Reklama

Reklama

Konec

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Parta přátel vyráží strávit dovolenou na chatě. Ale radost jim zkazí podivný záblesk na obloze, po kterém přestane fungovat elektřina. Přátelé se proto vydávají do města, aby našli pomoc. Avšak cestou si všimnou, že všechny domy a auta jsou opuštěné, jako kdyby se všichni lidé vypařili. Situace se ještě víc komplikuje, když začnou mizet i oni sami. (BlackHood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Zdejší obsah celkem navnadil. Záblesk na obloze vyřadí z provozu elektřinu, nejezdí auta, nefungují telefony. Parta přátel která se zrovna touto dobou rozhodla strávit dovolenou na chatě se rozhodne jít hledat pomoc do města. Po cestě však nachází jen opuštěné domy. Nikde ani živáčka. Navíc postupně začínají mizet i oni sami. Zní to možná zajímavě jenže spolu s nimi začne mizet i napětí a atmosféra. Tady se za mě španělé moc nevytáhli. Něco tomu prostě chybělo. Ale jde o poměrně málo známej film(jen 117hodnocení) tak kdyby chtěl někdo zkusit. Třeba to někomu přijde vhod a sedne mu to víc než mě.  Lepší 2hvězdy. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak Španieli majú oveľa lepšie filmy. Bavila ma tu tá mysterióznosť, ale ako celok to bolo dosť chaotické. Ale hlavne to nemalo žiadne napätie, ani  vtedy, keď postavy začali miznúť a práve to vidím ako za najväčšiu chybu filmu. Lebo keď si divák nevytvorí žiadny vzťah s postavami a je mu jedno či zmiznú alebo ich roztrhá pes či lev, je vážne niečo zle. Bola tu prehliadka zvierat, ale ani tie nespravili žiadnu z vypätejších scén. Mohlo to byt oveľa svižnejšie a nápad zo zmiznutím sa mi zdá celkom zbytočný. Keby tam boli napríklad samovraždy, bolo by to aspoň efektné, ale takto len nezáživne. A odpoveď by som strávil akúkoľvek, ale aj tá sa nedostavila. Slabé 3*. ()

Reklama

BlackHood 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem udělal titulky, takže jsem s ním strávil mnoho času. První půlhodina mě nudila, už jsem nadával, co jsem si to vybral za blbost. Pak se to už naštěstí rozehraje. Příběh byl celkem zajímavý, líbí se mi, že lidé začnou mizet. Ale nedozvíme se, co se stalo. I když já tuším -Slender man ; D. Prostředí bylo krásné, nevěděl jsem, že ve Španělsku jsou takové krásné hory. Herci hráli dobře. Akce bylo málo, a byla jen se zvířaty. Napínavé to nebylo skoro vůbec. Film měl zajímavou myšlenku, nechci spoilerovat, souvisí to s hvězdami. TITULKY ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A to jako bylo všechno? Jedna obehraná historka z Krajních mezí (tam šlo o tři vojáky) s tím, že možná nevíme, na kterém břehu vlastně nakonec jsme? Nehrát tam Clara Lago, na kterou se moc hezky kouká, tak nevím. Nic víc mi to nedalo, o postavách jsem se dozvěděl kulové, jestli byl spouštěčem mizení strach ze samoty nebo vztahy bez lásky, jak se pitomoučce naznačovalo, jsem taky neměl šanci zjistit, přesah to nemá žádný, hlubší myšlenku už vůbec. (Btw, když mizí i hvězdy, jak to, že nemizí i budovy, zvířata, pole?) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Apokalypsa přišla... ale jinak, než jsme čekali. Žádné zombie, žádné smrtelné viry, žádná atomová válka, prostě lidi začínají sami od sebe beze stopy mizet. Tohle všechno zažije osm přátel, kteří se společně sejdou na jedné chatě, jenže ráno jeden z nich zmizí a vydají se ho hledat... A tím to začíná, u jednoho to samozřejmě nekončí a začíná tak, aspoň pro mě byla, docela poutavá podívaná, kde se putuje po Španělsku (celkem krásná podívaná) a naše skupina se snaží přijít na to, co se děje, co se stalo a jak můžou přežít. No, víc o ději vám tu prozrazovat nebudu, jelikož se tam toho fakt moc nestane, avšak mysteriózní atmosféru to mělo, napětí taky a já jsem spokojený. Ani konec mi nevadil, i když toho moc nevysvětlí. Postavy jsou kupodivu sympatické skoro všechny, což se mi nestalo skoro nikdy. Takže nakonec jsem s filmem spokojený, to téma se mi dost líbilo a jsem rád, že z toho nebyla nějaká kravina. A plakát se mi taky dost líbí, je tam pole, mraky, lidi úplně vzadu, to mi stačí, ale shánět ho od Španělů asi nebudu. Silné 4* ()

Galerie (58)

Související novinky

La Película spouští předprodej

La Película spouští předprodej

06.02.2017

Postapokalyptické sci-fi, mrazivé thrillery, ztřeštěné komedie, psychologická dramata, ale i zdánlivě všední příběhy obyčejných lidí či naopak snímky otevírající tabuizovaná témata - festival La… (více)

Reklama

Reklama