Reklama

Reklama

Policajti z centra

(seriál)
  • Slovensko Policajti z centra
všechny plakáty
TV spot 7
Česko / Slovensko, 2012, 12 h 40 min (Minutáž: 52–57 min)

Režie:

Tibor Szilvási

Hrají:

Filip Blažek, Roman Zach, Richard Stanke, Alois Švehlík, David Matásek, Čestmír Řanda ml., Lucia Hurajová, Danica Jurčová, Dušan Jamrich, Alexander Bárta (více)
(další profese)

Epizody(14)

Obsahy(1)

Premiérový, čtrnáctidílný seriál Policajti z centra se odehrává v současnosti, v Praze a blízkém okolí, ale občas se jeho protagonisté ocitnou i na Slovensku. Hlavními hrdiny seriálu jsou detektivové jednoho oddělení z centra české metropole, které se specializuje na vraždy a závažnou kriminální činnost. Jejich šéfem je zkušený, ale životem už trochu unavený podplukovník Ježek, který občas přimhouří oko nad nestandardními vyšetřovacími metodami svých podřízených.
V každém dílu kriminalisté řeší a uzavřou jeden případ: útěk nebezpečného zločince, nájemnou vraždu, útěk zatčeného podnikatele, sériové vraždy devianta a nakonec snahu o krvavou pomstu na hlavním hrdinovi, inspektoru Vlčkovi. Postupně, po malých dávkách, se v každé části odhalují tajemství a otázky, které jsou nastoleny na samém začátku seriálu. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Kimon k tomuto seriálu (1)

Policajti z centra (2012) 

Je to slušně akční, ale bulvární a mnohdy silně nelogické, jen proto, aby bylo zase více akčnosti. Např. v dílu Bratr zadržený a svázaný nečekaně střílí za zády. Inu, ... prostě mnohdy úsměvné, připomínající parodii, pane scénáristo Zapletale. A nebo si tyhle poměrně časté úlety "vybojovala" režie? Držet se snáze uvěřitelných výjevů ze skutečného života, mohl to být dobrý seriál. To "Cirkus Bukowsky" má jiný náboj. ()

Reklama

Reklama