Reklama

Reklama

Tajuplný ostrov

  • USA Mysterious Island
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Během americké občanské války Severu proti Jihu se pět severských válečných vězňů rozhodlo ukrást horkovzdušný balón a uprchnout v něm. Unášeni nocí se druhý den probudili na opuštěném ostrově, ale nebyli tam sami. Ostrov posetý vraky je domovem přeživších, kteří se ztratili v čase i prostoru, včetně dvou mladých žen z moderní doby, které zde uvízly během letu přes Bermudský trojúhelník. Tváří v tvář zlým pirátům, strašidelným stvořením a aktivní sopce, která se chystá vybouchnout, musí všichni najít cestu z ostrova, aby přežili. (cezero)

(více)

Recenze (45)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Co říct? Prostě hrůza! Bermudský trojúhelník, na ostrov se dostanou vojáci z minulosti - z občanské války Severu proti jihu a také dvě kačeny z přítomnosti (rok 2012). A tak ty krávy vysvětlují vojákům co je to letadlo a černošskému otrokovi zase sdělují, že prezidentem je černoch Obama. Otrok je štěstím bez sebe a chce jít do budoucnosti. Na ostrově však nejsou sami. V sekundovém záběru uvidíme piráty a také jakési ostrovní stvoření, které vypadají jako stohy slámy. Jenže této hrůzy není konec, na ostrově potkají i kapitána NEMa a jeho slavnou ponorku Nautilus. Myslíte si, že je to totální chaos? To ještě nevíte, že v moři číhá obrovská chobotnice a zrovna vybuchuje sopka. Hrozné herecké obsazení, hrozné amatérské herecké výkony, trapné triky a celkově film stojí za hovno! Díval jsem se jen proto, že to matka chtěla vidět do konce :-( ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Už na začátku mi bylo jasný, že bude zle, ale že až tak, to mě fakt nenapadlo. Zuby nehty jsem se držel, ale jakmile nastoupil Nemo, kapituloval jsem. ()

stub odpad!

všechny recenze uživatele

Největším kladem filmu je, že už na první pohled nestál moc peněz. Vzhledem k tomu, že Tajuplný ostrov je má oblíbená verneovka, tak tohle fakt nedávám. Paskviloidní děj naznačili mnozí jiní, tak nebudu nosit dříví do lesa. Pikantní je, že v kontextu neuvěřitelného scénáristického cumlu bude pro většinu diváků asi poslední kapkou slátanosti vstup kpt. Nema na scénu. Paradoxně je to snad jediný motiv, který se skutečně vyskytuje i v předloze. Prvenství film patrně drží v pomyslné soutěži, jak rasové téma filmařsky ztvárnit co nejpřitroubleji. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

No tohle veledílo, bezpochyby natočené pro SyFy, režíroval oblíbenec Mark Sheppard, což je asi jedinou zajímavostí tohoto filmu. Jinak nebetyčná blbost, která místy vcelku (neúmyslně) pobavila, proto ho mám odpadového hodnocení tendenci trochu ušetřit. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Sprzniť Verneho sa pokúšal už kdekto. A nekonečná je ( hlúposť ) fantázia scenáristova, ktorý to prehnal na dovolenke s Martini, alebo sa len pohádal s manželkou a povedal si, že sa pomstí. A nekonečná je divácka odhodlanosť, ktorí to zrejme budú musieť pri sledovaní takisto s niečim prehnať. ()

Jack_D. 

všechny recenze uživatele

Ano, nebyl to žádný zázrak, ale tak přísné hodnocení si to nezaslouží. Zápletka byla celkem zajímavá až na pár divných momentů a závěr naprosto o ničem to celkem šlo a dalo se na to dívat. Viděli jsme to až do konce, docela nás to chytlo a chtěli jsme vidět jak to dopadne. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tak už mi konečně byla osvětlena záhada Bermudského troúhelníku! Před shlédnutím filmu jsem očekával pitomou slátaninu, očekával jsem trapné efekty, tragické herecké výkony, nelogický scénář. Všeho se mi dostalo. Postavy koukají, mluví ale nehrají, všichni se chovají jako loutky. Logiku nehledejte, sem tam se objeví nějaká další postava či příšera, aby se chovala také minimálně podivně, nedostatek peněz čiší z každé scény (proto je film spíše ukecaný), ale...dokoukal jsem do konce, protože námět by nebyl tak špatný a jeho ztvárnění bylo tak pitomoučké, až mě (jednou, podruhé se rozhodně nepodívám) bavilo. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Snímek jsem si parádně užil a pobavil se. Rozhodně je tohle menší zlo, než ty rádoby snímky od Asyla plné digitriků za kačku. Dobrodružný snímek mapuje cestu vojáků unie a konfederace, dvou pipin z budoucnosti, lidožravých křováků, pirátů, obří chobotnice, nevybuchlé sopky, tajemného ostrova a v neposlední řadě samotného strůjce - kapitána Nema. Ano, tento blahorodý mišmaš se setkal s mojí ambicí a zvítězil v odpoledním vysílacím čase. 50% ()

Khumbac odpad!

všechny recenze uživatele

Děkuji prima Cool. Tento film mĕ nechal prima cool s občasným úšklebkem. Chtěl jsem uvěřit tomu, že tomu dám aspoň 1*, ale nešlo to. Jak se tam objevila ta slepice s bolavou nohou tak jsem si v duchu řekl: "A je to v pici." ()

Marrdaa 

všechny recenze uživatele

Kdyby jste si ty odpady nechali alespoň na konec filmu, mohl jsem se zdržet komentáře. Už od začátku vysílání na príma kůlu se to tu začalo hemžit vašimi názory, jaká je to hrůza apod. Ale když vyloženě jdete pro to, jak něco sejmout, pak to asi přestává mít smysl, ne? Co se filmu týče, je od začátku jasný, že se jedná o trash, ale kromě zpracování, konkrétně bubáků a (ne)hereckých (ne)výkonů, už to taková bída není. Verneovky v merku nemám, ale alespoň sem si díky tomuhle snímku proklepl kapitána Nema nebo třeba Amelii Earhartovou ve spojení s Bermudským trojúhelníkem. Jako pohádka je to fajn a co do fantasy žánru nejsem s to nalézt jakékoli vítky. ČAU. ()

Rebbit odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle asi nebylo myšleno vážně, že ne??? Triky ve filmu bych možná i já udělal lepší a to vlastně skoro neumím ani upravit fotku. Tohle je jedině odpad... ()

Pyth 

všechny recenze uživatele

Necely dve hvezdy, nic moc obsazeni, nic moc pribeh.. ale zajimavy becko, ktery jsem za celou hodinu a pul nevypl.. ()

Darik 

všechny recenze uživatele

Dávám 2* jen proto, že sem to dokoukal až do konce. Ale jinak je tenhle film strašně pitomá, logiku postrádající slátanina, na kterou se už radši nepodívám. ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Mám doma celou sbírku Julkových knih, v krásném koženém přebalu. Pokaždé když se v televizi oběví podobná zhovadilost, dlouze se na tyto krásné knihy dívám a děkuju bohu za to že se tohohle prznění klasických příběhů autor nedožil. Totální úlet zfetovaných imbecilů, kteří očividně nikdy v životě nečetly ani knihu a ani neznají jméno Jules Verne ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Megasracka, nemam k tomu slusnejsie slovo. Taku ubohost som uz pekne dlho nevidel. Toto, ze je horor? A to vlastne preco? Mysleli tym tych ludi oblecenych do travy? Sracka, ochh fuuuj. ()

Boris. 

všechny recenze uživatele

Ze začátku sem nechápal místní hodnocení, protože mi to připadalo docela zajímavý. Jistě by někdo mohl říc, že tam sou hrozný efekty, nulový herecký výkony atd., ale na to zas až tolik nekoukam. Ve druhé půlce filmu to ale začalo dost "sračkovitět" a místní hodnocení začlo bejt jasnější. Před koncem sem teda ještě uvažoval o 2 **, ale ten konec byl naprosto příšernej tak tomu dam hvězdu jen z milosti. ()

Reklama

Reklama