Reklama

Reklama

V den svých osmnáctých narozenin Johnny Petrie zdědí farmu v Maine a dozví se, že je adoptovaný. Farma byla dlouhých osmnáct let opuštěná, protože jeho biologická rodina zemřela rukou jeho otce, místního faráře. Johnny touží po novém životě, a tak opustí domov a začne znovu ve své staronové usedlosti. Jenže když se začne nořit do minulosti, odhalí děsivé podrobnosti o otcových pochybných praktikách. V příšerném zjevení se také dozví, že jeho návrat oživil desítky let staré síly uvězněné v domě a uvedl do pohybu srdcervoucí finále rituálu, který si už vyžádal životy celé jeho rodiny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Uh, tak tohle bylo dost příšerný. Už od začátku to působilo hodně televizně a po filmařské stránce dost neumětelsky a lacině (zejména divná postprodukce zvuku), ale zhruba v polovině se tvůrcům podařilo vykřesat nějaké napětí. Scénář je ale příšerná neambiciózní slátanina, herci jsou špatní a po většinou nepříjemně přehrávají. Světlou výjimkou je kanadská seriálová hvězdička Magda Apanowicz, která tu nejenže funguje jako fajne rozptýlení a potěcha oka, ale jako jediná umí hrát docela přirozeně. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Johny žije so svojou matkou, ktorá viac času ako doma, trávi u svojho psychológa. Po dovŕšení 18 roku dostáva list od právnika, ktorý mu oznamuje, že je posledným dedičom rodinného domu vo Wellfield. Johny nechápe o čo ide, ale po príchode na miesto postupne odhaľuje pravdu o svojom pôvode. Po sľubnom úvode nadišla 80 minútová "chvíľka" plná nudy a primitívnych dialógov. Tento horor má svoje špecifiká, je totiž bez napätia, gore či akejkoľvek ľakačky. Pokiaľ sa chcete vystrašiť, pozrite sa do očí svojej svokry či zrkadla. Retardovaný, primitívny, predvídateľný záver nepotrebuje ani komentár. Film na úrovni TV inscenácii natiahnutý na 90 minútovú pasáž je totálnou stratou času. Dnes už môže točiť filmy hocikto. Režisér Colin Theys by sa mal uberať iným smerom. Najlepšie ÚPLNE opačným. Kvalitu tohoto filmu predurčujú jeho predošlé snímky. Peniaze na tento film sa radšej mohli investovať do poriadneho nočného baru, kde by si mohli unavený chlapi, po náročnej šichte, aspoň raz do mesiaca, ZADARMO, vrznúť s nejakou aziatkou. Po celú dobu som čakal, že ukážu aspoň cecky tej fľandry, nestalo sa. Sledovanie týchto sračiek ma už unavuje - 15%. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

To bol zas nápad pozrieť si tuto somarinu.Nič tu nefungovalo,tak ako malo.Lakačky,atmosféra a nelogické správania postáv.Začiatok sa tváril,ako docela slušní horor ale potom to skĺzlo do klišé a bolo po atmosfére.A nemožem nespomenúť hlavného akože hrdinu,ktorí až do záverečných tituliek má sral a bol mi hrozne nesympatický.Ako celok sa s toho dalo vyždímať viac,ale na moje nešťastie sa tak nestalo,škoda. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

To teda zas byla jednou chujovina.Ze začatku to ještě ušlo ale konec to totálně zabil.Scénarista evidentně nevěděl sám co chce.A dopadlo to jako když vařili pejsek s kočičkou a naházeli tam všechno co měli po ruce.A výsledek?Spousta chutí které se navzájem přebíjely a nakonec je to takový nemastný,neslaný.Takže za Billa Moseleyho který si tady zahrál všeho všudy 3 minuty a za celkem obstojný začátek 2 slabší hvězdy. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Hlavný hrdina sa po rokoch vracia na svoju farmu, kde bola zavraždená jeho rodina, a tam sa dozvie o ich temnej minulosti. Rodinka sa totiž vo svojom voľnom čase tak trošku venovala čiernej mágii, čo nemohlo ostať bez následkov. Pozerateľné béčko, ktoré nijako nevybočuje z rady úplne priemerných hororov. Strašidelné to nie je ani trochu, ale aspoň to má nejaký scenár a herci ma neotravovali. Úvod dobrý, potom dlho nič, a ku koncu nejaký ten očakávaný boj o život. Keď však pozerám na režisérove predchádzajúce "filmy", tak tento je rozhodne jeden z tých lepších. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama