Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Boston Rob, Russell, Parvati. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z naprosto nejlepších řad. Už ze začátku jsem rozhodně fandila Villains. Spoiler Dost lituju vítěze, protože jsem to radši přála Parvati. Sandra v podstatě neudělala nic, čím by si zasloužila další milion, teda kromě spálení klobouku Russela. Taky lituju, že Courtney, Stephanie a Cirie byly vyřazeny tak brzo. A ze všeho nejvíc lituju, že se tam znova objevil Boston Rob. Jestli ho uvidim ještě v další řadě, tak už mě z něj snad klepne, ze všech soutěžícíh mě on štve rozhodně nejvíc. ()

Reklama

jajush 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER Výborná série se spoustou zvratů, kterou jsem zkoukla tak během tří dní, protože jsem musela vědět, co bude dál. Opravdu jsem minimálně ze začátku fandila Hrdinům a hlavně mým oblíbencům Colbymu, Tomovi a Rupertovi, ale časem si mé sympatie získali i "padouši" Coach, Boston Rob a Jerri. Nakonec moji favoriti postupně stejně vypadli, a tak jsem doufala, že to aspoň někdo natře Russellovi a moje zadostiučení přišlo, když nezískal ani jeden hlas na závěrečné kmenové radě (upřímně- co čekal?). Sandře jsem výhru nepřála ani v Perlových ostrovech, ani teď, protože není tak skvělý hráč, jak si myslí a má až moc prořízlou hubu, přes kterou bych jí nejradši jednu vrazila. P.S. JT si opravdu zasloužil výhru za "nejhloupější tah v historii Survivor". ()

Pan_Dom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V osmé sérii All Stars půlka "hvězd" neměla co dělat, a Boston Rob si ze všech udělal své ovečky, které jej, a jeho holku přivedly až do finále, v Mikronésii zas demence fanoušků neměla hranic, takže pro mě první pořádná all stars série je tato.De facto v ní najdeme 20 nejlepších hráčů, s toho plyne, že už na začátku museli bohužel vypadávat ( viz. Steph, Tom atd.) Jakožto fanoušek Rusella ho budu obhajovat a tvrdit, že měl vyhrát, hlavně proto, že to měl stonásobně těžší, když nechybělo moc, a byl vyřazen mezi prvními. Jeho hra je bohužel postavena na hesle - "jít přes mrtvoly" - viz. vyřazení Danielle či Jerri. Sandra pouze zneužívá toho, že je v soutěžích naprosto neschopná, a jediné, co může nabídnout, je její loajalita, proto se dvakrát dostala do finále, a naneštěstí dvakrát vyhrála. Nebyla v padouších pro nic za nic - je to hubatá, zákeřná ženská, která se svezla, a využila nenávisti poroty k Rusellovi a tímpádem i k Parvati, která s ním byla od prvního dne ve spojení. Přesto všechno tato řada byla pro mne nejlepší ze všech, vytkl bych jí akorát pár soutěží o imunitu, kde byli zvýhodněni ti, kteří ji již absolvovali v jiných řadách, či dokonce ji vyhráli. ( viz. Parvati) ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Nic velkolepějšího už Survivor nenabídne, bohužel. Při úvodním příletu jsem si připadal jako na lavičce Barcelony. Na plac nastupovala jedna hvězda za druhou a pošťuchování zúčastněných nebralo konce. Za geniální považuji rozdělení na Heroes a Villains, protože každý dostal jasnou nálepku a bylo na něm, jak dobře se s ní vyrovná. Chápu, že všichni pozvaní nemohli a došlo na zalepování míst, ale účast některých (Candice, Cirie) mě nepřestávala zarážet. Stále se však jednalo o nabušenější sérii než byly třeba All-Stars, kde byly velké legendy, ale už za zenitem a Mikronésie, kde proti hvězdám stáli naprostí klauni v čele s Erikem. Jelikož mě Samoa velice bavila, tak jsem byl rád, že se i tady objeví Russell, ale neradoval jsem se dlouho. Hrál totiž to samé a navíc mu to vycházelo tak dobře, že brzy vyprovodil Roba, do té doby mého největšího oblíbence, který s věkem evidentně dospěl. Začal jsem mít trošku obavy, protože jsem na Samou 2 nebyl zvědavý a jako každý naivka držel palce Heroes. To mě však brzy přešlo, když se ukázali jako skupina neschopná spolupráce a jediné, co jim šlo, byly hádky. Jamesovo chování mě hodně zklamalo. Ještě víc mě naštvalo brzké vyřazení Steph, která vyčnívala i v této kvalitní konkurenci. Po první polovině jsem byl tedy trošku rozčarován. Boston Rob i Stephenie venku, hrdinové na dně v čele se směšnou karikaturou Colbyho, Russell si jede to svoje u Villains a vyřažuje moje oblíbence. Naštěstí mě velice překvapil Coach, který se začal chovat jako člověk, a když jsem ho viděl slintat kolem Jerri, tak se dokonce zařadil mezi mé oblíbence. Stejně tak Jerri, která si konečně přestala hrát na největší svini a ukázala i lidskou stránku. Mohlo by se zdát, že tato série na úplný vrchol nepatří, zvlášť když nemáte rádi Russella, jenže tolik šílených kmenovek to vše bohatě vynahradí. Kromě Russella se ukázala i Parvati, která sama předvedla to nejlepší a nejodvážnější, co jsem na kmenovce viděl. Rázem se tak stala mým jasným favoritem. Vše má samozřejmě ulehčeno tím, že se narodila s obličejem, na který když se chlap podívá, tak si hned myslí, že mu ho chce z fleku vyhulit. Dalším významným okamžikem byl dementní tah, který předvedl J.T, a jenž jen potvrzuje následky známého "já myslel". Heroes to mohli ještě otočit, ale Sandru nikdo neposlouchal, Candice tradičně přeběhla a J.T. si alespoň vysloužil titul nejhloupějšího tahu Survivora. Co říct k závěru. Dal bych to raději Parvati, Russell pobavil, ale tomu už z principu ne, aby zase brečel na Reunionu. To byla zase dobrá hlína. Sandra možná hraje tím nejefektivnějším stylem, jenže pro mě málo atraktivním, i když hláškuje pořád skvěle. Favorit: Parvati, Oblíbenci: Boston Rob, Rupert, Amanda, Stephenie, Danielle, Russell, Coach, Sandra, Jerri, Randy. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Pro Colbyho Donaldsona se jednalo již o třetí soutěžní řadu. Stejně tak pro Parvati Shallow, Stephenie LaGrossa, Cirie Fields, James Clement , Rob Mariano, Amanda Kimmel, Rupert Boneham a Jerri Manthey. (KajusaK)
  • Russell Hantz byl jediný soutěžící, který šel do hvězdné série takzvaně s čistým štítem. Vzhledem k tomu, že natáčení začalo pouhých 20 dní po skončení Kdo přežije: Samoa (od r. 2009)), zůstal Russell celou dobu na Samoe a strávil zde tedy včetně pauzy mezi sériemi skoro 100 dní v kuse. (LucasAbelle)
  • Natalie Bolton a Twila Tanner byly z účasti v sérii na poslední chvíli vyškrtnuty. (BLANIK.)

Reklama

Reklama