Reklama

Reklama

Mládě pandy Fu Long neboli Šťastný drak

  • Česko Panda - zvířecí celebrita aneb Sbohem Fu Longu (více)
Rakousko, 2010, 44 min

Režie:

Heinz Leger

Obsahy(1)

Celé Rakousko vřelo vzrušením, když se poprvé v historii evropských zoologických zahrad přirozeně narodilo zdravé mládě pandy. Při jeho prvních krůčcích do života doprovázel mládě televizní štáb. Podívejte se a přidejte se k „pandománii“, která přesáhla hranice Rakouska a bleskově se rozšířila po celé Evropě. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Panda je veľmi milé zvieratko, aj keď zblízka vyzerá aj dosť nebezpečne. Film o živote zvieraťa v zajatí stráca určité čaro a už sa nedá hovoriť o divej prírode. Aj keď snahy o navrátenie do divočiny existujú a občas sa aj podaria, tak väčšinou je možné len spolužitie s človekom ako zoo miláčik. ()

cepice 

všechny recenze uživatele

Dokument o roztomilé pande, které nemůže nikdo odolat. Zpracování dokumentu je slabší, a proto bych jej hodnotil 3*, ale malá panda vás přesvědčí, že musíte dát plný počet 5*. ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Kvůli Pandě dá těžko někdo méně než čtyři hvězdičky. Když si vezmu, že v Číně si je můžete pochovat v náručí, ovšem musíte zaplatít 200 dolarů a stojí tam na to fronty lidí, zlatý dokument. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama