jedná se jen o obyčejného ohyzdného zrzouna. Herečky toho moc už nezachrání a scénář má kvalitu jak napsaný na koleně o přestávce. Celkově vzhledem k hodnocení na CSFD se jedná spíše o blitku. ()

aznaho 

všechny recenze uživatele

WTF! Taková slátanina! Von vošklivej, vona vobyčejná, děj nudnej. Chtěl bych vidět tu partičku pětihvězdičkářů. Děsí mě to. ()

zetpi 

všechny recenze uživatele

Bez schovávačiek v skrini by to bol jeden klasický romanticky film a aj zábavný. Ale myslím, že vracanie sa v čase pekne metaforovalo to ako treba skutočne žiť, takže nezvyčajný prvok v takto ladenom filme bol celkom zaujímavý, ale to by snáď stačilo. ()

Edwin44 

všechny recenze uživatele

Člověk tady nesmí moc přemejšlet o tý části s cestováním v čase. (Proč se nesnažil otce zachránit proč vůbec nestárnul atd) Je to jen takový menší sci-fi přídavek no jinak romantickýho filmu, kterej je teda místama až otravně sladkej. Rozjezd filmu byl hodně dobrej. Dilema mezi tím zachránit kariéru protivnýmu spolubydlícímu a nebo najít životní lásku. Takhle kdyby to v tomhle smyslu pokračovalo celou dobu (vybrat si mezi záchranou sestry nebo životní láskou) nebylo by to na škodu. Jenže od půlky už jsi hlavní protagonisté žijou svoji dokonalou idylku, kde nic nejde a vlastně ani nemůže jít špatným směrem a mě to začalo hrozně nudit. Oba v průběhu filmu snad ani trochu nezestárli a on se pořád vracel v čase kvůli prkotinám. Díky bohu za Billa Nighyho a jeho vnesení nadhledu nad celou věcí. Škoda že zrovna on musel umřít. Na závěr jsem čekal nějaký emocionální vydírání, ale ani to se nestalo. Vlastně z celkem slušnýho nápadu se stala taková průměrná rutina. No čekal jsem rozhodně víc podle zdejšího hodnocení ()

kuryckyna 

všechny recenze uživatele

Bezstarostný film u kterého se culíte na obrazovku jako magor a užíváte si ho plnými doušky a někde hluboko v nitru vás drásá, že váš život přesně takhle nevypadá. Po skončení filmu si budete chtít vlézt do skříně, zatnout pěsti a doufat, že vás to vyplivne do doby, kdy jste udělali cokoliv špatně. Zkusíte to, nic se nestane. A v tom je podle mě právě ta krása, že máte tu možnost být 123 minut v jiném světě a vychutnávat si přehnanou sladkost a trapnost, chvíli si poplakat, chvíli se zasmát. A nakonec vám stejně nezbyde nic jiného než si tenhle film se vším všudy zamilovat! ()

frannyberry 

všechny recenze uživatele

Napadá mě jediné: obrovské zklamání. Mám ráda romantické filmy a ty Richarda Curtise zvlášť, tak jsem se na jeho nový autorský film moc těšila. I kvůli Gleesonovi, který se mi líbí a je mi sympatický. Jenže... Začíná to tedy slibně: hezké exteriéry, mile zvláštní rodinka, zakřiknutý plachý mladík. Brzy následuje odhalení rodinné schopnosti, která tvoří hlavní zápletku. Kluk se vrátí napravit jeden okamžik, pak dále okouzlit lásku svého života, což mu nevyjde...a bohužel to nudí. Nečekala jsem záchvaty smíchu a co do poetiky jsem až tak zklamaná nebyla, ale je to prostě rozvláčné, nijaké, nezajímavé. Neměla jsem vůbec náladu to dokoukat a po půlhodině film vypla. Zatím zklamání roku. ()

danny79 

všechny recenze uživatele

Vysokemu hodnoceni na CSFD (82%) fakt nerozumin. Spatne to neni, ale je to takova vcelku mila, romanticka, teenagerovsky komedie o nicem. Za me sotva 70% ()

Danny71 

všechny recenze uživatele

Lásky čas je opravdu velice příjemná komedie a zároveň i drama o rodinných vztazích. Myšlenka s cestováním v čase je velice nápaditá a brilantně zpracovaná. Lásky čas umí hodně dobře pobavit, dojmout a dokonce i poučit a to vše se povedlo režiséru Richardovi Curtisovi velmi umně namíchat do funkční formy... Za mě tedy hodnotím 9/10... ()

Purish 

všechny recenze uživatele

Určite žiadny prevrat v kinematografií, ale veľmi príjemná oddychovka. Tvorcovia asi dosiahli presne to čo chceli, t.j. vtipné situácie, nie príliš komplikovaný príbeh a určite si veľa ľudí nájde aj hlbšiu myšlienku. Takže ak máte chuť na oddych bez nutnosti prílišného premýšľania určite je tento film dobrou voľbou. ()

Související novinky

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Láska nadčasová se Zooey Deschanel

Láska nadčasová se Zooey Deschanel

01.04.2012

Richard Curtis, tvůrce nejlepšího romantického filmu všech dob (na protesty ve vzkazníku nereaguji ;)), si od režírování odpočinul scenáristickou prací na Válečném koni a epizodě Vincent and the… (více)

Reklama

Reklama