Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh waršavské prostitutky Ojky (Anna Przybylska), již očité svědectví u vraždy politika přivede v nedobrovolnou karanténu s postupnou ztrátou a přeměnou vlastní identity. Zatímco je Ojka trýzněna, policie se snaží seskládat z nejasných indicií motiv události a vypátrat svědky. (dopitak)

Recenze (2)

claudel 

všechny recenze uživatele

Polští bratři mě zklamali během jednoho dne, nejdříve pracovně, následně filmově. Probudila se ve mně velká nostalgie po Varšavě, městě, které mám moc rád a je dle mého soudu nespravedlivě opomíjeno. Sáhl jsem do své filmotéky po Warsaw Dark a už po dvaceti minutách jsem byl zděšen. Dokonce jsem se uchýlil k něčemu, co nedělám u filmů vůbec nikdy - posouval jsem jej zrychleně. Nemohl jsem tu nudu a zmatek vydržet. Souhlasím s uživatelem dopitak, že jsme navíc viděli akorát tak nahá ramena Anny Przybylské, na druhou stranu aspoň jedno pozitivum - objevil jsem krásnou a talentovanou polskou herečku, která bohužel skonala v příliš nízkém věku. Snad se mi podaří vidět nějaký lepší film, kde si zahrála. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Co to kurwa bylo? Atmosféra se nepovedla, víc film nabízet nemohl. Zklamání, Anna Przybylska byla slušně koukatelná ale viděli jsme nahá tak maximálně ramena. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama