Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté co se Alexovi a Penny narodí dlouho očekávaný potomek, rozhodnou se, že město není vhodné místo k výchově dítěte a odstěhují se na venkovskou farmu. Jenže tam nenachází klid, který očekávali. Dítě celé noci pláče a ani ve dne se nemohou vyspat protože nedaleko domu probíhají výkopové práce. Oba začínají být na hranici úplného vyčerpání a k tomu neustále vidí neznámou ženu, která se pohybuje kolem jejich domu. Halucinace si vysvětlují nedostatkem spánku. Jenže jak začne vizí přibývat, je si vyděšený pár nucen přiznat, že v jejich domě působí neznámé temné síly. V době, kdy zjistí děsivou pravdu o svém domě jsou již tak vyčerpaní, že ztrácí pojem o čase, nedokáží rozpoznat realitu a na záchranu už jim tak možná nezbývá čas a ani síly. (topr harley)

(více)

Recenze (34)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zážitkově je to pro mne osobně spíš na dvě hvězdy (větší část stopáže okoukaná a pomalu se vlekoucí haunted house duchařina), ale protože dvěma hvězdami jsem ohodnotil jinou AfterDark duchařinu Fertile Ground, která je o řád slabší, musím zde trochu přihodit. V závěrečné třetině už jsou Dark Circles příjemným atmosférickým pokoukáním. 5/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSEM DEHYDROVANÁ … UNAVENÁ A VYDĚŠENÁ. VIDĚLA JSEM ... NĚKOHO V DOMĚ. VIDĚLA JSEM HO TAKÉ PŘI ZRCADLE. NEVÍM. MOŽNÁ, JEN POTŘEBUJI SPÁNEK...“...... /// Miminko? ,,MÁME!“ No tak hurá do novýho (starýho) baráku na venkov! Ale co to tady… KURVA! (to sem se lek!) … Taky jste měli neustále ,,békající“ miminko? (já dvě! Ty vole, to byl horor, a to jsem se ani nemusel bát mrknout do zrcadla nebo čumět z vokna! – a to už vůbec nemluvím vo tý panence…). Brzo bych na duševní zdraví Penny nevsadil ani Penny. ,,BUDE LÍP!“ (se vsaď, že jo! Třeba moji parchanti už vůbec nebrečej…Cože? 19 a 13…). Soutěž je to spravedlivá a tak brzo začíná bejt zralej pro Chocholouška i taťka. Fajn duchařina. Ale dyť víte, mně stačí vetřelec v baráku a mám husinu, proto si dokážu hravě představit, že vod ducha k šílenství to je jen kousek. Zdařilej mix rodičovství, halušek duchařiny a šílenství, takový komorní ,,H“, kterýmu se vyplatí obětovat kus nočních intimností. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchanta mám, a zejtra se stěhujem! 2.) Bydlím poblíž blázince. 3.) Thx za titule ,,Viny95501“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Detinské vydierianie diváka -a ako antikocepcia je dieťa. Potom boo. Paralizované nič , ktorých je núrekom. Bodík navrch za pomerrne slušné .filmárske podanie. Ale stačilo . ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Novinka z "After Dark" hororov, o manželoch, ktorí odídu od veľkomestského ruchu na vidiek, aby mohli v kľude vychovávať ich malé dieťa. Moc kľudu sa im však nedostane, keďže sa v dome začnú diať zvláštne veci, ktoré si zahrávajú s ich vnímaním i vzťahom. Nebolo to zlé, ale nadšený tiež nie som. Jednak je prvá polovica strašne zdĺhavá, stereotypná, predvídateľná a postavy sa mi nezdali dostatočne zaujímavé na to, aby to človeka nenudilo. Nasledovalo niekoľko otrepaných „haunted house“ úkazov, nenápaditých ľakačiek a očakávateľných dramatických výlevov, kedy som už film pomaly zatracoval. Ale čuduj sa svete, ono sa to následne ešte dokázalo prebrať, zhutniť atmosféru, osviežiť dej a vylepšiť strašenie (hlavne ženský „boogeyman“ bol kvalitne obsadený), takže finálny dojem mám predsa len pozitívny. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladá rodina sa po narodení prvorodenca presťahuje do nového domu umiestneného na odľahlom mieste. Našli dom svoj snov. Teda aspoň si to mysleli. Dúfali v tiché prostredie, kde nájdu kľud pre výchovu svojho dieťaťa. Opak však je pravdou. Pri dome sa začína pracovať na novej stavbe, ale čo je o dosť horšie. S ich domom niečo nie je v poriadku. Obaja manželia vidia cudziu ženu, ktorá sa pohybuje ako okolo domu, tak v jeho priestoroch. Nemajú chvíľku času na oddych ani spánok. Preludy či halucinácie sú na dennom poriadku. Slabučké. Snaha režiséra zamerať sa na všetky črty charakterizujúce žáner horor bolo šliapnutím do blata. Gore slabé, napätie takmer nulové, duch ženy - normálny, bežný pohľad na predavačku z potravín v skorých ranných hodinách. Lakačka jedna. Príbeh milión krát obohraný. Proste ničím zaujímavý horor, ktorého dej si už teraz nepamätám - 40%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další klišoidní duchařina které postrádá hlavu a patu. Manželé si koupí dům a v něm jsou duchové. A jako obvykle nemají kam jinam jít(ani k rodičům wtf?)a všichni začínají vyšilovat. Vyšilují díky dítěti které v noci nespí. Chodí ho totiž navštěvovat duch. No a tak tu máme paranoiu, nějaké pokusy o lekačku(nelekl jsem se ani jednou), nulovou atmosféru. Aspoň že herci jsou poměrně slušní. Ale je to z těží vydřený průměr. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Dark Circles funguje jako ta nejlepší antikoncepce ;-) Samotnej film je pak spíš než horor sondou do hlubin pojebané duše dvou novopečených rodičů. Avšak byla tam jedna scéna, co mě docela vyděsila, scéna, která mě zarazila hlouběji do křesla, zkrátka scéna, co se dneska už moc nevidí- ten fotřík vložil do přehrávače staré dobré cédéčko! No fuckin' way! ;-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V těchto pekelných letních dnech je vůbec zázrak, se dokopat ke sledování nějakého toho filmu. Tentokrát padl náhodný výběr na tuto nepříliš známou duchařinu, která však svou sterilní zápletkou asi příliš diváků neokouzlí. Kolikrát jsme už jen viděli mladých párů (rodin), které si za celoživotní úspory koupí starý barák – jenž samozřejmě není zcela v pořádku? Já už to snad ani nedokážu spočítat. Přesto jsem tomu chtěl dát šanci, protože ústřední dvojice mi byla kupodivu tentokrát docela sympatická. Jejich dítě už však nikoliv. Když pominu fakt, že si jejich syna zahrály dvě malé holčičky (nejsem pedofil, takže mi to bylo úplně fuk), ale jeho neustálé řvaní, mi začalo velmi záhy taky lézt pěkně na mozek. Ani se jim moc nedivím, že z toho začali být pochvíli na palici. Sám dítě nemám, ale tohle je vážně nejlepší antikoncepce. Naštěstí se tvůrci nebáli vytáhnout z rukávu i několik lekacích scén, takže si v rámci možností přijde na své i hororový fanda. Sice byly snadno předvídatelné, ale alespoň se lehce zlepšila jinak dost nudná atmosféra. Nastala ta správná chvíle na „psychologické hrátky“, ale to by u kormidla musel stát mnohem zkušenější režisér. Nechci mu však v žádném případě úplně křivdit, protože občas se tu skutečně objevilo několik slušných momentů, které mi alespoň částečně zlepšili náladu. Jen ten samotný závěr mi přišel lehce chaotický. Pokud však nejste příliš nároční a vystačíte si i s málem, bude snad s tímto filmem spokojeni. 40% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Atmosféricky naprosto vychytaně podaná poporodní psychóza, kdy to novopečená matka dopracuje až k destuktivním halucinacím. A když se přidá i taťka, má celá famílie na hodinku a něco vystaráno. Bohužel se příliš nepovedl casting, takže nejlepší výkon podává mimino, které je v určitých chvílích i roztomilym tvorem, který vás svým řevem nenutí hledat automat na kondomy. Škoda. S o něco lepšími herci, a že se jich kolem béčkových hororů motá, by to mohlo být mnohem lepší. I tak je to ale za celkem obstojných 60%. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Poslední třetina graduje tak, že vůbec negraduje a je plytká jak blitka. Celkově opatrný nadprůměr. 50 - 60% ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Dark Circles by vůbec nemusel býti špatný horor. Má jakž takž dobrý začátek, a to počítám i scény porodu, stěhování apod. Má vcelku dobré herce, kteří ospalost spojenou s brekem malé ratosti a až hranici úplného vyčerpání umí zahrát vcelku i přesvědčivě. Má několik dobrých momentů, kdy má člověk ten krásně nepříjemný pocit. Má až místy halucinogení atmosféru, super prostor baráku apod. Bohužel tohle všechno vyznívá naprosto do ztraceno díky všemu ostatnímu. Po celou dobu nemá člověk tušení, co se vlastně děje. Byla v domě nějaká vražda ženy a dítěte a ona se mstí? Chce jejich dítě jako v Mama? Asi ne, protože možností jeho ukradnutí měla kvanta. Takže co? "Vysvětlení" přichází až na samotný závěr, ale celkově působí jako kdyby si po natočení uvědomili, že vlastně divákovi nevysvětlili o co šlo a tak to tam nějak napasovali. I když je snímek filmařsky vcelku i zdařilý, tak nějakou větší atmosféru aby divák pohledal. Natož pak nějakou gradaci, jelikož poslední "final" třetina filmu je ve stejném, ne-li ještě pomalejším, tempu jako předchozí děj. Ploché a až nezáživné. Do té doby jsem i byl na 3*, ale "final fight" to svým hrozným, až komickým, pojetím naprosto pohřbil. Je to totiž přehlídka naprosto nepochopitelného chování postav, že si člověk až říká, zda filmaři opravdu neviděli jak trapné to je v konečné podobě, nebo jim to bylo jedno. Dark Circles má své kvality, které mohly vyústit až v povedený "house horor" snímek. Bohužel záporných věcí má dvakrát až třikrát více. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak tady toho není moc, co pochválit. O duchařinu se v žádným případě nejedná, ani žádnej Home invasion. Prostě klasickej horor, kdy se šťastná rodinka nastěhuje do nesprávnýho domu. Přišlo mi, že si dost pletou sny a halucinace s realitou, nebo to tak špatně aspoň bylo natočený. Našla by se jedna, možná dvě obstojný scény, který měly něco společnýho s béčkovým hororem, bohužel, špatný. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Další snímek z ''After Dark'', tentokrát však musím říct, že děj jaksi postrádal smysl a herecké výkony taktéž za moc nestály, až na pár lekavých scén je to docela zklamání, proto jen 1/5. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Po Home Sweet Home jsem chtěl něco malinko rychlejšího, děsivějšího a hlavně něco s duchama, tak jsem zvolil Dark Circles a musím říci, že u tohohle filmu jsem se lekl jen jednou, což je celkově slabota. Není zde nic nového co jsme jinde neviděli, až na úplný konec, kde už to začala být atmosférická jízda, ale jsem spíš sklamaný, jelikož jsem očekával, že když duchařina, tak, že bude o hodně silnější! Tento film, že je takový dávám za vinu hlavně režisérovi, protože Paul Soter na to prostě nemá a když už buduje atmosféru, tak jí zničí něčím, co na mě absolutně nefunguje. 45% ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

U mňa ok. Stupňujúce tempo až po strhujúci záver. Chváliť budem oboch hlavných predstaviteľov nakoľko ich únava resp. nedostatok spánku bolo cítiť i cez televíznu obrazovku. Stále sa pýtate či sú to fakt halucinácie, alebo reálna (ženská) postava. Konečne som sa dočkal normálneho vysvetleného záveru, pretože v mnohých podobných filmoch to režisér jednoducho stopne a mňa ide vždy jebnúť. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Necekal jsem nic a dostal jsem solidni nadprumer. Jako jednohubka, na zabiti jednoho z mnoha odpornych veceru teto bizarni zimy, dostacujici. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Hm tak to byl teda průser. Tuctová kravinka v čele s velice nesympatickou hlavní dvojicí která se táhne pomaleji než šnek v bullet-time režimu. Film je přesně takovej jak jsem čekal z popisku. Rodinka má dítě a přestěhuje se do novýho domu, tam se nevyspí díky stavbařům kus od domu a taky díky dítěti který celou noc řve. Začnou z toho mít halušky a věci jdou do hajzlu. Jak jsem to tak sledoval tak s mým spacím režimem bych právě teď měl bejt taky tak trochu zombie. Každopádně v baráku je začne strašit LIVINGDEADova ségra schovaná v kredenci, nikdo ale nevěří že je skutečná a tak si najmou holku na hlídání která tradičně hned na premiéře chcípne. Rodiče díky tomu prospí celou neděli a probudí se do pondělí, dítě je posraný a manželka zase nasraná, rodiče jdou proti sobě a začnou si dělat sviňárny. Poslední třetina filmu začne vše vysvětlovat a konečný rozuzlení vám řekne to co už dávno víte a sice že film byl o hovně. Kladně hodnotim dvě věci a sice jednu slušnou lekačku a několik scén kde si říkáte TEĎ BUDE LEKAČKA ale neni :) ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Hmmm, tak vo väčšine filmu sa dokopy nedeje NIČ. Sem-tam nejaká postava, bábika, blá, blá.. Potom prichádzajú halušky, čo už vyzerá o niečo zaujímavejšie a tomu som schopná uveriť, že niekomu z malého dieťaťa trošku prekopne. Potom prichádza záver, kde sa toho začína diať už dosť a ja v tomto štádiu som si fakt nebola istá, čo je realita, čo ilúzia a hlavne kto, s kým a kto, proti komu. Potom príde kompletný záver, ktorý mi zrútil moju domnienku potencionálneho konca, čo je síce v podstate fajn, ale na druhej strane sa to podľa mňa uzavrelo strašne nezaujímavo. Slabé 3* ()

korok 

všechny recenze uživatele

Ohořelé panenky ani divné zvuky z kanálu mě nějak nebraly a rozhodně nevylekaly. Z afterdark horrorfestem to jde s každou novou sérií z kopce. ()

KUFI 

všechny recenze uživatele

Trefnej nazev "Kruhy pod ocima" dava tusit, ze se film bude tocit kolem nespavosti. Je to lehce nadprumerny a s nekolika mrazivyma scenama, jinak zalozeny spis na lekackach. Mimochodem to mimino, krom toho ze ma bejt muzskyho pohlavi (Tanner) a hraje ho mimino zenskyho pohlavi, je dost hnusny a samo o sobe by vydalo na horor. ()

Reklama

Reklama