Reklama

Reklama

You Instead

  • Velká Británie T in the Park (pracovní název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Luke Tredaway a Natalia Tena hrají dva soupeřící muzikanty, kteří jsou k sobě připoutání želízky na skotském hudebním festivale "T in the Park". Film sleduje, jak se od sebe snaží oddělit a jít každý vlastní cestou, předtím než budou vystupovat se svými kapelami. Ale jak to tak bývá, brzy začnou pociťovat jeden k druhému něco víc. (retrovold)

(více)

Recenze (35)

emma53 

všechny recenze uživatele

You Instead byl bezvadnej film, který budu mít navždy spojený s pouty, se spoustou stanů, deštníků, bahna, s metrákem odpadků, s hromadou skvělý muziky, které mohlo být klidně víc. A v neposlední řadě jsem nasákla do sebe to jejich nadšení pro věc a alespoň na chvíli jsem byla v mém milovaném Skotsku a prožívala s nimi i tu romantickou linii, která mě sice zpočátku moc nechytla, ale postupně jsem jí přišla na chuť a konec byl přesně takový, jak jsem si tentokrát přála i když jindy bych ten závěr možná rozcupovala na kousky. Byla to prima hudební jízda se vším, co k takovým koncertům patří. Sladit romantiku s festivalovým rachotem je docela umění a Davidovi se to povedlo na výbornou. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Díky za těch střídmých 80 minut, protože takovýchhle filmů o lásce už tu bylo a bude. Co se musí, ale Davidovi Mackenziemu uznat je to, že má talent na nevšední romantické momentky, trochu špinavé, ale svým způsobem kouzelné. ()

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Velice milá žánrovka s autentickou atmosférou ze světa, který mě fascinuje, byť do něj ani v reálu nedokážu zapadnout. Potěšilo tím spíš, že Mackenzieho si vážím jako režiséra filmů s nadčasovým přesahem (Hell or High Water, The Perfect Sense). *** (Na B12, na spravení chuti po 2. dílu Villeneuveovy Duny, s Lí a O., R. a El., 6. 4. 2024.) *~ ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Nějakej šílenej týpek nám nasadil pouta, když jsme se modlili.“ Spíš takový hudební polodokument (hlavně v první polovině) o další nevšední romanci, která vypluje na povrch za hodně zvláštních okolností. Okolo se to hemží vystylovanými a živelnými existencemi, stany s různými minipříběhy, blátem, pivem a spoustou hudby. Pozitivní energií nabitá látka, ve které netřeba hledat složitý příběh. Brit David Mackenzie zůstává dynamický, osobitý i nápaditý.. Objektivně na tři hvězdy, momentální rozpoložení ale velí dát čtyři!! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak nápad zajímavý, spoutat dva členy různých kapel na koncertě k sobě. Vzešlo z toho několik vtipných momentů, ale hlavně z toho vzešla hlavní zápletka. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Zbožňujem tieto nezávislé romanťáky. Nabilo ma to hromadou dobrej nálady, potešilo fajn hudbou a odzbrojilo tou dokumentaristickou živelnosťou. Žánrová omáčka bola už len príjemny bonus. Veľmi sympatický malý film 8/10 ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Byť je zápletka přitažená za šňůru elektrické kytary, na níž režisér vybrnkává sladkobolný rockový love song, mně je to šumák. Tenhle film je oslavou lásky, fesťákové atmosféry a skvělé muziky, která lidi spojuje, a to mě hrozně baví a těší. Dneska tedy nechám srdce zvítězit nad rozumem, dávám volume naplno a děkuju. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Tenhle film zachraňuje hned několik věcí. Naprosto snesitelná délka, kouzelná atmosféra hudebního festivalu a hlavně výborná muzika. Ta přebije i dost hluchých míst a to hlavně ve scénáři, což je určitě obrovská škoda. S trošku lepším měl tenhle snímek našlápnuto na mnohem lepší hodnocení. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Blátivá fesťáková romance, při jejímž rozjezdu jsem ocenila dovednost poznávat hodiny, což mi umožnilo odpočítávat minuty potěšující stopáže, která mě dělí od chvíle, kdy sejde z očí ten hrozný člověk v kanárkovém outfitu, čas mi však díky hudebnímu pohlcení a fajn atmosféře ubíhal příjemněji a příjemněji, až paradoxně došlo k zajímavému jevu - objekt mého odporu se postaral o nejzábavnější moment i škodolibé zadostiučinění - i když se budu opakovat, musím zmínit větu, co zazněla v Coffee Townu, a která beze zbytku vystihla můj dojem z Tycova koncertního výstupu: Je jedno, jak dobrá je hudba vaší kapely, když hrajete na klávesy, pořád vypadáte jako totální p**a :-D, takže Tyco, jsme si kvit. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Živelnost - to je první slovo, které mě napadlo v souvislosti s tímhle filmem. Živelnost, chaos, anarchie a letní fesťák, kde se může stát cokoliv. Nehledejme v tom logiku, nehledejme v tom hloubku - buď tam je, nebo není. Kdo ví? Letní festivalová láska a živý záznam z koncertů dodává filmu atmosféru, která spaluje. __ Sakra, mám chuť pít zvětralé pivo, stát fronty na Toiky a mezi tím třeba někoho potkat. Možná jen pro jediný večer, ale kdo by se teď o to staral?___ ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Svěží, fesťákovou atmosférou nabitá záležitost. V tom mumraji jí a jemu kdosi secvakl ruce želízky. Oba mají být za pár hodin na pódiu - na dost odlišných stejdžích (on elekro-popík, ona indie rock), oba jsou ofiko zadaní a lezou si už po 2 minutách si na nervy... Jaký lepší začátek pro romanci si přát! ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem si opravdu užila. Nejenom, že mi to umožnilo nasát atmosféru skotského hudebního festivalu (já bych tam jela třeba hned zítra), ale ještě se mi dostalo vcelku originální a příjemné lovestory dvou sympatických hudebníků. On rocková hvězda, ona teprve začínající muzikantka s ještě nezavedenou kapelou, ale když se dostali přes počáteční nevraživost, tak jim to spolu moc ladilo, jak hudebně, tak i jinak. Spousta dobré muziky je samozřejmostí a konec byl tak krásně a nefalšovaně romantický, že jsem měla pusu od ucha k uchu.:-) ()

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Kluk a holka ze dvou kapel jsou k sobě na letním festivalu, kde vystupují, jedním chlápkem připoutáni želízky a co se bude dít dál, se koukněte sami. Pozitivní náladou a energií nabitá skotská romantika se spoustou dobré hudby. Obraťte se na svého souseda a řekněte: člověče, mám tě rád. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně úplně blbá romantická komedie, ovšem zasazená do prostředí velkého hudebního festivalu. Dva rozhádané muzikanty jakýsi chlapík sepne želízky a uteče. Nově vytvořený pár se se situací musí nějak poprat, jelikož pákové kleště nikdo z fanoušků zrovna po kapsách nemá. A tak začne noc plná zvratů, divností a pak svítání atd. atd. Dobrá muzika, konec trochu až moc sladký. 70% ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"I DONT WANT THAT I WANT YOU INSTEAD" Ouuuu yeaaaah tomu říkám parádní jízda. Nádherný odpočinkový hudební počin s originální milostnou zápletkou. Kdo by nezažil tu okouzlující energii hudebního festivalu.......opojnou, barevnou, odvázanou, osvobozující, dráždivou a neopakovatelnou......a přesně toho je tento film plný, přímo vší tou energií překypuje a sálá. A ta hudba!!!.... Opravdu fantastická feelingová záležitost a je dost škoda, že u nás asi skoro neznámá. Pro každého milovníka hudebních festivalů je toto vidět naprostá povinnost, věřte mi!!! ()

Reklama

Reklama