Reklama

Reklama

Synchronicity

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Když fyzik Jim Beale (Chad McKnight) postaví stroj, kterým lze složit časoprostor, z budoucnosti se v něm objeví vzácný druh květiny. Jim musí najít identickou odrůdu květiny v současnosti a dokázat tak, že jeho stroj funguje. Jim ale brzy zjistí, že květina je v rukou tajemné dívky (Brianne Davis), která ho svádí k tomu, aby odhalil svá tajemství. Je přesvědčen, že se stal obětí "femme fatale", jež se snaží ukrást jeho vynález. Proto se Jim vydá na cestu zpět v čase, aby zastavil její podvodný trik, než se uděje v přítomnosti. Ale jakmile se jednou ocitne v minulosti, odhaluje překvapivou pravdu o stroji, dívce i své vlastní realitě... (mac000)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (21)

silentname 

všechny recenze uživatele

Zase sklamanie. Nie veľké, ale rozhodne mám pocit, že je to film, ktorý nám mohol ponúknuť oveľa viac (keby reálne chcel). Lenže myslím si, že miesto toho, aby z toho niekto robil sci-fi romanťárnu z toho mal reálne urobiť skutočný sci-fi film s celkom iným scenárom. Lebo si myslím, že práve ten ho ťahá von. Nevyzerá to najhoršie, herci nie sú najhorší, no mohli z toho jednoznačne viac vyťažiť. Prečo musíme mať vo všetkých filmoch romantiku ako hlavný motív. Alebo nie vo všetkých ... ale vo väčšine týchto filmov. Majú nápad, no ako napísať príbeh okolo toho? Tak ako to už bolo miliónkrát predtým. Je to celkovo okey, ale aj tak to chcelo viac. Hodnotenie: C ()

Heywood odpad!

všechny recenze uživatele

Únavné, otravné, femme fatale nepřesvědčivá a trapně pózující (místo aby hrála) a bleskové vzplanutí hrdiny za pár minut také trapné, množení smyčkou připomínalo Moon, tři herci a dva statisté a milionové kecy s mizernou muzikou amatérského klávesisty se nedalo poslouchat a výčet hrůz by mohl pokračovat. Snad jen ten trvale černo-modrý nádech by byl na hvězdičku, ale nakonec nebyl. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Vynikající vizuál, ladění do tmavě modrých barev, noc, ulice po dešti, hypnotizující hudba, odosobněná moderní architektura, to vše hraje skvěle. Problém je ale poněkud s příběhem, jak to u skoků časem, případně do paralelních světů bývá. A k tomu poselství, že láska (chtíč, vášeň) je mocná čarodějka, a fuck the science, hlavně když se dá zasunout. Ok, proč ne, ale přece jen myslím, že už v tom byl krapet bugr - kolikrát tedy skočil, kam a skutečně vše skončilo smrtí těla a teprve až teď, najednou...? Hezké je vysvětlení paralelních světů těmi výtahy v hotelu, ale co si budeme povídat, Cestování červí dírou s Morganem Freemanem má podobných záběrů také dost, a to je to jen dokument. A vlastně jsem těm dvěma ani tu romanci nevěřil, holka hraje na můj vkus až nějak moc vyžile... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Celá ta retro stylizace do 80. let jak hudebně, tak obrazově je naprosto super. Dunící synťáky, použité kulisy a všudypřítomný mlžný opar věrohodně evokují klasická 80's sci-fi (každého asi jako první napadne Blade Runner) a je teda nakonec škoda, že dějově je to vlastně docela nezáživné a hlavně nepřesvědčivě zahrané. ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Stephen Hawking je teoretický fyzik, který se dlouhou dobu zabývá myšlenkou o cestování v čase. Synchronicitu popsal jako paradox, díky kterému nikdy nebude možné cestovat v čase do minulosti. V tomto sci-fi filmu však hlavní hrdina Jim Beale vycestoval do blízké budoucnosti a do té by teoreticky podle Hawkinga člověk v budoucnosti za určitých v dnešní době nesplnitelných podmínek vycestovat mohl. Jim se i přesto setkal se svým minulým já, což je podle teoretické fyziky nereálné, ale je to jen sci-fi film, takže to beru s rezervou. Bavilo mě prolínání minulého děje s budoucím. Líbilo se mi ozvučení a ikdyž je to béčkový film, tak se na něj určitě rád podívám i příště. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama